Как да нарисувате цветя - букет - акварел кутия идеи и майсторски класове

Ако искате семинари Kolbinoy Марина. след това тук е друг красив подарък: да научите как да се направи букет от акварел. Нека се опитаме да създаде картина - ". Цветя в банката"В очакване на лятото, много от нас имаше настроение - светлина, замечтан, когато искате да забравите за всички задължения, важни въпроси, притеснения и наредби.

За да съответства на настроението на този много момента нашата майсторски клас. Все още няма строги правила за академичната рисунка, ясни линии на съмнение "и изведнъж няма да работи" серия!

Когато сте на почивка в страната, да събирате няколко прости цветя градина и ги сложете в буркан с вода. Може черпят от живота, ако това не е възможно, да правите снимки на вашия букет от различни ъгли. Изберете най-успешният снимката и започнете да рисувате.

Как да се направи букет цветя без

Всички ние се нуждаем днес: акварел хартия, акварел, четка, кърпа, вода.

Как да се направи букет цветя без

Навлажнена мокро избършете лист. Ще работите върху влажна хартия.

Как да се направи букет цветя без

Досега не са рисуване, ние няма да направим. В началото на нашата необходимост да се обмисли внимателно състава. Как са цветята, буйна букет или не, какви цветя, някои листа, клонки. Когато най-ярките и най-силните тонове петна навсякъде едни и същи нюанси на зелено в един букет, или не? Обърнете внимание на най-мрачните и най-ярката място. Начертайте започне веднага, без четка молив. В действителност, ние просто се разтвори цвета на фона на мокро петно. Prischurtes - ще видите замъглено изображение. Това са места на цвят, не е ясно, сливане с друг, и ние трябва постепенно да се разтвори върху мокра фон. Ние сме ангажирани в областта на живописта, а не за оцветяване, така че фигурата ни би трябвало да е жив.

Как да се направи букет цветя без

Ние се очертаят контурите на консерви, нивото на водата. Не забравяйте, че зелената боя от клетката в чист вид - това е скучно и неправдоподобно. За нашите зеленчуци са по-богати, добавете зелена боя охра, кафяво, червено, след това тя се превръща в "жива" естествено.Как да се направи букет цветя без

Това беше началото да се очертаят цветя, те ми имат различни цветове - светлорозово, лилаво.

Как да се направи букет цветя без

Как да се направи букет цветя без

Това е добре, ако сенките ще се сливат, това е просто под ръка. Ние формират нашата букет. Ако хартията започва да изсъхне, навлажнете тя стои, където е необходимо.

Как да се направи букет цветя без

Изберете цветовете по-ярки и тези описания.

Как да се направи букет цветя без

Добавяне на детайл - вени, сенки върху венчелистчетата. Разгледайте внимателно характера, за да забележите, всички нюанси и особености на букета.

Как да се направи букет цветя без

Не трябва напълно траш всички подробности, нека работата ви ще остават доста непълна. Особено внимание обикновено се дава на първия план, всичко, което отива на втория - трябва да бъде съставен много по-мек. В резултат на това, работата ви е лесно и няма да преуморен.

Как да се направи букет цветя без

Нарисувайте сянката на банките и неговото отражение в самолета. Би било по-добре да се каже - се означава с помощта на нежни студени нюанси.

Как да се направи букет цветя без

Е, това е всичко. Нашата рисунка е готова. Когато дойде време да се охлади, нежен букет почивка, можете отпечатано на хартия, припомняйки красивата топлия сезон.

Как да се направи букет цветя без

Отделете време, за да подредите вашата работа. Дай го на Framing работилница, където ще се вдигне от същия цвят мат и поставете снимката под стъкло в рамка. Не забравяйте също, че акварели не може да се поставя в пряка слънчева светлина - боя избледняват бързо и живопис ще загуби първоначалния си вид. Hang акварел работа в прозореца или по стените на помещенията, където слънчевите лъчи преминават през тангенциално. Периодично акварели трябва да се почистват по време на тъмно място.

Как да се направи букет цветя без

Както можете да видите, начертайте цветя акварел не е толкова трудно. Както и да е, си заслужава да опитате! Наистина ми хареса работата на Марина.

Ако откриете грешка, моля изберете част от текст и натиснете Ctrl + Enter. Благодарим Ви за помощта да направи нашия портал по-добре!

Тема на обекта и техническа подкрепа от страна на горния GoodwinPress

Сигнал за правописна грешка