Име Венера значението на името, това е името на Венера

Безплатна среща
в женски клуб!

Всяка от имена в свой собствен начин красива и здрава, но има и такива, които ни причиняват много различни емоции. Например, името на Венера - силен, смел и женствен в същото време невероятно.Жените с едно и също име са нежни и любящи, но имат по-силен характер и вътрешна твърдост. Повече за същността на жени и момичета, носещи това име, както и значението на името Венера, ние се учим в тази статия.

Първото нещо, което ще започне да изследва името на Венера, е произхода му. Тъй като това име се среща често сред мюсюлмани, мнозина смятат, че той има татарски произход. Но в действителност, етимологията на името на другия, и дори ако мюсюлманите използват името на Венера, това не означава, че той има ориенталски корени.

Така че, името произхожда от гръцката култура, и идва от името на богинята Венера, която се характеризира с женствена и ефирна красота. Въпреки това, някои учени казват, че може да има и испански корени, въпреки че този факт не се поддържа от убедителни доказателства. Името, за съжаление, не е в календара, така че да дават най-кръщението не могат.

О, жени!

Разбира се, да се научат смисъла на името Венера, е необходимо да се обърне към изучаването на характера на жените, като тях, както и за това как героите си променят от година на година. Ако решите да дадете име на дъщерята на Венера, бъдете сигурни, че ще пораснат истински млад богиня, а това означава, че тя ще бъде различен вид темперамент и мъдрост.

Това момиче има много потенциал, както и отговорността на родителите е да го види и да помогне за решаването. Важно е също така да се отбележи, че родителите трябва да заобикалят дъщеря си с любов и майки и татковци връзка ще стане за нея пример, така че те трябва да са наистина добри.

Венера - отличен ученик, тя има отлична способност да се учи, защото без много зубрене, че е в състояние да разберат и да научат разнообразна информация. Желанието за знание има специално значение за нея, така Венера може да влезе в конфронтация с някои учители, като им показва тяхната гледна точка.

Младежът, както в детството, Венера обича изкуството - тя обичах да чета, посещение на театри и изложби. Young Венера чувствителни и емоционални, толкова често опита да го носи на хартия и пише поезия.

Венера често привлича духовен и мистичен, така че родителите не трябва да се учудваме, ако дъщеря им се увлече от фантазия. Виж, това момиче е необичайно, а понякога и извънредно. В поведение, то може да бъде и прави и твърди. Често тя изпитва, когато се критикува, и може лесно да отблъсне всяко лице, дори и ако той е по-възрастен от нея.

С възрастта, Венера става по-балансиран, той се опитва да запази емоциите си под контрол, но естеството на нея през цялото същия комплекс. Тя е независима и не се харесва, когато някой се опитва да подкопае способността му да направи всичко на себе си.Тя е една прекрасна дъщеря и голям приятел, да се грижи за техните родители и приятели, винаги помага. Въпреки, че Венера се опитва да се контролирам, често тя все още влиза в противоречие или конфронтация с някой, който не споделя мнението си.

Тази жена е интересно и уникално, но какво друго се крие поведението си, да научите още сега:

  • Венера почита стандартите на морал, но тя има своя собствена, субективна ценностна система, която се изтласква през целия си живот.
  • Здраве на жената е надарен с пълна, но за да го подкрепят, е необходимо да се упражнява редовно и да гледате вашата диета. През зимата, тя трябва да се облича по-топло и закалено, тъй като има естествен податливост към настинки.
  • Мисли Венера перфектно! Тя ерудиция, е с високо ниво на интелигентност, начетен, и това може да се нарече подкован в много области на знанието, както и научни и псевдонаучна.
  • С избора на професия трудности няма да бъде - Венера може да се изразяват в никакъв случай. Но й каприз и нрав не може да й позволи да се кача на отбора. Ето защо, като една жена е най-добре да се отвори свой собствен бизнес, където тя ще бъде в състояние да създават свои собствени правила.
  • Интуицията тя красива, тя се чувства вибрациите в настроението на хората, както и промени на по-глобален мащаб и ниво. За да може да бъде безопасно да потърсите съвет.

Любов и Връзки

Важно е да се разглежда отделно въпроса за любовта. Венера любовни около нея непрекъснато, има хора, които наистина я идолизират. Но тя търси надежден, силен, смел спътник, който може да го победи.

важно за Венера, това е състоянието, за да съпруг и уважаван в общността, защото тя е толкова близо до човека, тя е в състояние да изпитат щастието на жената. Тя е готова за семейството, за да се измъкне от работа и да се посвети на образованието на децата, което означава, че Венера е лесно да се предвиди перфектната съпруга и майка.

Връзка може да възникне с мъжа, който се нарича шаран, Платон. Родион. Най-вероятно, бракът няма да е лесно с човек, който нарича Руслан и Savely.

Също така, всички Венера ще бъде полезно да се знае нещо друго:

  • Именници, Венера не се отбележи, тъй като името му не фигурира в календара на православните.
  • Име форма - Wiener, Venia Вера, Нера.
  • Зодиакални - Diamond.
  • патрон на животните - паун.
  • Tree тотем - Лоръл.

Какво е името на Венера
Как да промените живота си?
Какво е името на Венера
Как да станете треньор?
Какво е името на Венера
Работата-мечта за жени
Какво е името на Венера
Обичам да давам съвети?

Какво е името на Венера
Всичко за красивото име Bell
Какво е името на Венера
Красива име Оливия - какво е това?
Какво е името на Венера
Което означава, голямо име Есмералда? Съпругът ми отнема цялото ни разговор по време на конфликта