Изграждане на къща да започнете изграждането на една къща, строеж на къща, последователност, редът на строителството

Изграждане на къщата - най-важното събитие в живота на всеки човек. Когато се построи къща, ние не инвестираме само време и пари, но и част от душата. Ето защо, жилища винаги ще бъде отражение на неговия собственик. Къщата - място, където сме необходими и добре дошли, къщата - нашата сила и убежище, къщата - символ на просперитет и благополучие. Процедурата за изграждане на къщата - един от най-важните етапи.строеж на къща

Конструкцията на къщата - много трудна работа. Как да започнете да се изгради до къщата, ще намерите повече!
За вашия дом да се удобно и издръжлив, е важно да се следват последователността на изграждане на къща или zheporyadok жилищно строителство. ,
В този раздел ще научите алгоритъма на строеж на къща, и ще бъде в състояние да се изследва в детайли всички етапи на строителството на жилища от избора на място и преди къщата за въвеждане в експлоатация.
Ако решите да се изгради своя дом мечта - тази колона на нашия портал строителство за вас! Всички съвети за "строеж на къща", включително процедурата за изграждане на къщата - написани от професионалисти в сферата на строителството!

Как да изберем мястото за дома

Изграждане на къща - това не е лесно. Много време се отделя за подготовка за строежа: оформление на сградата, избора на материали и работници, необходими документи и др. Но в процеса на подготовка, има една важна стъпка - директно към избор на площадка за развитие - за него, сега обсъдим.

Как да изберем проект къща

Така че, сте решили на строителната площадка. Но все още не са окончателно реши - какво искате да видите вашия бъдещ дом. Разбира се, трябва да се изготви вашия дом-мечта. Каква е проектната документация? Какви са видовете проекти и какви са техните различия?

Изборът на строителни материали

Как да намерите строители

изпълнение на качеството на строителните работи, зависи от строителите, което е да се подходи избор старателно. Какви опции са на разположение на настоящия клиент и къде да отида, че ще трябва да наемат професионалисти?

Как да се положат основите на къщата

Фондация - това не е просто подкрепата на сградата, която служи за прехвърляне на тежестта на структурата, на земята. Фондацията - основата, изградена на сърцето - които зависят от него устойчивост и дълготрайност на къщата. Изграждане на фундамент на къщата - много слугинска работа, която взема под внимание десетки нюанси. За него - повече.

Изграждане на къща кутия

След приключване на работата по основите на не по-малко важен етап в изграждането - изграждането на дома на кутията. На функционални варианти на стените и техните характеристики. Какво са решение "стена" предоставя на текущия пазар на строителни материали?

Тънкостите покрив устройство и на покрива

Покрив - е не само изразителен елемент от къщата, но на бронята, сградата осигурява защита срещу външни и атмосферни влияния. Най-важната задача на покрива - да се защитят срещу сезонен валежи и да се предотврати изпаряването под покрива.


Когато покривите на устройството трябва да се забравя, че по-сложен дизайн, толкова по-скъпо ще струва устройство.

Изграждане на таванското помещение: таванско помещение и покривни прозорци

Таван в къщата е признак на добър вкус на собственика, прави къщата по-ентусиазирани, хармоничен. Но освен очевидните естетически предимства, таван ще ви позволи да получите повече жизнено пространство в къщата без да се налага да се изгради нов етаж.
Покрив стая - е ежедневно "двойна порция" ярка дневна светлина, чист въздух и красива природа преглед. Е, как да се изгради това чудо?

Прозорците и вратите на къщите: Критерии за избор

Прозорците и вратите - задължителна строителство, осигуряващи защита от външни фактори, които създават уют и комфорт необходими в къщата. Нека поговорим за най-различни материали за прозорци и врати, техните предимства и възможности за ползване.

стълба устройство в къщата

Изборът на подови настилки

Изборът и подреждането на подови настилки - важен щрих към изграждането на къщата. Подът на къщата определя акцентите в настроението - защото избора настилка, трябва да се помисли за бъдещото стил на стая, височина на тавана, цвета и декорацията на стените и т.н. И така, какво може да бъде етаж в идеалния дом?

Комуникация в частен дом

Секцията за инженеринг на сградата принадлежи към отделен разход. Планирайте всички аспекти на инженерни необходими, за да започне изграждането на една къща, тя дава възможност да се определят оптималните и най-евтините варианти. Научете какво да се вземат предвид при уреждане на комунални услуги.

Външни работни: Материали за облицовка къщи

Една привлекателна фасада определя изображението и състоянието на имението и нейния собственик, освен използването на архитектурни елементи на сградата придава особен чар и предава характерната стилистична посока. Ние извършваме външните работи на украса и декорация на дома.

вътрешно обзавеждане

Вътрешното пространство на къщата - това е отделен свят, в който цари комфорт и спокойствие, или движение обратно и динамика. Интериорът отразява вътрешния свят на собствениците, което зависи от дизайна и интериорен дизайнер. Подробности за основния вътрешно обзавеждане.

Реконструкция на къщи и стаи

Как да се реконструира на апартаменти и къщи.

Цената на бюджета се помещава проекти

Основният фактор при избора на проект на бъдещата къща е, разбира се, бъдещата му стойност. За съжаление, без да има обучение, клиентът при избора на проекта се ръководи само от личен възприятие и визуална красота.

Много от нас имат силно стереотип, че кредитирането - това е дълъг, досаден и изпълнен с много бюрократични формалности. И наистина, когато се опитате да получите банков кредит в картата или в брой, трябва първо да представи отчет за доходите и други доказателства, че сте разтворител.

Ръководство или онлайн помощник на купувача за избора на модерни стоки за дома

В момента онлайн магазина на съвременни стоки за дома има повече от необходимия брой различни продукти, така че ми повярва, изборът ще бъде, но все пак е!

тласкане или магическа пръчка за шофьори

Пътна помощ - мощен превозно средство или особености, от които се състои в товарене, разтоварване и превоз на счупени коли или изложена на външни влияния (злополука, паднало дърво повредени от вандали и т.н.).

Строителство и монтаж на работа:

Оборудване за рибовъдство, модерно оборудване и инвентар за риболовните предприятия от фермите от Европа, Шайба палетизирани люпене проектиране и монтаж на фирмата "RYBPROMSERVIS".

Монтаж камини, пещи, печки, портали, рамки, fanfireplaces, печки за отопление и готвене сауни и SC камини