Извън душ, за да даде свои ръце дизайн, материали, строителна техника, съвети

Извън душ със собствените си ръце

След като започва летния сезон, много собственици на частни имоти или вили искат да построят лесен за употреба, с високо качество външен душ за разпит. Обикновено, винаги може да се намери на строителни материали за изграждането на такива съоръжения, например, да се възползват от останките на наскоро да се направи ремонт, или всяка сграда.Материали, които не работят, за да получите (частите на сърцевината, подходящ съд за топла вода и така нататък. П.), Вие трябва да преминете към купуват в специализирани магазини или пазари. Извън душ всеки човек може да се изгради със собствените си ръце. Това е достатъчно основни знания и умения в областта на строителството, както и възможността за използване на правилните инструменти.

Използват се различни строителни възможности за летен душ. Помислете за един от най-приемливи начини, по които ще се изгради един добър летен душ, максимум два дни.

Най-важните структурни елементи за летни вили душа

Най-прост, прост дизайн на лятото душа - тя е с правоъгълна форма кабина. Дължината на страните му се определя от особеностите на телосложението на хората, които се очаква да използват продукта.

Важно! Вътрешното пространство на кабината не трябва да го правим прекалено тясно. Уверете се, че за осигуряване на спомагателен пространство, безопасно изолиран и защитен от проникване на водна струя. В нея вие ще бъдете в състояние да се разпорежда хигиенни изделия, както и лични вещи!

Извън душ със собствените си ръце
Извън душ със собствените си ръце
Следните оптимални размери, определени за душ кабината:

- височина на главата душ - 1915.0 или 1855.0 mm;

- уеб дължината - 895.0 mm;

- височина на сградата (включително покрива на резервоара) - 2875.0 или 2525 mm.

Съвет! Ако сайтът има място, се може да бъде дължината и ширината на структурата се увеличава с 110,0 мм за разширяването на обща използваема пространство и сепаретата!

Прикачване конструкции трябва стабилност

За схема за устойчивост, построена от дървен материал, е необходимо да се изгради основа под вида на купчина. За да направите това, може да получи градина тренировка и да ги копаят канал дупки в земята на дълбочина 1.15-1.45 м. След това приготвената отвора надолу тръба при 26,0-31,0 cm техните краища проект над повърхността на земята. В ролята на подкрепа хемороиди могат да действат азбест циментови тръби (диаметър 100.0 mm) или подобен диаметър, метални продукти (конвенционални или образни тръби).

Прочетете още: Как да направя абисинска добре с ръцете си?

Извън душ със собствените си ръце
Препоръка! За скелета не се разрушава от товара (на водата в резервоара) е необходима за своите греди за конструкции, като най-малко 100,0h100,0 мм, и да се удължи експлоатационния живот на дървото може да се импрегнира с различни защитни съединения (фунгициди, водоотблъскваща и така. П.)!

Ами издялани греди, определени на основата и започва превързването стълбовете от горе на долу. Разбира се, рамката трябва първо да бъдат сглобени на място, а след това, с помощта на дълги болтове, заключване на полюсите. В този случай, по-ниската част, лигиране изпълнява влезете всичко за пода в новопостроена крайградски летен душ.

Извън душ със собствените си ръце
Преди това имаше само един начин на монтаж на пода - през лятото сърцето му, направен от дървени дъски, за да образуват големи различия, за да се отцеди миеща вода. Сега, заедно с метода, метална тава (както в дома душ) с изпускателния отвор. През него на тръбата за отпадъчни води е изход на страната, например, в канавката или тревисти плевели. Близки стълба връзка с твърд косене - специални елементи, монтиране не се припокриват.Извън душ със собствените си ръце
Извън душ със собствените си ръце

Направете септична яма за натрупването на отпадъци

При разработването на проекта вила лято душа със специален септична яма за натрупването на отпадъци, е необходимо да се помни, метода и мястото на неговото местоположение. За да инсталирате септична яма директно под кабината не е позволено. Ако пренебрегнете тази препоръка, под душа бързо ще специфична (гнил, остаряла) миризма.

Извън душ със собствените си ръце
В допълнение, може да има по-съществени проблеми - унищожаването на мазето и земята. Ето защо резервоар септична трябва да бъде поставен на няколко метра от вила монтирани душ кабината на. В септичен дренажна тръба се извежда или, алтернативно, канавката Laid-водоустойчив материал (gidrostekloizol, PVC-фолио, покривни филц).

Вижте също: Секционни врати (снимка): прилагането, предимства и недостатъци, видове, етапи монтаж

Материали за довършителни летен душ

Най-нисък клас решение е впит непрозрачни полиетиленови рамка, обаче, такова споразумение не обслужва повече от една година.

Извън душ със собствените си ръце
Като правило, скелета на душата в ножницата тези материали:

- алуминиева облицовка;

- водоустойчив шперплат;

- шисти листове (плосък или вълна);

Важно нещо! За да се запази единството на общия стил и хармония в дизайна на задния двор от търга или озеленители, експертите съветват да се покрият извън душ материали, прилагани в довършване на околните структури или сгради!

Извън душ със собствените си ръце
Както затварянето (ограден) на елемента може да се прилага водоустойчива завеса. Тя бързо и лесно, след като процедурите за вода хигиеничен, изместен във всяка посока. По-естетичен и ще изглежда дървена врата добре затворена, които не могат да се страхува от нашествието на "случайните посетители".

Принципи за поливане монтаж

Пластмасов контейнер или резервоар на вода е монтиран в горната (покрив) структура лято душа. По-бързо и оптимално загряване на вода от слънчевата топлина, осигури оцветяване повърхност резервоар интензивно наситен черен или кафяв. Водата в резервоара може да се настрои, за да наберете, използвайки електрически или кофи ръчно. Ако помпата е монтирана, е необходимо да се оборудва специална санитарен клапа, която позволява да се спре подаването на вода, след попълване на обема на бъчва.

А барел или друг контейнер трябва да има специална дупка на дъното, ако това не е, то трябва да бъде направено. дупка тръба дъно се поставя, оборудвана с душ рог (поливане и клапан) в края на шева и внимателно се запечатва. Регулация доставка на вода в устройство крак налягане или механизъм кран на много умерено (строго е необходимо) нагрятата вода слънчева енергия.

Вземете под внимание! Зависимост от метеорологичните условия, които са налични и на нивото на интензивност на соларни инсталации могат да бъдат отстранени от лятото, улично душа с принудително отоплителна система, например, вграден резервоар нагревател!

Вижте също: Видове балкон остъкляване: студена и топла стъклопакет, френски дизайн, с премахването на балкон, алуминиева конструкция

Извън душ със собствените си ръце

Полезни нюанси от експерти

Когато самостоятелно изграждане изграждане на летен душа непременно трябва да прибегне до някои иновативни тактики. Най-често използваните:

- подобрена система нагревател, в който са разположени нагревателни елементи не само в долната част, но също така и по протежение на страните или в центъра на цилиндъра под формата на спирала;

- кран задвижва крака - монтирани крачен педал, през които въдицата, проведено от звена на системата, свързан с кран или напрежение пролетта, които на определено ниво участък отваря доставка на топла вода. ъгъла на отваряне трябва да е 90 градуса, изключително.

Извън душ със собствените си ръце
- подаване на вода, която плува на повърхността. Това позволява използването на вода от горните слоеве на контейнери, които се нагряват по-добре по-ниска, по-специално на дъното;

- място извън душ стои далеч от дома, тъй като постоянно влага в близост до дизайн ще привлече насекоми, които биха могли да нарушат нощта;

- автоматично пълнене на резервоар за вода, с помощта на механизъм лост поплавък монтиран - въз основа на тоалетната. Когато малко количество вода, механизмът се състои от вода, и при барел набор, определени поплавък блокове.

заключение

Извън душ в лятната си вила всеки дизайн, изработен на ръка в съответствие с правилата и в съответствие със специфичните нюанси, които ще спестят всеки член на семейството от жега в горещите летни дни и помагат подмлади между различни видове летни работни места.

Както може да се види от горния материал, да изградят свои собствени души в страната е много лесно. Основното нещо - да се добавят към искане на малко въображение и доверие, както и да прекарат малко време, за да се получи добър резултат!

Препоръчва се: