Как да се държим в наборна армия, една година в армията

Как да се държим в наборна армия

1) Част 6716 - площ Lenngradskaya Lembolovo.
2) Част 6117 - Санкт Петербург Сити може да се каже най-Dortsovoy района)Deytvie на първо място. Разпределение точка.

Така че по точка за дистрибуция с всеки новобранец за провеждане на интервюта. Той прекарва обикновено опитен психолог. За определяне на реда за определяне на в който войските да изпрати войници. Мен като deviationist с опит би трябвало да са били прогонени kudanit далеч от родния си Санкт Петербург. Но по някаква причина, направих добри впечатления ще бъдат психолог, и той каза, че ще бъда в добра локация. И след чакане на разпределение 2 дни съм бил отведен в Lembolov (лен oblosti)

Второ действие. Voinstkaya част от 6717.

Това е често срещана част от обучение на МВР войски. Uchebka отлично. Т.е. в тази част на състава на влака и след това serzhantstky aspredelyayut друга chasteya Област NW. Човек има приблизително 600 + -100.

Отивате в армията неуместно да вземе каквото и да е. Ние влак всеки SL данни е бил дом pook. Пиле 1-2 качество цигара блок, лимонада, сокове, чорапи, нещата за пране. Zhuvachki чипове ITD
Всичко това сме предприели в първите 10 минути на експозиция в компанията. Ние беше позволено да се вземат само myrnorylnye аксесоари.

В първия ден всички ние сме чакали и когато Дембеле ще можем да се занимава (да подредите елементите на тормоз). Но това не се случи. По принцип с елементи на насилие dedavshiny nebylo доста време на престоя ми в единицата.

Най-трудната част е фалангите. Да ходят на слънце в продължение на 5-8 часа на ден е много трудно в автоматите за крака и ботуши kerzovyh. Fizuha обикновено има малко по-силни от вас в училище часовете по физическо възпитание. По-долу е графика за tselyyden.

Тук, в този режим минава през първите шест месеца на престоя си в образователната част. Главно за спиртни напитки в между приема на храна срещащи гостоприемник rboty Fizuha + + бормашина.

Стъпка 3: Препоръки за поведение през първата половина на годината на служба.

1) Обикновено obyno parnyagi. Спокойно характер. Не е склонен към конфликти.
2) хора партия. Hipi. Пънкари.
3) Смешни енергични хора като poobschatsya.
4) Гопник) Любовта podratsya, цивилното пиенето в poradnyh пушена Gashik карти за игра и т.н.
5) Потребителите, които не са учредени за армията. Малък стройна, с комплекси.

Така че най-лошото нещо в армията, които се отнася до параграф 2 и 5. Но ако втората Stebut само през първите шест месеца, а понякога и да риташ. След това второ помисли излиза в облеклото на трапезарията или на Hoz съд.

Момчетата от първата точка безопасно обслужват. често стават сержанти.

Третата точка служи bezprblemno. Често се превърне в душата на компанията. Сержантите също.

Това не е странно, но bolshii сметка повишени количества Suetsidov и samovolok случва с параграф 4 души. Тъй като е много трудно да се реконструира в рамките на новия начин на живот. И в армията в такива обноски не оцеляват дълго. В резултат на това те aoznikayut конфликти с Dembelstkim композиция с командирите на фирмата, както и в резултат на това те просто Presa да завърши. Тези, които са се превърнали в най-лошия Дембеле лекувани с духове. Тъй като те са като отмъщение за това как да се справят с тях.

Така че основните правила за всички хора, които са kotegoriyam освен 2,4 и 5.

1) Във всяка от първата седмица 2-ще ви бъде под въпрос. Не забравяйте да въведете детайлите, можете да privysit някъде уменията си, за да се пребори с конкуренцията. Добри места в армията не толкова много.

2) искат спокоен живот без крайност. Следвайте заповедите на сержанти и офицери. Спечели доверието.

3) Не позволявайте на техните другари. Glavneo правило в армията. Nakasyachil One отговаря на цялата компания (взвод)

4) Не доносник. Не плъх.

5) по-малко комплекси. Бяхме войници в компанията, че дори и в банята е твърде срамежлива, за да отида. Не тези детски комплекси))

6) При всяко положение се държи като мъж. В армията, няма място слаб. Ако nakasyachili адекватно отнеме наказание.

7) Не се страхувайте да споделите с вилата. Внимавайте да не мълчат. Ако искате пълна с демобилизация унижават не трябва да се мълчи. Otstavivat тяхното достойнство. Но в същото време не трябва да излизат твърде далеч.

8) Dzhekichanov в армията не ми харесва. Ако овладеете спорта на бокса. Можете също така по-лошо, ако разрешите vvypendrozh. Срещу скрап не разполага с рецепция))9) Не, не ще докосне. Всеки демобилизация обикновен човек, който не иска излишни проблеми.

10) Служителят е и един обикновен човек в Pagon. Не се страхувайте obschatsya с тях. Те са uchetelya училище. Всеки има чувство за хумор.

Като цяло ми шест месеца в uchebke минаха много бързо. И както казах, най-трудната част е бормашина) Останалата част от тези неща.

Четвърта част. Живот след uchebki.
След uchebki разпространявате до различни части на вашия окръг. Ако Ви е приложена в чин младши сержант, моля да бъдат подготвени за още 1-2 месеца слон живот на ново място. От всичко, което ще трябва да prochimu команда Дембеле), който в началото наистина не искам да slushati)) Но с течение на времето, тя ще премине. Ако сте сержант, вие сте отговорни за всичко) И ще попитам нещо. Поради това, трябва да има ред в населено място и tuplete на компанията.

Ако не сте получили чин сержант нещо за теб вече започва нормално cherpakovskaya Service) Минимална поръчка максимална почивка.

По-късно услугата, която наистина харесвам)

Част пета. Заключение и прощални думи.

1) момчетата на моята собствена, които искам да кажа, че ако армията не е, че няма да бъде толкова успешен Enterpreneuer което съм и до днес.

2) една година е доста IPC време.

3) Бих udovolsvie сервира Srochko за вас. Вие сте склонни да харчат някаква причина, стотици хиляди на склона. Защо?

4) Почти всеки отива демобилизация от армията със сълзи. Придружих много и всички те са много gordopodnyatoy отиде в главата си.

5) армията е мезо, където има хора от цяла България. Всеки има свой собствен vzgyady, всичките ни проблеми в банята. Един опит за диалог с всички lyubmi имате достатъчно, за да продължи цял живот. Такова преживяване, което няма да намерите няма място.

6) Напускането на армията момчето ви verntes истински мъж. Аз ще ви гарантира.

7) Otkupatsya от армията, предлагам 2 и параграф 4 момчета. Тъй като те са съсипа uzhesvoyu живот. Правилното им вече ще бъде трудно.

8) Аз често спада в Поривите компания. Vsposnit, poobschatsya офицери.

Надявам се, че моята история ще ви помогне. И вие ще разберете, че оковите на военен живот е един огромен плюс в живота си.

Аз съм горд от моята служба в армията. И много благодарен на мониторинг на системата, която в момента ме прати там.

Успешно услуга за вас. Ако имате въпроси ще отговоря, са задължителни.

Публикувано от Арслан

Уважаеми Черно Dembel! Вие изглежда да са служили в Министерството на въоръжените сили на отбраната?
И Игор О. сервира в МВД, една от целите на която - за борба с престъпността. И тъй като Гопник - са престъпници, а след това в експлозиви, където те са били от другата страна на оградата, те са трудно да се адаптират към едно ново общество, и колкото повече те не назначават командири
Дали себе си, този извод е направил
С уважение, Арслан.

Тези 5 благодарят Черно демобилизация за този полезен пост:

Re: Страх Арми не го правят.

Някои хора са склонни да харчат стотици хиляди само за да получите в тихата част на същото по никакъв начин, вие имате привилегията да служат Имайте предвид, че сте родени под щастлива звезда.

Няма Бог, но има късмет!

Публикувано от Harlequin

Някои хора са склонни да харчат стотици хиляди само за да получите в тихата част на същото по никакъв начин, вие имате привилегията да служат Имайте предвид, че сте родени под щастлива звезда.

Въпреки това, аз имам познати, които са служили в други армии, по-специално. Граничните войски. И Vooruzhnnyh сили. Границата е все още светло. Въоръжените zhosche малко, защото хората изпращат незабавно на линейната част без uchebki. Но никой от тях не казва, че служи за нищо.

Този потребител благодари Игор О. за този полезен пост:

Re: Страх Арми не го правят. Цялата история за това как да се държат в армията и на екипа.

Публикувано от Игор О.

Основната разлика от други войски MVD че

Министерството на вътрешните работи в nochnoe време Kazama остава отговорен служител.

В много други сили в nochnoe време тя остава само дежурен за компанията. И това е обикновен войник с ранг на Serant.

В резултат на това в такива случаи е налице вероятност от bolesh Унижения.

НО. Dedavschiny vsorovno като такъв е вече налице. Има забавления и игри. Bleed може. Но всичко се vsorovno мъж предимство.

За цялото време в армията, лично аз се борих 1 пъти. След изтърпяване на една година. 1 1 ритъм с една Dembelov nochnoe тоалетната навреме)) В среда на 10 dembleley. Но нито един от тях не е получил помощ в техния език дядо lyuley но това е тъпо)

Игор! С цялото ми уважение! За пореден път! бяхте в 2 две. части. и 7. Оставих всичко и всичко останало.
Вие. и аз съм щастлив за вас късмет! Браво!
Ние не имате под наем. имате всички 10 Дембеле в тоалетната. "Притиснати". и вие вече няма да клатиш лодката.
Ти сам каза, "против счупване не разполага с рецепция."
за дежурния служител в казармата! Навсякъде сега те са! Навсякъде. най-малко къде се намирам. но в повечето случаи, след като служителите на вечерните поименно. начин с него все още трябва или лейтенант или Prapor на работа, отивам да спя! а някои дори у дома, а не да се мито си стая. и са такива, че това, което се случва на ФИГ. вътре. особено след като има изобилие от възможности, но оставете senyaki и как да попълните нечие лице тихия конец. никой и не вижда или чува. Повярвам.

прибавя след 3 минути

Публикувано от Игор О.

Въпреки това, аз имам познати, които са служили в други армии, по-специално. Граничните войски. И Vooruzhnnyh сили. Границата е все още светло. Въоръжените zhosche малко, защото хората изпращат незабавно на линейната част без uchebki. Но никой от тях не казва, че служи за нищо.

за pograntsov! След месеци на обучение, те идват със зареден пистолет в патрулите и постовете. Ето защо не е тормоз! патрони не е проблем от гледна точка на находка. Представете си тази ситуация. в прекосяване на границата ви са нападнати. те застрелям обратно. и на хитър да дядо си, който ви е обидил няколко куршума и освободен. никой, а не какво го доказва. и не е в такива случаи.
Е, дори и да има тормоз всички страдания в най-лошия varinte воля за вас, докато дойде нов разговор. Кой не би да ви кажа. просто да забравите за вас, и включване на младите хора. освен ако разбира се не заслужават специално внимание. )))))))))))))))))))