Как да развиете вашите магически способности за дома

стил = "дисплей: инлайн блок; ширина: 468px; височина: 60px"
данни от реклами, така клиент = "ва-кръчма-7560048290840178"
данни AD-слот = "8134409044">

Как да се събуди силата

Добре дошли отново. Какво е магията? Това е цялата система на мислене, когато човек с помощта на тайни сили се отразява на духа и материята. Човекът - едно мислене, следователно, има заложби на способности във всеки от нас. Ти просто трябва да се знае как да се развива магически способности. Възможно ли е? Той е лесен и прост? Това е, което ние сега ще опишем.практически стъпки

В днешно време има много различни така наречените магически училища или клубове, особено в големите градове, които се твърди, че преподават всички трикове на супер-сили на ясновидството на телекинеза.

Ние няма да ви разкажа за тях, тъй като често е на организаторите на такива институции имат същото отношение към магията, тъй като древните шамани Месопотамия към устройството на съвременния компютър. Но основната им цел е да се облекчи в чантата си на определено количество "хрупкави парченца хартия."

Ще говорим с вас за това как да притежават у дома, за да се развива скритите си възможности. Ясно е, че той трябва да развие всичките си сетива до такава степен, че буквално се чувстват силата на който и да е човек, за да видите аурата, и най-важното, напълно контролират собствените си воля, чувства и усещания.

Как да се събуди силата

Това ще ни помогне с няколко стъпки. Само ако наистина искате резултати, трябва да се работи чрез тях повече от един път чрез внимателно обучение, вие ще разберете, че целта на определен етап ще бъде постигната.

Да се ​​научим да се отпуснете

О, колко литература, написана за пълна релаксация, всичко изглежда да е ясно, и изглежда, добре, какво е толкова трудно? Но в действителност, тя не работи, има вътрешна сдържаност, стреса и се отпуснете напълно е невъзможно. Но ние ще се опитаме.

Така че, трябва да легне на леглото, на пода или на дивана, така че е удобно, и никой не се намесва. Започваме с пръстите на краката, да се чувстват и се отпуснете напълно, следвани от ходилата, глезените, петите, прасците, коленете, бедрата, само си представете, всеки сантиметър от тялото си. Sacrum, долната част на гърба, корема, слънчевия сплит, дланите (започващи с върха на пръстите), гърба, раменете, врата.

Как да се събуди силата

Обърнете специално внимание на релаксация на мускулите на лицето, най-трудно е с очите (по-добре е да се затвори). Тази практика трябва да се прави всеки ден в продължение на няколко минути, в които ще можете да се отпуснете напълно (и това няма да се случи веднага), не забравяйте, че държавата, чувствам го, че през последната ти спокойно да го въведете в ежедневието;

Влак паметта и вниманието

Опитайте се да опишете по-подробно това, което хората бяха облечени, който сте имали днес? Какви са били техните прически? Всички малки неща, които трябва да запомните е трудно, нали? Нека ние да практикуват.

Отиваш в стаята или в странно място, където много хора. Разгледайте внимателно всички подробности, които се съдържат в това ново място. Обърни се и се опитайте да ги възстановите в паметта. Или да разчита на някои елементи, а след това да ги възпроизведете в ума си.Как да се събуди силата


стил = "дисплей: блок; текст-приравни: център;"
данни от реклами, така формат = "течност"
данни от реклами, така оформление = "в статия"
данни от реклами, така клиент = "ва-кръчма-7560048290840178"
данни AD-слот = "7708081166">

Можете да си дресираш визуално внимание, когато вие стоите в задръстване, от своя страна, на брега на морето, в библиотеката и на други места. С течение на времето, това ще се превърне в навик и просто трябва да се вгледате в непозната обстановка и си спомните всички детайли;

♦ Практикуването миризма. Опитайте се да се чувстват всички миризми, които са около вас. ние често не мисля за това как нашето обоняние. Разпределение всички миризми по компоненти. Какво мислите?

Мирис цветове пица (от които тя се състои, чувствам миризмата всяка съставка), парфюм (който бележки присъстват в тях), както и всички други миризми. Преценете чувствата си, говорете предвид, че вашият обонятелна смисъл. Ще се изненадате, когато разбереш колко различни аромати изпълва живота си;

♦ Практика слух. Обикновено преди лягане един човек се опитва да "разминаване" от всички околни звуци. Вие, а напротив, в продължение на няколко минути, опитайте се да слушате всичко, което чувате. Може да чуете звука на преминаваща кола, това е камион или превоз на пътници?

Как да се събуди силата

Хърд човешки гласове, колко от тях, които са мъжки или женски? Слушайте собствената си дишане, шумолене, и най-малките звукови сигнали, които са в състояние да възприемат ухото си.

Практика по този начин. Това е да се гарантира, че ако е необходимо, за да чуете тихия глас на по-високо съзнание (или, както я наричат ​​"глас през"), която обикновено е едва видими;

♦ Енергийният обещанието на положителна енергия. Със сигурност имате познати, приятели и роднини, които имат някои проблеми, проблеми, мъртвите зони. Опитайте се да ги изпрати психически позитивно послание, желание, да създадете в съзнанието на източника на светлина, тя насочва към определен човек психически му пожела радост, щастие, хармония, изцеление.

Извършване на този ритуал по няколко пъти, а след това се уверете, че ако това помага вашето съобщение. Не спирайте ако просто няма да работи, тъй като най-сигурният начин да се постигне нищо - да не прави нищо;

♦ Създаване на вътрешна тревога. Опитайте и вие ще бъде много изненадан. Как да го направя? Преди да си легнете, разположена в леглото, трябва да се убедите, времето, в което искате да се събуди. Представете си, циферблата, сложи стрелката на правилния брой.

Как да се събуди силата

Методите, описани по-горе, трябва да се развиват петте си сетива (зрение, слух, допир, мирис, вкус). Необходимо е обучение на сетивата, за да бъде в състояние да на фино ниво възприемат за знаците и сигналите на по-висока мощност (по-високо съзнание), и най-важното, за да чуе тихия глас на вътрешния ви "Аз", което означава, шестата си чувство - интуиция, която по същество е психическа ( свръхчувствителни) възприятие.

Сега, когато сетивата ви са обучени достатъчно, можете да научите как да въведете основния психически ниво. Това е нивото, на което работата практикуване магьосници и медиуми. Достъп до по-дълбоките нива на съзнанието, не се използва често, за по-дълбоки практики, но повече за това друг път.

Как да се събуди силата

Изход към първичната психична ниво.

  1. Отпуснете се, затворете очи;
  2. Представете си, вита стълба от десет стъпки, които водят до мазето (в дълбочината на подсъзнанието), можете да стои на най-високото стъпало на десета;
  3. Визуализирайте как да сляза, да си кажете: "Аз са достигнали по-дълбоко ниво на съзнанието" на всеки етап;
  4. Когато сте на ниското стъпало (което трябва да бъде ясно, че), кажете на себе си: "Аз съм достигнал основното ниво на психически способности, сега, за да я постигнем, ще имаме достатъчно, за да се брои от три на един";
  5. Отворете очите си, опитайте се да направите същото упражнение с очите си отворени. Практикувайте това упражнение, когато се нуждаете от специален състояние на съзнанието, за решаване на различни проблеми, да намерите отговори на въпросите си, да помагаме на другите.

стил = "дисплей: блок"
данни от реклами, така клиент = "ва-кръчма-7560048290840178"
данни AD-слот = "6141473047"
данни от реклами, така формат = "автоматично">