Английските думи на темата за семейството баба, съпруга, син, майка и т.н.

Приоритет на всеки изучаващите английски трябва да отиде тема на семейството. В крайна сметка, заедно с начина, по който ние представляваме, ние почти веднага попита за семейно положение, за членовете на семейството, е, може би професия. За щастие, не забравяйте, повечето от английските думи по темата за семейството не е трудно. Ние ще ви научи как да се направи красива история, да отговаря на основната лексика, и за вас е - да се научат на всичко това.членове на семейството

В нашия живот има хора, които са близо до нас на "кръвта", това е, което ние наричаме техните роднини. Звукът на една майка, баща, син на английски език и по-далечни роднини всеки трябва да знае. Цялата информация, ние представяме в таблицата, за да направи по-лесно да се движите и да се запомнят думи на английски език по темата за семейството си.

Моля, имайте предвид, че бабата на английски език може да се изрази по два начина: на баба - звучи малко формално, но бабата. баба - разговорен вариант. Същото може да се каже на мама, мама, мама, татко, татко - кой, преведена като "мама" и "татко".

Двама души се обединят съдбите си, съчетават няколко семейства заедно. И всички те са роднини. Искате ли да научите как да бъде съпруга на английски, съпругът, съпругът и съпругата трябва? Вижте таблицата.

да се роди - да се роди

да умре - да умре

да се развежда - да се разреди

да се занимава - да се занимава

да се омъжи за някого - да се омъжи за

да се омъжи за някого - да се ожени

да бъдат свързани с някого - да стане член на семейството на някой

да се овдовялата - овдовялата

в близост / далечен роднина да бъдат на някого му - да бъде интимен / далечен роднинада се влюбя (на пръв поглед) - да се влюбя (на пръв поглед)

да падне от любов - от любов

да живее единствена - да живеят отделно

да изглежда до - уважение, чест

да порасне - растат

да погледнем назад - поглед назад

за да се покаже - възпитан

да разчитат на - разчитат на

носят панталони в семейна - да бъде глава на семейството

като баща, като син - една ябълка от ябълката не пада по-далеч / Какъвто бащата, такъв и синът

чип вече стария блок - всичко това в баща му отиде в страните, в скалата (скала на баща ми)!

кръв вода не става - повикване на кръв не се удави

собствената си плът и кръв - кръвта и плътта / krovinochka

бебешки блус - следродилна депресия

Който би дъщеря спечелите, трябва с майката първо да започне. - За да се ожени за дъщерята, ще чар на майка си

За да бъда черната овца в семейството - да бъде черната овца в семейството

пропаст между поколенията - поколенията конфликт, проблемът за бащи и деца

Започнете и завършете неговата история за семейството, можете да направите следното:

Аз вярвам, че всичко си има beggining в семейството. Семейството е много важно за всеки човек, защото ви дава усещане за стабилност, като чувство на подкрепа и разбиране. - Вярвам, че всичко идва от семейството. Семеен е важно за всички, защото това дава усещане за стабилност, подкрепа и разбиране.

Наслаждавам се на честен relashionship в моето семейство. Все още няма бащи и синове проблеми в него. - Радвам се, че имам семейство честни отношения, където няма пропаст между поколенията.

Разбира се, този език е достатъчно, за да представлява пълно описание на родословното си дърво. Не забравяйте обаче, си измислиш история за роднини не е достатъчно просто да се изброят "кой и къде." Споменете на тяхната професия, се добавят няколко изражения на ентусиазъм, за отношенията с другите членове на семейството, да ни кажете кой сте по-близо по дух. Не забравяйте, че красивата начало и край на логическото много необходимо. Предлагаме ви да се възползвате от нашата опция и се отнасят до тема «Моето семейство», с помощта на който можете да видите по-пълна картина на семейни взаимоотношения.

  • подчинително наклонение
  • Ниво горния междинен продукт
  • Примерен Past Simple (Неопределен)
  • Примери сегашно перфектно Непрекъснато
  • игра на думи
  • Неправилни глаголи английски