Как да носите презерватив

Разбира се, важно знание за ежедневието дойде един човек по различен начин. Познаването на сексуалната сфера, като цяло, не е широко излъчва по всички възможни канали за предаване на информация. Но тази ситуация не омаловажава значението на знания за сексуална връзка.Днес ще се спра на този въпрос - как да се носят презерватив? Въпреки лекотата на процедурата, много млади хора, особено неопитни в сексуалните отношения могат да станат объркани. Какво означава това? Образуване на несигурност преди сексуален партньор и комплекса за прехвърляне на правата на лична неприкосновеност - само най-основните проблеми. В зависимост от вида на човек, може да има много различни реакции, понякога напълно неадекватни.

Инструкции - как да се облича с презерватив

Преди да се научите как да се носят презерватив, за да разберете какво презерватив е по-добре:

  • Преди началото на половия акт сложи презерватив на удобно място. Тя може да бъде една маса, стол или под възглавницата. Просто не го отворите до момента, когато това е необходимо. Това е голяма грешка. Докато презерватива е в ясна, тя губи всички свои защитни свойства.
  • По време на любовната игра, когато пенисът ви е напълно еректирал, трябва да се каже на момичето, за което искате да носите презерватив. Опаковка затворите, така че не се налага да губите ценно време в търсене на презерватив. Отворете опаковката трябва да бъде предадена. Не отваряйте рязане презерватив или пиърсинг предмети, защото може да го повреди. Откриване презерватив, извадете пакета, където можете да го получи.
  • Така презерватив във вашите ръце. Сега тя трябва да се оправи. Основното нещо - да се сложи презерватив в правилната посока. Съберете два пръста на резервоара за въздух на презерватива (това е проекция на своя край). От друга страна Разточете на препуциума на пениса, главата трябва да остане непокрита. Нанесете презерватива на главата на пениса и се опитват да се развивам презерватива. Ако той влезе в сила, това означава, че сте намерили правилната посока. Ако презервативът засяда, тогава ще трябва да промени посоката.
  • Разточете презерватива на главата на пениса си база.
  • Сега сте готови да предприеме решителни действия.