Как да направите фалшив кутия-устройство фалшиви прозорци (снимка)

Мисля си интериорни дизайнери често използват варианти на декорация от типа на фалшиви конструкции, които са в състояние да променят пространството, създавайки някаква илюзия - увеличение на обема на пространството, създаването на специфичен цвят или нов стил дизайн. И ако такава "лъжа" ще украсяват не само жилища, но и живота ни, защо да не я приема? Един от тези дизайнери фалшиви трикове - фалшив прозорец, който се нарича "фалшива кутия" или "фалшив прозорец". Това коренно променя елемент от дизайна на интериора, създавайки илюзията за нов тип прозорец за всички вкусове и по негова молба. Всяка празна стена може да се трансформира в "прозорец към света" и по този начин придават на помещението нов стил и комфорт.скрие недостатъците

Какво е фалшив прозорец
Имитация балкон изход

"Фалшиви кутия" може да бъде спасител в случай на неуспешен строеж на сграда или помещение. Е, как да прилагат този метод, дизайн, как да се направи фалшиво кутия?

Той често може да бъде видян в близост до мястото на прозорци един до друг, когато преграда между тях стане нефункционална и без значение. Такива строителни дефекти се крият зад общата завеса за два прозореца. Но ако дяла направен в пъстра "фалшив прозорец", стая, пълна с повече светлина и пространство.

Обърнете внимание! В случай на разделяне пространство, за да се разшири още повече, ако фалшив прозорец е огледало.

Друг случай на дефекти по време района за планиране или реконструкция - е появата на особен уютно местенце, които са в близост до или слънчева или изкуствена светлина. В тези места обикновено оборудва работно място, библиотека, ниша, или на други работни места. Но ако е в състояние да създаде невярна През прозореца, общата площ ще получат допълнително покритие. В рамките на прозрачно стъкло на "фалшива прозорец", картината по всеки въпрос може да бъде показана. Ако вместо прозрачно стъкло да използвате стъклопис, матирано или шарени стъкло плат, при които определени няколко прожектори, тази част на стаята ще привлече вниманието на всеки влязъл своята оригиналност.

Обърнете внимание! Чувството за по-открито място и изключителен реализъм на фалшивите прозорците може да се получи за изграждане на фен в него.

Втората особеност на вентилатора в дизайна на тапицерията на прозореца - да се създаде движение на въздуха в отдалечено място и тясно пространство - също е много подходяща и важно.

Забелязано е, толкова по-неочакван местоположението фалшив прозорец, толкова повече емоции и реакции околните той предизвиква.

Нови технологии в проектирането челната

Какво е фалшив прозорец
Specular плат на таванамалка квадратна стая се нуждае от визуално разширяване на границите. Дизайнерите често се използват в такива случаи, огледало листове. Но ако се създаде стена на всяка малка стая "фалшив прозорец", с който и да е изображение с т.нар перспективите, но все още не се скъпя за неговия размер, ефектът от разширяването на пространството се засилва от няколко пъти. За да направите това, се прилага на изображението не е под формата на рисунка и fotoprint или холографски образ. Вземете най-новата широката популярност на 3D чертежи може да се прилага към различни материали, така че ще бъде много лесно да се повярва, че красив изгрев над поточето, което обем мига във вашата тапицерия прозорец.

Нова технология е много подходяща в случая на монтаж "фалшиво-прозорец", за да се създаде впечатление за реалистична отваряне. Това се случва в случай на течни кристали или плазмени дисплеи. Как да се направи макет прозореца, като се използва последната дума на техниката?

Обърнете внимание! Модерните технологии и специален софтуер, позволяващ свързване на фалшиви прозорци към компютър, DVD, интернет.

Повдигнат прозорец илюзия, промяна не само на жизнено пространство, но и отношението. Mirror стъкло, огледални плочки, осветление, съчетани със свежи цветя, полиуретан формоване и всяка друга сграда довършителни материали позволяват да закупите прозорец-фалшив от всякакви форми и размери. По-специално, като декоративен елемент, като формоване на полиуретан характеризира с висока устойчивост, е устойчив на механични повреди, следователно е подходящ за ъгловите места в интериора. Леене е изработен от екологично чист материал, спазване на противопожарните и здравни стандарти и, благодарение на своята артистична разнообразие, той успешно може да се използва да се изработи рамка на фалшиви прозорци, кантиране около него.

Сортовете на фалшива прозорци

Какво е фалшив прозорец
Мръсна прозорец стъкло в рамката

Има няколко начина за създаване на "фалшиви прозорци."

  • Прозорецът в рамката. Реалистичен изглед картина от прозореца е рамкирана в рамка от дърво, полиуретанови корнизи, прикован истински перваза на прозореца, на който могат да бъдат свежи цветя в саксии, приложени към настоящото корниз завесата, идентично на това, вече виси на недвижими втори прозорец в тази стая.
  • Прозорецът на тавана. През последните години, тя е придобила още по-широка популярност, отколкото фалшив прозорец на стената, въпреки сложността на процеса на създаването му. Да започнем с таван, монтирани на тавана. Неговата конструкция (рамка формоване) ще бъде на снимката, която може да се създаде, като поставите тапети с модел или поставяне огледални плочки, или живопис на художника (стенопис). На прозореца на тавана тапицерия често се използва fotopolotno (напрежение) и блестящата светлина. Фалшиви прозорец на тавана, създаващ ефект на прозрачен покрив.
  • Прозорецът в банята. Прозорецът за баня, за да се създаде невярна малко по-сложно. Но творбите ще бъдат възнаградени, защото банята по-често се нуждаят от визуално пространството експанзия. За фалшиви прозорци тук се нуждаят от ниша в стената. На неговите странични панели трябва да се монтира лампи с мека ярка светлина на един слънчев ден, за да се създаде илюзия нишата средата екзекутирани гледка към природата всяко кътче на земното кълбо. Ако се използва фалшив прозорец в стъклото на баня, трябва да е непрозрачен, поради високата влажност на въздуха в стаята с образуването на конденз. Осветяването на тип лампа е скрит под непрозрачен стъклото. Към фалшива перваза на прозореца може да служи като допълнителен рафт. Банята е много практичен и изглежда добре стъклопис, което може да създаде имитация на прозореца.
  • Прозорецът в кухнята. За да се направи алюзия за един поглед на кухнята в стаята, можете да създадете комплексно проектиране малки фалшиви прозорци на тъп стената в кухнята. Прозорците могат да бъдат с различни размери, могат да съществуват в рамка отделно един от друг, може да се наслагват един върху друг и се допълва от картини на членовете на семейството в една и съща рамка.

Имитация на прозореца на отваряне ще донесе новост в обичайното пространство, добавите цвят, промяна на пространството без нуждата от отнемащи време реконструкция. Следователно, за да вярваме, че това илюзия хубаво и полезно.