Хипоалергенен кучешка храна

Ако има проблеми с хранителни алергии кучето си е единственото правилно решение е да се премине към хипоалергенни храни. Радостен момент с такива проблеми е фактът, че те напускат веднага след изключването им продукти, които предизвикват алергии.Изборът на хипоалергенна храна за кучета


Такава е често срещан проблем, който е алергия, означава, че броят на производителите на храни за кучета стартирахме специална хипоалергенна, което изключва всички вещества, които могат да предизвикат алергични реакции. Такива храни са на разположение на различни онлайн ресурси, ветеринарни клиники, зоомагазини.

Най-добрият хипоалергенни кучешка храна

Зависимост храни за домашни любимци

Хипоалергенен кучешка храна


Емисии на този знак е направена от специална формула. Тази диета е неразделна хранителен комплекс, напълно безплатно на вещества, които могат да причинят алергия. Това кърмата не вредни добавки и консерванти. Такава диета отговаря на всички изисквания за кучешка храна.

Hills рецепта Диета

Хипоалергенен кучешка храна


Емисии на тази марка - истинско удоволствие за кучета. Той е създаден специално, за да се избегнат алергии.

Холистичният Blend


Тази компания произвежда голямо разнообразие от хипоалергични био храни и лакомства за домашни любимци. Холистичният Blend също се занимава с производство на различни полезни хранителни добавки, предназначени за поддържане на домашни любимци здраве.Purina Ветеринарни диети

Хипоалергенен кучешка храна


Purina Ветеринарни диети представлява суха храна за кучета, което включва само патентована модифициран протеин, предотвратяване появата на алергични реакции.

Nutro Ultra Холистичният

Хипоалергенен кучешка храна


Те се хранят - най-добрият избор за тези, чиито кучета страдат от алергии. Съставът на тази емисия са изключително натурални продукти, включително пиле, сьомга и агнешко месо.

Честният Kitchen

Хипоалергенен кучешка храна


Честен кухнята се занимава с производството на сух фураж органичен животно. Фирмата предлага линия на храни за домашни любимци, които съдържат органични зърнени култури и месо, които са напълно свободни от вредни вещества и антибиотици.

Какво става, ако кучето е алергичен?


Ако подозирате, че кучето страда от алергии, първото нещо, което да се направи - промяна на диетата. Най-добре е да се намери правилният хипоалергенна храна за кучета. За това не е излишно да се консултира с ветеринарен лекар или специалист зоомагазин. Някои храни, които причиняват куче алергия се извършва от пробата и грешката. Гледането на реакцията на животното към тези или други продукти, може да се определи кои от тях да предизвика алергия куче.

В такива случаи е възможно да се придобие хипоалергенни продукти, например, говеждо, царевица. Ако в едномесечен срок на алергични симптоми не изчезнат, е необходимо да се изключат други алергии. След като симптомите започнат да изчезват - можете да намерите активен алерген. Трябва да се има в предвид, че кучетата са много често алергични към някои храни! Това може да усложни процеса за определяне на източника на алергията.

Не трябва да се даде възможност на вашия домашен любимец да се яде остатъците от масата, особено откриването на алерген. Това значително усложнява процеса. Да не забравяме, че една консултация ветеринарен лекар е изключително важно, тъй като алергии могат да бъдат знак за присъствието на други проблеми, свързани с опазване здравето на животните. Ако симптомите на алергия да продължат няколко седмици - веднага отидете на лекар!