Цифрова рамки за картини отзиви, цена, отзиви и оценки

Модерните джаджи никога не престават да учудват потребителите. Всеки ден има нови елементи, които изведнъж са станали необходими и че всеки иска да купи. Това е, което се случи с фото рамка. Изборът им е толкова голяма, че буквално заслепен: цифрова фоторамка се превърна в популярен подарък. Какво е изненадващо е, че те са на разположение в различни размери: могат да бъдат закупени и малък ключодържател, и снимка на целия екран на монитора. Фоторамки с малки размери, за да носите със себе си: снимки на любимите си хора винаги ще бъде там.Отиди в крак с времето

Можете спокойно да се каже, че всички аналогови отклонява от използването на: цифров продукт улавя вниманието на потребителя и има огромно предимство. Днес, няколко, които използват аналогова камера: какво, ако има цифров? Една чудесна възможност за съхраняване на снимки по електронен път, удобство в новите медии - флаш памети, карти с памет - всичко това доведе до факта, че е време да се правят електронни фотоалбуми.

За тази дойде напредъка: създаване фоторамки, в които можете да съхранявате и да видите огромен брой снимки.

Кадър тя може

Преглед

Но хората използват, за да и не искат да се откажат от това, което винаги може да се сложи снимка в рамка върху маса или виси на стената и да се полюбувате на изображението. Точно за това и те са отпечатани на хартия. Съвременните цифрови албуми са създадени така, че да може да бъде инсталиран върху работния плот или в джоба си. Цифрови фоторамки, които са само положителни отзиви, различни модели са на разположение. Как мога да разбера каква рамка от широк спектър да избера? Разбира се, само този с дисплей с висока разделителна способност. И това не е от значение - тя е джоба версия на цялото или на цифрова снимка. Знаейки някаква информация за това какви са дигитални фото рамки, отзиви за тях, можете напълно да се ориентират покупката и да направи правилния избор. Често има нужда да си купи подарък и има проблем на избор. Но такъв електронен албум могат да угодят на всички.

Кадър тя може

Цифрови фото рамки: преглед

За да видите снимки на екрана, не е нужно всеки компютър или лаптоп. Днес се справят с тази дигитална рамка за снимки. В самото поле на вътрешната памет е малък - но това не е задължително. Те предоставиха възможност да се възхищаваме на снимки с всеки друг носител, на който те се съхраняват. Това може да е карта с памет, USB. Поради това, капацитетът на вътрешната памет до 512 MB достатъчни.

При избора на продукт, е необходимо да се обърне внимание на размера на екрана: обхвата на съществуващите конвенционални и широкоекранен. Това е важно, за да съвпадне с устройството за позициониране, което прави снимките. Ако форматът не съвпада, снимките могат да бъдат отрязани - те просто не се вписват. Но когато една малка картинка, която ще бъде пропуснат от целия екран, черните ленти се появяват по стените.Кадър тя може

диагонални рамки

Цифрова фоторамка идва с различни размери на дисплея. Тя може да бъде много малък и направи само един инч, а може би и 19 инча по диагонал. Най-популярни са фоторамки, дисплей размер до 8 инча. Те качество на картината - оптимален размер и обичайното възприятие.

Кадър тя може

Контраст и резолюция

Налице е индикатор, като контраст, показваща съотношението на тъмните и светли области на изображението. Ако обърнете внимание на тази цифра: тя не трябва да е по-ниска от 200: 1. резолюция на дисплея Index играе важна роля при избора на фото рамката. Колкото по-висока оценка - толкова по-добре изображението.

Статистиката сочи, че има и друг показател, че е важно да се вземат предвид при избора на дигитални фото рамки, ревюта казват, че това съвсем ясно. Този ъгъл на гледане. В края на краищата, той е на стойност малко се отклонява от него - на снимката се променя, става все по-лошо. ъгъла на гледане на 170 градуса за вертикално и хоризонтално и 180 - това е добър показател.

Кадър тя може

Тялото и неговите параметри

Корпусът обикновено е направен от пластмаса. Тя също така обгражда и дисплей, който може да бъде заменен, а ако възникне такава необходимост. Разположени на корпуса и бутоните за управление, слотовете за конекторите. Някои производители са включени едно докосване на екрана, за да се намали броят на бутони. Въпреки това, дигитални фото рамки, ревюта, прочели за ентусиазиран - една кутия, не разполагат с едно докосване на екрана. И това не е само, че разходите за това увеличение: в тези екрани качеството на изображението е по-лошо, особено на слънце.

Всички фоторамки имат слотове за USB-порта и могат да бъдат свързани с компютър, слушалки, карта с флаш памет. Желателно е храната се смесва и батерията и от мрежата.

Кадър тя може

допълнителни опции

Освен обичайните функции на дигитални фото рамки идват с допълнителен временен. Те имат опция за аларма, час, различни режими на таймер. Има рамки, които могат да се използват само с дистанционно управление. Digital Photo Frame Texet - един от най-популярните модели на този продукт.

Кадър тя може

Оценка на цифрови фоторамки

Кадър тя може

За да видите популярността на различни видове фоторамки, проведени изследвания, тестове, отзиви на клиенти са взети под внимание. Кои от тях се считат за най-доброто, създадена TopTenReviews агенцията. Лидерите считат такива модели:

- NIX 8 "Ху-Motion Frame;

- PanImage 10.1 LED подсветка.

Но има различни агенции и класиране от тях - също. В редиците на най-добрия може да включва фоторамки:

По този начин, като се фокусира върху рейтинга, можете да направите правилния избор на фото рамки. Модерните джаджи красят човешкия живот, го правят комфортно и удобно.

Кадър тя може