Хипоалергенен куче рейтинг храна хипоалергенни

Хипоалергичен кучешка храна се препоръчва при животни с различни алергични прояви. Най-често се даде такава храна, ако сте чувствителни към определени храни.Получаване на храна за различни компании, те се различават по качество и ефективност. Най-доброто място да купя премиум храна, супер премиум и холистична, без ароматизатори, консерванти и ароматизатори.

Хипоалергенен кучешка храна

Gippoalergenny Куче на храните - Какво е алергия

Gippoalergenny кучешка храна, както беше казано, помага на животното да се справят с алергични реакции. Но това, което е алергия. Какви са симптомите? Реакции на свръхчувствителност - явление, често срещано явление.

Той възниква поради анормален отговор на имунната система на някои чужди вещества, главно протеин природата. Най-склонни към алергии кучета дребни породи, макар и големи кучета не са имунизирани от нея.

Алергичните симптоми често не са специфични, то е лесно да се обърка други заболявания. Той се придружава от сърбеж, обрив и зачервяване, оток. Понякога, има петна върху кучета, наподобяващи екзема. има серозен секрет от очите и носа.

Алергии към храни могат да се проявят с диария, но не винаги. Алергията е много трудно да се определи. Има няколко храни, които най-често се причинява реакции при кучета, те никога не са били добавени към антиалергични храната. За храни алергени са:

  • Myasko пилешко, пуешко;
  • говеждо месо;
  • Соята, овесено брашно и пшеница;
  • Жълтъкът на яйцето;
  • Някои разновидности на риба;
  • Пълномаслено мляко и нейните продукти;
  • Цитрусови плодове, някои други плодове и плодове.

Алергии при кучетата могат да причинят витамин добавки, особено с маята. Честа причина стават консерванти, овкусители и вкус се добавят към цената на фуражи.

Важно е да се помни, че хранителните алергии се проявяват веднага, те имат кумулативен ефект. Тъй като реакцията на тях може да бъде няколко седмици или дори месеци.

Определете какво алергия куче е много трудно. Първоначално може да изключи всякакви храни осигуряват само ориз и овнешко месо. Чрез три седмици започват да се въведе един допълнителен продукт. Периодът на изпитване за всеки продукт - 2 седмици.

Не всеки наемодател е в състояние да за толкова дълго време е заета, е по-лесно да си купя хипоалергенно кучешка храна.

Изисквания за хипоалергенни

Най-честата причина за алергии при кучета са зърнени култури, тъй като храносмилателната система е хищници зле адаптирани към тяхното разграждане. Поради хипоалергенен не трябва да бъде пшеница, царевица, соя, ориз е разрешено само.Идеалният храната е bezzernovoy Холистична храна или супер премиум. Също така се изключи месото от пиле, пуйка, карантии, кокоши яйца и яйчен прах. За производството на фуражи с агне, патица, сьомга myasko диви животни (елени, лосове).

Зеленчуци и билки може да бъде всеки, но екзотичните плодове, цитрусови плодове, червени плодове в хипоалергенна храна за домашни любимци също препоръчва да не се получи. Абсолютно изключени от хипоалергенни ароматизанти, ароматизиращи средства, консерванти.

Но бактерии и пребиотици (инулин, лецитин), ще бъдат много полезни като алергия често се дължи на дисбактериоза. Ако след смяната на властта алергия не минава, кучето е най-добре да прехвърли на естествена храна.

В диетата да включва агнешко, патица, заек, в никакъв случай не може да се захранва от продукти. Въглехидратите осигуряват за сметка на зеленчуци, ябълки, ориз.

Преглед gippoallergennyh емисия

Ние вече заяви, че gippoalergenny кучешка храна, произведена различни компании. В някои те са наистина високо качество, а други gippoallergennym е просто име. Какви са най-добрата храна?

Опитахме се да направим малък рейтинг, и това е, което имаме. Начело на класирането на фуражите хипоалергенна храна Response Eukanuba дерматоза FP. Тя не съдържа зърнени храни, странични продукти.

Протеиновият компонент представена от някои рибни видове, протеини от животински произход (с изключение на пилешко, телешко, пуешко). Липса на фураж - цената на стойност пакет 1 кг - 750 рубли, 5 кг - 3 200 рубли, а 12 кг - 5 800 рубли.

Добро качество на храните в Proseries Холистичният хипоалергенни. Тя включва херинга и аншоа, ечемик, ориз и овес, картофи. Нахранете обогатен с витамини и минерали. Недохранването е силен носела миризма на риба, а не всяко куче го яде.

Купете тази храна също е проблем, дори и в онлайн магазини, не винаги е там. 3,5кг пакет струва около 1 500 рубли. Някои ветеринарни лекари също се препоръчва да се хранят Grandorf Duck Potato Възрастен всички породи, но обратната връзка не беше много добър.

Тя включва патица и пуйка, на втория компонент в някои кучета са алергични. Вместо това, той се състои от антиоксиданти, които могат да защитават клетките от увреждане от продукти от възпаление.

Цена на пакет 3,5 кг - 1400 рубли. Малко по-добро качество в хипоалергенна храна Bosh с ориз и агнешко, и истината, и то цена над 1600 рубли за една опаковка от 3 кг. Добри оценки на експерти и животновъди получиха gippoallergennye емисия Akana.

Те са направени въз основа на която агнешко, без други животински протеини. Също така, храната съдържа ябълка, морски водорасли, коприва коприва, витамини и минерали. Akana и е подходяща за малки и големи кучета.

От 380 рубли пакет 340 грама до 9100 рубли за голям 18-килограмова торба. Все още има пакет от 2,4 кг, 6 кг и 11.4 кг. Отлични отзиви са хипоалергенни храна за кучета Brit Premium Lamb Rice с агнешко и ориз.

Тя е предназначена за малки големи кучета, като не съдържа зърно се състои от редица витамини и минерали. Следва Brit емисия от 340 рубли за малка пачка 4800 на торба от 18 кг. Много широка гама gippoalergennyh емисия на фирмата хълмове.

Разполага с сухи гранули с различни видове myaska предназначени за малки и големи кучета, кученца и кучета с различни видове хранителни алергии. Цената е почти същата като тази на Brit емисия.

За тези, които не са достъпни скъпо хипоалергенни храни за домашни любимци могат да бъдат предлагани от Royal Canin и пуринови. Те принадлежат към премиум клас и се понася добре от кучета. Сега на вътрешния пазар има храна Нашата марка.

Отговорите около него е различен, но собствениците твърдят, достъпност. Опаковки 3 кг струва около 120 рубли и 15 кг - 1760 рубли. За кучета с предложена емисия агнешко или сьомга алергия основа.

С уважение, Максим Захаров.