Инструкции за употреба Alflutop как правилно да използват

Инжекциите alflutop какво

Alflutop - терапевтичен агент, който принадлежи към групата на лекарства, използвани за подобряване на метаболитните процеси в хрущялната тъкан (hondroprotektorov). Всеки пакет от инструкциите за наркотици прикрепен за използване Alflutop.Какво е включено и под каква форма Alflutop проблем?

Медикаментът е опакован в ампула Alflutop 1 или 2 мл. разтвор. За да ги приложат са поставени вътре в картонена кутия, всеки в отделна клетка. Те съдържат жълт или безцветен разтвор без видима миризма. Основното въздействие на лекарственото вещество - биоконцентрати извлечени от някои видове морски риби на малки видове, и след това се изпълнява многократно пречистване и депротеинизация. Екстракти от морски риби в значителни количества включват някои микро- и макроелементи: хондроитин 6-сулфат, хондроитин-4-сулфат, хиалуронова киселина.

Всички тези вещества в комплекса ще възстанови метаболитни процеси в ставите и ускоряване на регенерирането на хрущялната тъкан.

Какви са фармакологичните свойства Alflutop?

Активна съставка Alflutop притежават добро противовъзпалително и успокояващо действие върху тялото. Под влиянието на активни биологични екстракти от морски риби трудно приготвената хрущялната тъкан и нормалния метаболизъм в ставната капсула.

Патологичните промени в ставите, причиняващо силна болка при пациенти с дори най-лекия товар. Постепенно, в резултат на ускорение на патологични процеси и метаболизма заболяване в хрущялни тъкани, болка може nastavat дори по време на пълна релаксация. Това става просто непоносимо.

Инжекциите Alflutop имат способността за незначителни период от време, за да се намали значително страдание на пациента. След приключване на лечението, пациентите забелязват абсолютното прекратяване на болка и възобновяване на действието на предварително засегнатите стави.

Обикновено, указания за използване в Alflutop инжекции - лечение на гръбначния херния. Въпреки това, ние трябва да признаем, че възгледите на пациенти, подложени на лечение, е малко противоречиво. Някои твърдят, че агентът не е оказало влияние, а други, че състоянието им се влошава след приема на лекарството.

Инжекциите alflutop какво

Alflutop инжекции предвидени за предотвратяване на усложнения, възникващи по време на обостряне на издатини, образувани херния и да се предотврати появата на нови.

В каква заболявания се препоръчва в Alflutop инжекции?

Alflutop инжектиране за профилактични и терапевтични цели са включени в комплекс терапия за определени условия на организма. Например, като например:
 1. анормални метаболитни процеси в хрущял;
 2. силна болка в областта на ставите по време на тренировка, а по-късно в отпуснато състояние;
 3. поява на херния издатина на гръбначния стълб в областта;
 4. нараняване на гръбначния стълб или ставите;
 5. остеоартрит;
 6. периартрит и сътр.

Alflutop инжекции са най-ефективни, като превантивна мярка и за възстановяване на ставите в следоперативния период.

Това лечение е противопоказано Alflutop?

Въпреки факта, че The Cure Alflutop ставите съдържат натурални съставки, тя има някои противопоказания:
 1. личен свръхчувствителни към компонентите на лекарството;
 2. тежка алергия към рибни продукти и екстракти;
 3. пациентът е под 14-годишна възраст;
 4. бременността.Alflutop по време на бременност не се предписва за лечение на ставите. Въпреки, че този наркотик са естествени компоненти, медицински тестове, не са направени лекарствени ефекти върху плода. Поради тази причина, че няма информация за неговата безвредност за бебето в утробата.

Ако една жена кърми след това през този период Alflutop също не издава по простата причина, че активните съставки на лекарството са в състояние да проникне в кърмата и да повлияе неблагоприятно на здравето на бебето.

Ако, обаче, не е неизбежността на лечебни инжекции Alflutop кърмеща майка, а след това кърменето трябва да се прекъсне и да е подходящо да се прехвърлят на бебето до навършване на мляко овесена каша. В педиатричната наркотици дейност и не е била използвана. В резултат на това информация за въздействието на неговите компоненти в тялото на дете или юноша, просто липсва.

Инжекциите alflutop какво

Използването на лекарства по време на бременност и кърмене е противопоказано!

Какви са страничните ефекти Alflutop?

Най-често, лекарството се понася добре от пациентите е различна. Въпреки че понякога, например, в резултат на предозиране или когато личен свръхчувствителни към компонентите на инжекцията може да се развие странични ефекти като Alflutop:
 1. топлина или парене в областта на мястото на инжектиране;
 2. кожни обриви;
 3. сърбеж;
 4. повишаване на температурата в близост до мястото на инжектиране на работата;
 5. възпаление на кожата;
 6. болки в мускулите.

Ако имате подобни симптоми, лечението трябва незабавно да се прекъсне и веднага отидете на лекар.

Как да кандидатствате Alflutop и в каква доза?

При пациенти с остеоартрит или polyosteoarthrosis предписано Alflutop интрамускулно инжектиране не надвишава 1 мл. на ден. Курсът на лечение е избран от лекуващия лекар. Това зависи от общото състояние и степента на заболяване, наличието на съпътстващи патологии. Средната хода на лечението не се назначава повече от 20 инжекция. Ако зоната за унищожаване на големи стави е вече широко, лекарите започват да препоръча въвеждането на лекарството в ставите.

Изпълнявайте тези процедури в домашни условия, не само няма да работи, но и душевно здраве.

В такива ситуации, лечение - 6 инжекции от 2 мл в отделен засегнатата става. Инжекциите трябва да се направи най-малко 2 пъти седмично. Инжектиране се приготвя непосредствено преди влизането на лекарството. В този ампула се затопля до температурата на тялото на пациента. Преди да влезе задължително нужда лекарство за да се увери, че не се препъне в кръвоносния съд. За тази цел, буталото се изтегля назад, съвсем леко. Понякога, когато има множество лезии на ставите и значителните патологии на метаболитните процеси в рамките на хрущяла, е допустимо да се комбинират лекарството се прилага интрамускулно с инжекции вътре в ставите. В случай на хронични заболявания на ставите, като предотвратяване на по-нататъшното рецидив, лекарите се препоръчва да се подложи на повторни курсове на лечение, най-малко веднъж на всеки шест месеца.

Инжекциите alflutop какво

Alflutop флакони трябва да се съхраняват на хладно място или хладилник. Необходимо е също така да ги предпази от преките лъчи на слънцето.

Има ли аналози Alflutop?

съществуват аналози, при Alflutop инжекции с една и съща структура. Но механизмът на въздействие Alflutop заместител може да бъде намерена. Такива лекарства също са известни като коректори на метаболизма на костите и хрущялите. Сред тях могат да се споменат като Mukosat, румалон и сътр.

Инжекциите alflutop какво


Има и български аналог Alflutop - chondroprotector Hondrogard. Той също така като Alflutop, се предписва като инжекция, т. Е. Интрамускулно.

Hondrogard разлика Alflutop не е естествен произход, получен чрез химичен синтез. Но начинът на прилагане е идентична - под формата на инжекции. Показания за Hondrogarda подобни на останалата част от hondroprotektorami. Тъй като това означава химически синтезиран, противопоказанията тя има повече от Alflutop.

Инжекциите alflutop какво


Лекарството не е зададен:
 1. пациенти са податливи на кървене;
 2. тромбофлебит;
 3. деца до 14-годишна възраст;
 4. по време на бременност;
 5. кърмене на бебето.

Освобождава лекарството българската фармацевтична компания "Sotex". Една опаковка - 5 или 10 ампули по 1 мл или 2. Цената на една опаковка Hondrogarda миналата година в Москва аптеки варира от 600 до 900 рубли.

Колко е Alflutop в ампули?

 1. Alflutop инжектиране 10 мг / мл, 10 единици. 1 мл ампула - от 1820 рубли.
 2. Alflutop инжектиране 10 мг / мл, 5 бр. ампулата 2 мл - от 1820 рубли.

Alflutop. Отнасяйте ставите, болки в кръста.