И птица клетки

Цветя в ретро кафез

Любовта винтидж стил, цветя и антики? Вашите женски чар опърпан шик? Така че просто обичам новата модна тенденция - подреждане на цветя в кафез.Как да си направим клетка

Интериор кафез е много актуална и днес. И реколта птица клетки купуват творчески цветарите - да се създаде невероятно романтични композиции. Този семпъл декор със сигурност ще привлече вниманието на гости и ще зарадва окото, дори и в най-скучните дни. По този начин можете да рисувате и двете отрязани цветя и цъфтящи растения градина. В допълнение, в клетката ще изглежда страхотно в ролята на светилника, ограден от цветя.

Ако искате да украсите дома си или градина по този начин, първото нещо, което ще ви е нужен красива клетка - изработен древен или антика. Разбира се, тези, които се продават в магазините за домашни любимци е малко вероятно да се поберат. Но ако сте наследили такова умно нещо, поздравления: Това е точно това, което ви трябва. В краен случай, можете да го търсим в битпазара или изкупи чрез електронна залив.

Как може да се направи икебана с помощта на клетка за птици?

Без значение какво състояние имаш клетка. Можете да го актуализирате или изкуствено sostarit- в зависимост от това, което ви харесва. Освен това, в клетката могат да бъдат боядисани в ярки цветове - жълто, зелено, синьо (за примери вижте "добавка".). Ако предпочитате тихите класики, по ваш избор - бяло или слонова кост. Вие предпочитате марокански стил? В този случай, клетката трябва да бъдат боядисани в черно.

където разположен състав на цветя кафез

Ще разгледаме най-популярните 3 решения - в интериора на различни стаи в градината, както и за украса на масата.
в интериора:
На гърдите или мантия, на щанда за стайни растения или директно на пода. И, разбира се, клетката може да бъде спряно.

в градината:
В дървета или на фасадата на къщата, в уединено кътче на градината за украса или тераси.

на масата:
Като правило, това е основният декоративен акцент е разположен в центъра на масата, на мястото на традиционния букет. гарантирана романтична настроение!

декорация на цветя в клетка птица - идеи за сватба или рожден ден:

С клетката, можете да създадете прекрасни празнични композиции. Lush шапка на цветя, букети, увити около клетката или стърчащи от нея - повярвайте ми, няма да остане безразличен!Такива композиции ще изглеждат още по-изгодно, ако те се допълват различни декоративни елементи. Например, пеперуди или висящи мъниста.

какво да изберем цветя за украса в кафез

На първо - на път да започне. По-нататък - примери за композиции с различни цветове.

Ако бяха дадени цветя, клетка за птици - идеалното допълнение към всеки букет. В този случай, ваза трябва да вземе малък и дискретен. Можете дори да използвате чаша или стъклен буркан - те ще бъдат невидими за решетките на клетката. Поставете и флорални пяна. Тя ще ви помогне да се създаде състав на всяка височина и форма. Нека цветовете изящно крият зад решетките на клетката, или да го усукват от всички страни.

На белите кръвни клетки - е универсална база. Той е подходящ за деликатни орхидеи, както и за по-ярки цветове. Тъмна метал - един чудесен повод да играят на контраста. Например, съставът на слънчевите иглики и млади зелените перфектно контрастира с черната клетка.

бели цветя:
Вярно опърпан шик. Най-нежни романтични цветя изглеждат особено впечатляващи в бяло и светло сиви клетки. Изборът на цветове - напълно по ваша преценка, можете да използвате всеки!

градински цветя и растения къща:
Букети в клетките и са перфектно съчетани с билки, тръгва ярки цветове. Например, нарциси и други пролетни цветя перфектно подчертават прясна млада трева. А бръшлян или папрат би било изгодно фон за гербери.

Също така, можете да рисувате не само свежи цветя, но и да ги развива. В този случай, съставът ще ви зарадва за много по-дълго.

Но кой казва, че билките могат да играят само второстепенна роля? Нека си бъде солист на фона на клетките, боядисани в свежи пролетни цветове. Подходящ за увивни растения и бели кръвни клетки - те подчертават ярко зелено.

малки цветя:
Идеалното решение за балкона или в градината. Тя изглежда много по-оригинално от обичайните окачени саксии, подчертавайки си добър вкус. Във вътрешността на клетката е обикновен саксия, която се излива в земята.

5 допълнителни идеи по тази тема

И няколко добавки, които можете да намерите полезна.

1. добавите свещите:
От кафез получи прекрасен свещник. Поставете вътре разноцветни свещи, разпръсна листенца и цветни глави ... Можете дори да плете венец и го връзвам около баровете. Сега имате необичайно лампа градина или маса свещник за романтични вечери на терасата. Изкара опасността от пожар на такъв състав? Сменете свещници коледен венец (за предпочитане за напреднали).

2. украсяват клетки само от външната страна:
Ако клетката - голям и цвят - малко, можете да ги покриете извън клетката. Този метод е подходящ и в случаите, когато това е необходимо, за да се прикрие някои несъвършенства, старите клетки.

3. копринени цветя - за редовни писти:
Идеята в духа опърпан шик, като игла жени. Или, ако искате да ви зарадва една песен толкова дълго, колкото е възможно.

4. цвят на клетките в ярки или пастелни цветове:
Ето - няколко примера за композиции в сини тонове, най-популярният какъв тон цветове на белите кръвни клетки.

5. имитация - вместо тези клетки:
В допълнение към тези birdcages, ако желаете, можете да намерите имитации - аксесоари, повтаряйки този модерен форма, но са предназначени само за украса. Например, те могат да изглеждат.