Идеи за занаяти, изработени от дърво с ръцете си

Как да си направим занаяти от дърво

Дървени занаяти са едни от най-добрите видове домашно от естествени материали.

Те ни заобикалят почти навсякъде, да ви помогне да се чувствате по-близо до природата. Те могат да бъдат много добре да се направи с децата.Какво може да се направи от дърво за къщата?

Например, преди Нова година на лъча може да бъде чудесен снежен човек, за разлика от колегите си сняг, той никога не се топи и може да престои в продължение на много години.

Вземете две нарязани дневник с различен диаметър и да се свързва един с друг, от горе на долу с диаметър по-малък от по-големия. От всяка страна, която искате да прикачите стик, те ще бъдат предадени.

Как да си направим занаяти от дърво

Освен това, на детайла трябва да бъдат боядисани в желания от вас цвят, pririsovat очите и устата и носа може да бъде счупена пръчка или други подобни устройства. Тя може да бъде украсена с помощта на бутони. Шал, коледно дърво и други украшения дъжд.

От това може да се намали, за да се съпротивлява на тортата, плодове и други храни, тя перфектно допълва интериора и ще украсяват празничната трапеза. За това трябва да се намери подходяща стойка за Дървоподобните крака, внимателно изрежете парче от дневник за тавата.

Първоначално искате да направите чисто рязане на Бедата, тя ще осигури на дланта, а след това залепени на тавата, за това имаме нужда от лепило. филийки залепнали за широко използване на кабинета скоби, изстискайте ги да проникна и го оставете за един ден.

Когато стойката е готов, той може да бъде лакирана и украсете по ваш вкус. В тавата може да бъде от няколко слоя, като цяло, може да се даде пълен курс на въображението му. Ако ви е трудно да направят свои собствени интересни артефакти, но сега в мрежата може да намерите много майсторски класове по този въпрос.

Използването на дървени клонове суровини може да направи перфектната украса за дома. То не изисква специални умения и инструменти, за да може цялото семейство, с децата.За да направите това, вземете пръчка с различна дължина, а не непременно, че те са прави, също се нуждаят от конец на различни цветове и PVA лепило, добро разсейване на производството на PVA не е необичайно и днес, и можете да си купите навсякъде, атрактивни цени, които открихме в ivpva.ru/production на сайта .html.

Отдолу на клона трябва да се оттеглите на определено разстояние, а след това парче пръчка, цитонамазка, лепило и рана на неговата нишка.

Сега ние трябва да се вземат с различен цвят конец и намазка лепило следващото парче от клонки, той също намотан конец, но с различен цвят. Трябва да се редуват цвята прежда и увийте ги спрат клонове, но не стигнат до края.

Щом направите някои колоритни отрасли, те могат да бъдат поставени в чаша или малка купа, голяма декорация за вашия работен плот.

  • Сега много популярен детски дизайнери от дървото, те вече могат да бъдат закупени в много магазини за играчки, така че винаги можете да намерите най-доброто, за да можете да зададете, прикрепен към тях подробни инструкции, така че да събират тях ще бъде доста трудно.
  • По принцип, дървена играчка за бебе може да се направи себе си, че ще бъде интересно да си играе с нея, освен това, тази играчка ще бъде от полза за неговата съвместимост с околната среда.

Изящни занаяти дърво може да бъде часовник, което ги прави доста лесно. Вие ще трябва не дебели трупи, по-добре е за лечение на повърхността, да я направи по-гладка, също трябва да бъде по часовник.

Пробийте в центъра на отвора за фондации часа и прикрепете към него механизъм, така че стрелките сочат навън. Вие ще бъдете в основата на часа, те ще трябва само да украсяват и отбелязване на времето.

Ако обичате кафе, часовникът може да го украсяват зърна, те не само ще украсяват часовника, но и да го даде различен вкус. Зърното също могат да отбележат 12 часа на заготовки могат да бъдат оцветени в различни цветове.

За украсата им могат да се използват всякакви средства под ръка, това зависи от вашия вкус и въображение. Тези часовници са чудесен подарък за семейство или приятели.

Как да си направим занаяти от дърво

Ако имате почивен дом или вила, дървени занаяти за градината и градината ще бъде голяма украса. Няма нужда да се хвърлят дневника след рязане на дървета, можете да направите много от тях красиви и полезни занаяти.

Например, от една рамка, можете да направите една прекрасна ваза за цветя, за които от това просто трябва да се изрежат ядрото. Децата могат да се направят интересни и красиви столове, пейки, люлки и беседка.

Сайтът може да бъде украсена с весели животни, тя може да бъде кон, Чебурашка и други животни. Децата могат да направят огъната влак и да го боя в различни цветове, можете да получите красив и интересен.

Излишно е производство на тези апарати ще бъде голямо забавление за децата и цялото семейство. Вие ще бъдете в състояние да създаде, изгради и да се възползват от тази истинска наслада от този завладяващ процес.

Създаване на интересни занаяти с ръцете си. всеки е длъжен да има талант, и може би това е, което е твое, във всеки случай, тя може да бъде много полезна и интересна хоби за цялото семейство.