Как бързо да се отървете от корема в къщи

Помислете за фигурата си в огледалото. Вероятно е, че при първия поглед към себе си Вие автоматично прибран корем. Уви, безформен талия, видни гънки на стомаха си, неприкрита корема - е най-популярната коментарите към тялото си. По-специално, след като премина всякакви празници.Как бързо да се отървете от корема в къщи

Отърви се от корема - не е лесна задача, колкото изглежда на пръв поглед, особено ако човек (или жена) не е млад. Целият смисъл е не само излишни килограми. По принцип, причината се крие в лоша поза, неправилно хранене, и най-важното - в лошото състояние на мускулите на коремната стена, или дори пълното им отсъствие. И всичко това е, че в ежедневната заседнал живот и просто ходене, те няма да бъдат използвани на практика.

Ето защо, за да се отстрани корема мазнини е необходимо да се разгледа три основни точки: Силови коремни упражнения, правилна стойка и диета.

Упражнения, които се отървете от корема

хранителна програма

Всеки знае, че консумацията на излишните калории и това не е от значение с каква храна да влязат в тялото - от въглехидрати, мазнини или протеини, при всички случаи води до натрупване на мазнини корема. Поставете си за цел - да се намали в ежедневната си диета от 500 ккал.

За да направите това, ще трябва да се откажат от течните калории, и то е от тези сладки напитки като кафе и чай, лимонада и сокове. По-добре е да се насладите на чай без захар и обезмаслено мляко.

Напълно премахване на чипс, сладолед, сладкиши, както и различни заведения за бързо хранене и храна за бързо хранене.

Не забравяйте да включите в диетата си зеленчукова супа: една плоча е не само напълно задоволи глада си, но добавя, само на 80 калории.

Ефективността на различните упражнения

Движение краката си със стационарна тяло - огъване и изправяне, вдигане и спускане, кръгло и напречно движение - помощ за укрепване на мускулите на долната разделението на коремните мускули. Ние работим по гънките на талията и по-долу.Движение на тялото с фиксирани крака - торса обрати, неговото увеличаване или намаляване и т.н. - .. Допринася за горната част на коремните мускули. Да се ​​отървем от излишните килограми в областта на стомаха под ребрата.

Упражняването на правото на торса и краката ангажира почти всички на коремните мускули. Ефективно, но за първи път от сложността на изпълнението.

Речник кръст торса и краката изпълнение усилва работят косите коремни мускули, което води, за странично коремна мускулна стена. Фигурата постепенно се налага формата си.

Тайните на ефективни тренировки

Натиснете-добрият люлка на празен стомах. Ако тялото ще се чувствате, че няма енергия хранене отвън, той ще започне да гори подкожна мазнина резерв, който е част от тялото, която работи чрез пресата.

Не спирайте при леки упражнения, това няма да доведе до желания резултат.

Ефектът ще бъде по-висока, ако пълното възвръщане на правите упражнението 16 пъти, 50 с малко усилия. Това се случва, че треньорите препоръчват правите упражненията в силата на пода. Ако си тренировки са насочени към повишаване на тона, е на борда да се обърне внимание. Но ако вашият план е да се получи резултат, а след това е желателно да се даде всичко най-добро за пълната програма.

Както установената практика, най-идеален метод на обучение преса е "гигантски набор", т.е. без прекъсване люлеещ пресата, с максимален брой повторения, и с много бързи темпове. След приключване на такава "маратон" в областта на пресата просто ще изгори. Но по този метод, трябва да се подхожда постепенно.

Внимавайте с дишането си. Това, което е: да натоварва мускулите, да се изпарявам, релаксиращ - на един дъх.

Колко обучение е необходимо за пресата? Минималният брой - три пъти седмично, а максималната - два пъти на ден.

Перфектното допълнение към обучението е Хавайският обръч (етаж въртящ се диск). Той помага само за да получите двоен ефект на упражнения за мускулите на кръста и развива мобилността назад. Това е задължително за тези, които работят в "заседнал" работа, така наречените чиновници.

Упражнения, които се отървете от корема

невидими гимнастика

Ако нямате време или не разполагате с достатъчно воля за извършване на редовни физически упражнения сила, се опитваме да направим "невидим" фитнес - това, че на дивана у дома, седнал на работното място, в областта на транспорта.

Независимо от обстоятелствата, вие сте на улицата, у дома, на компютъра, винаги имайте рязко главата и гърба, да гледате вашата поза и да бъде винаги хванат стомаха.

Без значение какво правите, например, да седи пред компютъра или ядете в обществения транспорт, в никакъв случай, винаги трябва да държи под око на позата, като се обръща внимание на правилното положение на гърба и главата. Направете го правило - да живее с корем смуче. Това е напълно решен проблем. Отначало ще бъде необходимо всеки ден в продължение на един часовник, но това ще отнеме време, и тя ще се превърне в навик.