Индол-3-карбинол указания, инструкции, ревюта, купуват iherb

Индоли какво е

Индоли какво е

Индоли какво е

Различни неблагоприятни фактори, които влияят на женското тяло, води до факта, че все повече и повече представители на красивата половина от човечеството, страдащи от тумор. В продължение на много години, лекарите от цял ​​свят се стремят да предотвратят подобни проблеми. В резултат, много изследвания е разработила ефективно лекарство индол-3-карбинол. Това лекарство, което е предназначено за предотвратяване на патологии и лечение на рак.


Обща характеристика

Капсули вегетативно състав индол-3-карбинол е уникална по рода си. Активното вещество има инхибиторен ефект върху туморните клетки, като по този начин предотвратяване на разпространението му.

 1. разрушава раковите междуклетъчните връзки образувания;
 2. Това допринася за развитието на активни ензими, отговорни за детоксикация;
 3. Тя помага на черния дроб да се поддържа баланса на естроген - хормони, които влияят на репродуктивното здраве на жените;
 4. Това намалява нивото на холестерол в кръвта;
 5. Той има антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти.

Също толкова ценно вещество може да влезе в тялото с ял храна. Индол-3-карбинол се намира в такива растения:

 • броколи;
 • карфиол;
 • зеле и червено зеле;
 • къдраво зеле;
 • ряпа;
 • репички;
 • ряпа.

Редовната консумация на кръстоцветни растения, значително намалява риска от рак на дебелото черво, рак на матката, рак на гърдата, на простатата. Яжте тези храни се препоръчват за жените, така и мъжете. За да се осигури на организма с дневна норма индол трябва да се яде за един килограм зелен лист. Въпреки това, той не винаги имат възможност и желание. В този случай, се притече на помощ на съответните добавки.

Now Foods, индол-3-карбинол, 200 мг, 60 капсули

Индоли какво е

Индоли какво е
Индоли какво е


Гледайте цената на iHerb
Отзиви iHerb

Показания

Ефикасността на лекарства като Now Foods индол-3-карбинол дълго доказано. Въпреки това, преди да закупят добавка трябва да се консултирате с лекар. Препоръчва се за комплексно лечение на следните заболявания:

 1. на гърдата;
 2. ендометриоза;
 3. маточни фиброиди;
 4. папилома вирус;
 5. възпаление на простатата.

Лекарите НСП, приписвани на възстановяване на хормоналните нива, за облекчаване на дискомфорт по време на ПМС, за да се елиминира опасността от рак. Препарати, съдържащи индол, могат да бъдат отнесени към общото укрепване на тялото. Използва се да се забави процеса на стареене. В крайна сметка, тези добавки са естествени антиоксиданти. Уместно е да се използва в случай на отравяне организъм.

Въздържайте се от закупуване Сега индол-3-карбинол е на стойност, в случай, че една жена е бременна или кърмите.

Предварителни Лекар Формули, Inc. Индол-3-карбинол, 200 мг, 60 капсули

Индоли какво е

Индоли какво е
Индоли какво е


Гледайте цената на iHerb
Отзиви iHerb

Как да приемате индол-3-карбинол

Брой на пияни капсули на ден, ще зависи от причината за, и е назначен разбира се. В повечето случаи, индол-3-карбинол NSP използва два пъти на ден, една капсула. По-добре е да се направи с храна. С цел предотвратяване на вземане на лекарства в рамките на два до три месеца. При лечението на сериозни заболявания, лекар може да удължи хода на до 6 месеца или повече.Бъдете сигурни, да учат ръководството за експлоатация на индол-3-карбинол. Трябва да се запознае не само с начините на употреба на капсулите, и да проучи всички точки, за да се избегнат евентуални недоразумения. Така например, в инструкциите ясно предупреди за възможна индивидуална непоносимост на отделни компоненти. В редки случаи се появят алергични реакции. Като цяло, практиката показва, няма странични ефекти, така че няма други противопоказания.

Важен момент - условията на съхранение. Температурата на въздуха не трябва да надвишава + 25 ° С и не падне под + 5 ° С вреди лекарството е твърде висока влажност. Тези данни трябва да бъде в рамките на 75%. Jar на капсули трябва да бъдат премахнати на тъмно място. Когато се съхранява при тези условия на продукта е да се използва за две години.

Thorne Research, индол-3-карбинол, 60 капсули

Индоли какво е

Индоли какво е
Индоли какво е


Гледайте цената на iHerb
Отзиви iHerb

Къде да купя продукти на желаната композиция?

Аптеки осигурят медикаменти, съдържащи индол-3-карбинол. Концентрацията на веществото в такива препарати могат да бъдат различни. Ето един пример за сравнение, Stella - 100 мг, Indinol - 90 мг, Estrovel - 25 мг. Разберете детайлите ще помогнат на фармацевта.

За много хора, това е по-удобно да се правят покупки по интернет. Към днешна дата, има оферти от няколко производители. Често цената зависи от популярността на марката. След изучаване на характеристиките, вие решавате коя фирма да се даде предимство. Възможно е да се купуват добавка на интернет страниците на онлайн магазини. Най-голямото доверие, разбира се, vyzyvaetiHerb.

Съставки, изброени НСП могат да включват допълнителни компоненти, различни от главницата. Всички зависи от конкретната формула лошо.

Инциденти от живота на съвременните жени

На Биодобавката индол-3-карбинол предимно положителна обратна връзка. Nsp много хора, за да помогне в трудни ситуации. И в случай на използване на хранителна добавка за профилактика, жените доклад чувство по-добри, изчезването на симптомите на ПМС.

По едно време, някога да вземе трета индол-карбинол с мастит. Бях много уплашена. Писане на лекарства, лекарят успокои и каза, че нищо не се случи, не може да се фиксира. Имах добро качество на образованието. I е казано, че е необходимо по време на лечение с цел предотвратяване на дегенерация на клетки на злокачествен тумор. Сайтът iHerb Поръчах на индол-3-карбинол от Now Foods. Прие 60 капсули с концентрация 200 мг активен ингредиент. Платих 850 рубли. След един месец на добавки мастит симптоми вече не безпокоят. Почти болка изчезна. Аз забелязах, че гърдите преди менструация не е така набъбват. На следващото изследване заяви, че развитието на болестта спря. Доволен от резултата, реших да се разшири използването на НСП. Днес можем да кажем с увереност, че това лекарство ми помогна и аз го препоръчвам на всички, които имат подобни проблеми.

Природни фактори, WomenSense, EstroSense, средство за поддържане на хормоналния баланс, 120 капсули

Индоли какво е

Индоли какво е
Индоли какво е


Гледайте цената на iHerb
Отзиви iHerb

Закупени индол-3-карбинол за лечение на генитални брадавици. Вземете препарат, с вещество посъветва гинеколог. Но производителите се избират. BAA е доста ефективна. Само за няколко месеца, като съм забравил за съществуването на HPV. Аз наистина се надявам, че не се връща нищо. Ако ние отново трябва да се изправи на инфекцията, аз вече знам какво означава за бягство.

Миома на матката Подозирам гинеколог на планирано сканиране. На ултразвук потвърдиха догадките на лекар. Пред мен имаше въпрос както за предотвратяване на тумора да расте. За хирургична реч не беше. Тя се дължи на консервативно лечение. Сред списъка с лекарства видях хранителна добавка. Честно казано, изненадан и дори попита отново на лекар. Научих, че индол-3-карбинол се смята за един от най-ефективните помощи в миома. Тъй като капсулите преминават пияни първите шест месеца. Взех няколко курса. Резултатът повече от доволни. Ултразвуков контрол показва, че фиброми намаляха значително по размер. Опасност зад и мога да въздъхне с облекчение.

Причинени здравословни проблеми шокирани! Не докосвайте болестта себе си, дори и да не знаят, че е възможно. Имам ендометриоза. Това е, когато една и съща тъкан, която линии във вътрешността на матката, се появява в най-неочаквани места. В моя случай - на коремните органи. Най-лошото е, че клетките на тъканите се държат по същия начин, както на ендометриума в матката. Периодично, те започват да кървят. Аз съм наясно с опасността от такова състояние, така кротко купил всички средства, предвидени за лечение. С течение на времето, видях хапчета усърдно. Но клиничната картина не се е подобрило. Реших да се разгледа и да търсите в интернет за прегледи на ендометриоза. I попаднали на информация за хранителната добавка Сега с активната съставка индол-3-карбинол. Реших да опитам. Аз не спре да пие, възложени по-рано лекарства. Просто паралелни, започнаха да използват хранителни добавки. В рамките на два месеца, аз бях доволен от резултатите. Симптомите постепенно изчезват, а аз най-накрая да се надяваме, че напълно да се справи с болестта.

Всеки, който е трябвало да се справят с добавки, съдържащи индол-3-карбинол може да разкажат историята си. Ако се окажете в подобна ситуация в живота, а не да експериментира с различни лекарства, попитайте Вашия лекар директно относно уместността на използването на IPV. Погрижете се за собственото си здраве!

виж също