Как да се изгради бизнес в 5 лесни стъпки

Авто Бизнес
Обхват на услугите
Туризъм, отдих, развлечения
Търговия - Търговия на дребно
недвижим имот
хранене
Информационни технологии
продукции
Здраве и Красота


Животновъдство и производство на културите

474 идеи за малкия бизнес

102 статии за стартиране на бизнес

Истории за успешни хора

Бизнес етикет и комуникация

Въведение: как да се изгради бизнес?

Преди да започнете бизнес, ние имаме точно 4 начини, по които можем да си отиват. Така че, най-добрият начин е да се превърне в производител на техния продукт, вторият начин е предоставянето на услуги или обществена или бизнес (B2B сегмент), третият начин е начинът на търговията, то тогава има търговски обект магазин, палатки и павилиони, и така нататък, четвъртата начин е посредничество (т.е. намалено между купувача и продавача). Така че, трябва да имам добра новина, ако започне собствен бизнес, особено за първи път, ще трябва да изберете вида на бизнес, който изисква минимална инвестиция в началото. Това може да бъде или посредничество или предоставяне на лични услуги.Как да се изгради бизнес в стъпките?

Стъпка №1. Изберете тип на бизнеса, с минимална инвестиция в началото.

Така че, ние сме обсъждали с вас какъв тип бизнес е необходимо да се обърне внимание в началото (т.е. какъв вид бизнес) е медиация или услуги. Сега трябва да изберем посока, за да направите това, вземете лист хартия и писалка, молив и драска върху хартия на всички бизнес идеи, които ви харесват. Внимание! В никакъв случай не ограничават себе си, когато се хвърлят тези идеи на хартия. След това изберете точно тези идеи, които ви харесват най-много и кой, според вас, най-реалистични и изпълними.

Стъпка №2. Тествайте бизнеса си в присъствието на предлагането и конкуренцията.

Стъпка №3. Изчислете разходите и да планират бизнеса си. Напиши бизнес план.

В тази стъпка, ще трябва да се изчисли всички предстоящи разходи за бизнес организацията, той е едноличен търговец (отделен търговец) или LLC (дружество с ограничена отговорност), е на персонала, това е необходимото оборудване за изпълнение на услуги, и така нататък. Следваща е бил изненадан всички бизнес процеси, които ще имат ли мине време.

Стъпка №4. Регистрирайте фирмата.

След като сте се изчислява всичко, ние проверени за наличието на бизнеса си през дадена ниша. Сега можете да се регистрирате на компанията за малък бизнес имаме 2 опции FE ООД и как те се различават, можете да прочетете в специална статия за нашия бизнес портал, разликите между IP и LLC.

Стъпка №5. Тук е, когато реалния бизнес започва.