Как да се докоснат до момичето, за мъже

Здравейте в тази статия ще отговори на често задавани въпроси, момчета, това звучи така: "Как да се докоснат момиче? "

Аз трябва да кажа, че по-подробно и изцяло по този въпрос аз пиша в моя пощенски списък (по-долу формуляр за участие). Регистрирай се сега безплатно, няма да съжалявате.Плюс това, след като записа на БЮЛЕТИН ще можете да задавате въпроса ми, за да ми поща в моята ситуация, аз лично ще ти отговоря на него (всичко това безплатно)

В действителност, повечето от момчетата в главата има много погрешни убеждения на тази тема!

Много хора със сигурност ще съблазни момичето може само думи. Но в действителност, съблазняване - постепенно увеличаване на вашето докосване на момичето. благодарение на които се наблюдава допълнително физически контакт, докато пол!

И вместо момчетата да мислят за това как да се докоснат до едно момиче, те мислят за нещо друго, за това как е по-добре да се говори и какъв по-добър въпрос, за да я питам, но това е пълна глупост!

И да ви накара да се разбере, че това е пълна глупост, аз ще ви дам един пример:

Ти си много време да се запознаем с момиче, и имате 17 дата. И тогава те радва невнимание й кажа, че, така да се каже време да се премине към следващото ниво.

Ти казваш: "Даша, че ние имаме 17-ото заседание, може би искаш да възнагради тази игра?"

Естествено тя ще ви изпрати в ада, като думи не водят до съблазняване, всички думи само усложняват!

Така че обратно на въпроса "Как да се докоснат до едно момиче? "

Вашата основна задача е да се непрекъснато увеличаване на броя на контактите постепенно и бавно, с абсолютно никаква разлика това, което казвате и как дълбоко ще говорите!

Например, ако сте я целуне, разговорът автоматично ще се покаже повече от флирт. Ако я докосне за задника, и тя не избяга, разговорът автоматично превключва на по-интимни теми.

Едно важно правило, ако не докосва момичето, а след това рано или късно ще ви се отцеди или да направите своя приятел.Има определен набор от докосване от 0 до 100, като 0 - е това, че никога не са се докоснали. и 100 - е секс. Така че, ако веднага да отидете над 50 по десетобалната система докосване, и веднага, без видима причина вземат гърдите й, макар че преди да го никога не е бил докоснат, а след това тя ви удари шамар в лицето и тръгна от теб завинаги.

Ето защо, всичко, което трябва да го направя така!

Как правилно да се започне да се докоснат до едно момиче?

Когато току-що сте се срещна момиче, веднага протегне ръката му. това е в отговор на разтегнете собствения си и да каже името му, като по този начин тя ще бъде първото докосване.

Когато казвате сбогом на една жена, можете да я прегърна и каза, че си бил много хубаво да говоря с нея.

Сега обратно на среща с момиче на среща, че трябва да се използва само необходимост, социално приета докосване. Можеш ли да й даде ръката си на разходка в парка или да го прехвърли от другата страна на пътя.

Когато стигна до нея в едно кафене, можете да й помогне да се съблече и по този начин леко я прегърна отзад гърба му. Когато става въпрос за масата, винаги седи до момичето на дивана и не седят пред нея.

Така че можете да видите бижутата си и да ги докосне. пита какво е!

След известно време тя ще свикне с вашето докосване и започва да се плъзнете към вас.

Повече по тази тема "Как да се докоснат момиче" Аз пиша в техния информационен бюлетин (по-долу) Регистрирай се сега безплатно, няма да съжалявате.

Плюс това, вие знаете тайните ми (които не са в публичното пространство). благодарение на който можете лесно да станат успешни с момичетата всякога!

След записа, можете да безплатен бюлетин мен (Lesha Доку) въпроси (по отношение на жените) да поиска, през деня, аз ще ви отговоря на тях.

Какво няма да знаете, ако не се запишете за бюлетина:

Какво абонатите:

"От този момент започнах да се уча бюлетина ви, аз силно се промени живота му. Ако приложите вашите съвети, не бях само с момичета, но като цяло на целия живот. Сега живея като човек, и момичетата го усещат)) "
Егор, София

"Благодаря ви много, Lesh. Съвети от пощенския ви супер полезни, те се променят собствената си психология и отношение към света и към момичетата. Сега, всичко в живота ми се промени драстично. Благодаря ви! "
Максим, Украйна

"Много благодаря на вас за това, което правите. Алекс, искаш ли да помогне на хората да намерят помежду си, счупи с всички модели на поведение на момчетата към момичетата. След съветите ви става по-лесно да говорите с момичетата и да живее като цяло. Оказва се, че всичко е просто!) "
Костя, Минск.

◄◄◄ на грешното място за среща

Как да се целуват едно момиче? # 9658 # 9658 # 9658