Как да избелите ноктите у дома

KakImenno.ru как да реши проблемите Пълна версия

Като отново лак за нокти, ние отбелязваме с изненада, че са открили една мръсна жълто. Понякога той може да бъде толкова силна, че тя не може да бъде изключено, за да не се покрие лак за нокти, преди да напусне къщата. И ние го правим отново, въпреки че аз разбирам, че проблемът се усложнява и ноктите лак ще изглеждат още по-зле. За щастие, проблемът се превръща в жълт от постоянното прилагане на лак за нокти е лесен за решаване у дома. Вие не се нуждаят от специални познания или специални инструменти. Само малко внимание на себе си и за средствата, с ръка.Здраве и красота ноктите ще бъдат по-полезни, ако им се даде малко почивка.


От това, което ноктите придобиват неприятен цвят?
Има няколко причини, които предизвикват промяна в цвета на нокътната плочка. Най-честите от тях:
  • Покритие лак, който включва формалдехид. Това евтини бои, използването на които те съдържат химикали, да доведат до промени в цвета на ноктите.
  • Лак за покритие скъпи и висококачествени бои, които са много добри и остана дълго върху ноктите, което им пречи да "диша".
  • Нокти гъбички.
  • Липсата на витамини.
  • Злоупотреба с тютюнопушенето.

Почти винаги е възможно да се определи независимо причина пирон променя цвета си. В случаите с жълт гъбички, не всички, а някои нокти. Решаване на проблема и лечение на гъбички на ноктите ще се хареса само на лекар.

Когато злонамерен пушена жълти, отново, не всички нокти, но само на тези пръсти, които една жена, които притежават една цигара. В тази ситуация, спаси дълго цигарето и в идеалния случай - намаляване на броя на изпушените цигари на ден.

С липсата на витамини е да се отбележи не само на факта, че ноктите са започнали да променят цвета, но и загубата и промяната в структурата на косата. Следователно, за да се реши проблемът, трябва да бъдат изчерпателно, адресирано до специалисти.Но да се върнем на цвета на ноктите, за да го промените в резултат на прилагането на лак, можете да притежавате у дома.

Как да избелите ноктите у дома?
Първото нещо, което да се премахнат факторите, които влияят отрицателно на цвета на ноктите. Направете го по правило най-малко за един ден в седмицата да напусне ноктите без никакво покритие. Премахване на гвоздея в края на работната седмица, задръжте 15-20 минути ноктите в топла вода с морска или голям сол. Тогава гъсто прилага всяка подхранващ крем или зехтин. Задръжте за 10-15 минути, разтъркайте доброто и нека вашите нокти почивка.

Ако нокътната плочка е превърнал жълто, побелява ноктите у дома може да бъде един от следните начини:
  • Обичайната баня със сол, за да се укрепи ноктите, добавете сока на половин лимон. Задръжте за 15 минути, като непрекъснато добавяме гореща вода към водата по време на цялата процедура период беше топъл. Достатъчно, за да се направи такъв баня веднъж седмично в продължение на 1-2 месеца.
  • Една супена лъжица 15% водороден прекис се смесва с лъжица сода а. Кожата около всеки нокът крем грес, след което центъра на нокътната плочка 1-2 капки се прилагат и разпространяват средства от центъра към краищата. Задръжте за 3-5 минути и изплакнете с топла вода. Когато силни, здрави нокти процедура може да се извърши два пъти седмично; ако крехкото и проблематично - не повече от 1 път на седмица.
  • Седейки пред телевизора, направете подхранване и избелване маска за ноктите. Смесете една чаена лъжичка растително масло с една чаена лъжичка лимонов сок. Нанесете с нокътната плочка и задръжте за толкова дълго, колкото е възможно. Изплакнете с топла вода и внимателно нанесете салфетка.
  • Защитете вашите нокти преди повърхността на ноктите - винаги се прилага основа.
  • Най-лесният начин - да се даде 2 седмици на прилагане на лака на ноктите. Те се възстанови и ще намерите естествения си цвят. Но не забравяйте, този път да се направи най-простото хидратираща маска, най-малкото, за да смажете нокътната плочка подхранващ крем за ръце на.

красота на жената изисква постоянно внимание и грижи. Много често се направи без помощта на специалист не е възможно - ние редовно посещение на козметични и фризьорски услуги, защото не можем да си направим стилна прическа или дълбоко професионално почистване.

Грижа за ноктите е приятно изключение. Всяко момиче и жена да си позволи да поддържа ноктите си в перфектно състояние. За да направите това, трябва само желание и малко свободно време. Погледни го на себе си, и ще имате гладки, блестящи нокти хубав естествен цвят.