Asparkam - инструкции за работа, описание, мнения

Asparkam какво е

Asparkam се отнася до група от лекарства, които регулират метаболитните процеси. Diakarb и Asparkam определя комплекс за лечение на поВишено Вътречерепно налягане и други подобни състояния.Фармакологични ефекти

Калий и магнезий отразява на електролитния баланс, които допринасят за нейното възстановяване. Asparkam премахва симптоми на аритмия, поддържа нормалната сърдечна функция.

Форма освобождаване

Asparkam произведени под формата на разтвор за интравенозно приложение, разтвор за инжектиране и инфузия. Има също Asparkam таблетки.

Показания Asparkama

Приложение Asparkama обосновано с недостиг на калий и магнезий в комплексната терапия на кръвоносната дефицит в хронична форма.

Според указанията, Asparkam също е предписано за различни исхемия и шокови състояния. Asparkam използва в сърдечна аритмия, причинени от липсата на калий и магнезий. Съгласно указанията, Asparkam показано на заболявания на сърцето, като камерни преждевременно удара, пароксизмална предсърдно мъждене. Когато се използва като непоносимост към лекарството или токсични ефекти на лекарства на дигиталиса организма.

Diakarb Asparkam и комплексът се прилага при повишена вътречерепно налягане (включително деца на възраст от четири месеца) с болен от воднянка синдром, епилепсия, глаукома, подагра, болест на Мениер, както и недостиг на калий и магнезий. Diakarb и Asparkam прехвърлена само заедно за подобряване на действието на всяко лекарство.

Инструкции за употреба Asparkama

Asparkam таблетка се прилага орално, след хранене, 2 таблетки три пъти на ден. За профилактика и като поддръжка хапчета доза Asparkama приемайте по 1 нещо три пъти на ден в продължение на един месец. Ако е необходимо, по време може да се повтори.

Asparkam какво е

Според инсталация Asparkam в разтвор се прилага интравенозно или интравенозно с бавна скорост. За интравенозни лекарствени Asparkama 20 мл разреждат в 100-200 мл 0,9% натриев хлорид 0.5% или глюкозен разтвор. Дозата за възрастни е 10-20 мл веднъж или два пъти на ден, скоростта на въвеждане - 25 капки в минута. Когато мастиленоструен интравенозно Asparkama 10 мл разреждат в 20 мл 0,9% разтвор на натриев хлорид. Asparkam не по-бързо се прилага във вената от 5 мл на минута.

Курсът на лечение с лекарството варира в различни граници и целеви лекар. Това се потвърждава и от коментари Asparkame. Като цяло, това е препоръчително да се използва Asparkama за 8-10 дни.Странични ефекти Asparkama

Неспазването на препоръчваните дози може да се развие Asparkama странични ефекти, което се потвърждава и рецензии за Asparkame:

 • язви на стомашната лигавица;
 • повръщане;
 • диария;
 • метеоризъм;
 • сухота в устната кухина;
 • стомаха и червата кървене;
 • брадикардия (намаляване на скоростта на сърцето);
 • понижаване на кръвното налягане;
 • флебит и венозна тромбоза;
 • сърбеж по кожата:
 • повишено изпотяване;
 • диспнея (дихателна недостатъчност);
 • мускулна слабост;
 • виене на свят.

С предозиране на лекарството може да се развие хиперкалиемия, което се характеризира с мускулна слабост, аритмия, парестезия на крайниците, спиране на сърдечната дейност.

Противопоказания Asparkama

Според описанието, Asparkam е противопоказан при:

 • бъбречна недостатъчност при остри и хронични форми;
 • хиперкалиемия (калиев изобилие в организма);
 • hypermagnesemia (магнезиев изобилие в организма);
 • тежка миастения.

Asparkam противопоказано в първия триместър на бременността. Във втория и третия триместър на лекарството се използва само по лекарско предписание. Asparkam по време на бременност, обикновено се използва под формата на таблетки.

допълнителна информация

Забранено е да се бърза интравенозно приложение на лекарството, поради възможността от развитие на хиперкалиемия и hypermagnesemia, което може да доведе до сериозни последствия и да застраши живота на пациента.

Asparkam прилага интравенозно, бавно!

Знаете ли, че:

5% от пациентите с антидепресанти кломипрамин причинява оргазъм.

Всеки човек има не само уникални отпечатъци, но и език.

Има някои много интересни медицински синдроми, като компулсивно поглъщане на обекти. В стомаха на пациент, страдащ от манията 2500 чуждо тяло е била открита.

Човешки кости са по-силни, отколкото конкретни четири пъти.

Кариес - е най-често срещаната инфекциозното заболяване в света, като се конкурира с когото дори не мога грип.

Когато любителите целувка, всеки един от тях губи 6,4 kkalory на минута, но те споделят почти 300 различни вида бактерии.

Първият вибратор е изобретен през 19 век. Той е работил в продължение на парната машина и са предназначени за лечение на женска истерия.

Един образован човек е по-малко податливи на заболявания на мозъка. Интелектуална дейност допринася за образуването на допълнителна тъкан компенсиране на болния.

Да се ​​каже, дори и най-кратки и прости думи, ние ще използват 72 мускули.

В четири дяловете на тъмен шоколад съдържа около двеста калории. Така че, ако не искате да получите по-добро, най-добре е да не се яде повече от две филийки на ден.

Подготовката на кашлица "Terpinkod" е един от най-големите продавачи, а не заради своите лечебни свойства.

В Обединеното кралство има закон, според който хирургът може да откаже да извърши операцията на пациента, ако той пуши или е с наднормено тегло. Човек трябва да се откажат от лошите навици, а след това може би няма да се нуждаят от операция.

74-годишният австралиец Джеймс Харисън става кръводарител до около 1000 пъти. Той има редки антитела кръвни групи, които помагат да оцелеят новороденото с тежка форма на анемия. По този начин, австралиецът е спасил близо два милиона деца.

Повечето жени са в състояние да получите повече удоволствие от съзерцанието на красивото й тяло в огледалото, от секса. Така че, жени, да се стремят към хармония.

човешки стомах се справя с предмети и без лекарска намеса. Известно е, че стомашния сок може дори да се разтвори монета.

Дума на устата срещу Интернет: изберете най-бързият и най-удобният начин да се напише на лекар

Ритъмът на голям мегаполис, работят до късно през нощта и хронична липса на време - всичко това създава своя отпечатък върху състоянието на здравето ни. Понякога, дори nekog.