Как да получите едно момиче, което е с гадже

За сигурно се постигне успех, имат информация. Запитване за противника, за да добиете представа за вида на мъжете тя предпочита. Неговите слабости - си "коз". Забавени по време на работа, малко алчни, не обича деца / природа / театър или пренебрежително за втората му половина? Каквото и да е, ако тази функция не е като вашия любим към приятеля си. познания за нея може да играе във ваша полза. Най-малко това, че със сигурност няма да повтаряме грешките досадно противник във връзка с приятелката си.Опитайте се да се премести по-близо до любовница. Проучване на предпочитанията й - музика, изобразително изкуство, литература, хобито й, за да посетите тези училища и места, където тя обича да прекарват времето си. Искрено се интересуват от любимите й неща или класове, то определено ще ви даде възможност да се поддържа лесно разговор и да е приятно да си откриват сходството на вашите мнения. Идеален познат, твърдейки, че развитието на отношенията, просто за да се случи в мястото, където момичето не е придружено от един човек, когато е най-спокойна, се чувства комфортно и страстен за това, което той обича. Например, фитнес зала, салон за красота, бутик, библиотека, интернет кафе, и т.н.Conquer приятелството си. Ако се научите да слушате, за да не доминира и диктува техните мнения, шансовете ви растат в пъти. С тактичен, интересен, забавен приятел, тя разкри, трябва да се има доверие и искрено оценявам такава платонична връзка. Останете за нея в областта на достъпа до всеки момент тя може да се свържем с вас, за да помоли за помощ, за да чуят съвети или просто да поговорим. "Свиквам", за да си приятелка общество, вие сте почти близо до целта.

Вместо създаване на приятелство след среща можете да отидете директно на "Атака". Хвърля си съобщения с декларациите за любов и страст. Бъдете елегантни, интересно, уверен в себе си, показват постоянство и изобретателност. Така например, ежедневно изпращане по куриер шоколади / цветя на работното място или у дома. Дайте билети за концерти, пиеси, представени с орнаменти (това, което е достатъчно, за богатство) или изненади, с нотка на сетивата си. Ако годеница отговаря на съобщения, се приемат подаръци любезно се отнася за вас - почти завладява крепостта.

Когато тя ще придобият увереност или си искрен платонична приятелство или във вашия вечен и страстна любов, че е време да се измъкнем от поглед. Създаване на видимост за ваше отсъствие. Ляво без внимание и силната подкрепа, младата дама ще бъдат обезкуражени от този неочакван обрат и ще мисля за теб по-често в сравнение с повечето биха искали.

Остава да се вземе последната стъпка. Гледайте внимателно за реакцията й към своя скромен замяна. Упреци, радост, чуруликат, възбуда, целува точка на факта, че жената най-накрая победен. Ако четете безразличието и незаинтересоваността в очите й - уви, за да "спечели" любовта на другия не успя.