63 Първата фраза, за да се срещам с жени, мъже от жени

Как да бъде оригинална с момиче

63 от първите фрази за запознанства жените.


Здравейте на всички!
Често съм се наблюдава (като правило, се чувствам за себе си), както мъже, които се срещат на улицата или друго публично място, обречен на неуспех, но просто казвам първото изречение!Знаете ли, че? Предполагам, че така
Днес, аз ще ви запозная с един доста впечатляващ списък от първите фрази за секс жени, което значително ще опрости живота си и да намали шансовете за да бъдат изпратени ли къде


1. Аз вече съм тук. Така че трябва само две желания.
2. Чух, че някой преднината на, от и багажник. Аз те харесвам толкова много, че реших да ти се обадя.
3. Аз събира надписи върху тениски. Позволете ми да прочета.
4. мисля за теб два пъти на ден - когато очите ми са отворени и когато те са затворени.
5. Аз съм в града за първи път. Може ли да се покаже мястото, където живеете?
6. I - продавачът на щастие. Искате ли продават на цена?
7. Беше трудно, но аз все пак са решили да дойдат в краката си и не говори езика.
8. Какво ме гледаш, ако имате родителите отидоха на вилата?
9. Бихте ли ми да ви закарам с вятъра на ескалатора харесва?
10. Имам нещо не е наред с очите си - не мога да ги вземе от вас.

По мое мнение, се оказа не много лошо
Благодарение на интернет, и вие, приятелки, момчета, на улицата.
И това, което фраза използвахте?

От целия списък I открои само 2 шаблон. За останалата част може да се удари в топките и най-добре по-чанта по главата от едно момиче!

ви кажа, психологията на не само жените, но и мъжете!, за да отговарят на момичета в някоя от закрития обществото!
1) Първо трябва да изберете жертва!
2) са избрали! и го погледнете погледа на всеки човек има вътрешно чувство, че някой го гледа, дори и ако той с гръб към вас трябва!
3) очи паднаха върху теб ти дължа го podlavit и не забравяйте да се направят някои или жест! Нека да се усмихне на нея или просто намигване добре, или дори можете да език шоу! В отговор, последван от усмивката й и тя е във вашата посока все още зависи simpotichny вас или не, но vosnovnom вие simpotnyj ако няма никакви изгаряния по лицето или нещо такова! в повечето случаи, след като момичетата на жестове се поберат и растения razgavor! но ако тя не се вписва след това ще имате следващата стъпка да се направи!


4) dastaosh безопасно от джоба си сто рубли й podhodish но знае, че тя е с очите си надолу tembolee няма да бъде, ако показа езика си!
След това, когато сте достигнали до позицията на интимност с нея в радиус от 1-2 метра tehonechko vypuskaesh от ръцете на тези сто рубли! има 3 възможности! 1) ще забележите, че те имат ли vypali2) не zametila3) игнорирани от изненада или смущение претъпкан Tipo уж поради 100rubley Аз няма да се огъват не ми харесва това!
тогава какво правим една опция, когато тя забеляза, че те са ви пусна! то естествено ще ги пуши, освен ако не я вдигна и случайно се твърди, че забелязал, че те са паднали и това е проблем като zamyshit но не работи и след това да протегне ръка и да кажа, о, това е мое то вие определено ги otdas но не забравяйте да се каже, благодаря ти и по този начин е възможно да се каже за нея, а аз ще пусна chegonit купи с тези пари, защото нали Все пак те почти го намерих! повярвайте ми, че няма да се откаже, ако тя е вече tembolee ви vyrozit неговото съчувствие към жеста ви с усмивката й добре или прекалено езика си! От друга 2 опции едно действие, когато не сте забелязали или просто игнорира! спадна 4 секунди са минали, не виждам реакция след това се наведе да го непременно трябва да го забележи! повишаване на собствените си пари и да каже на момичето и то не се ли пусна само да го кажа с усмивка, тя със сигурност не tupanot каже о konechnozhe протягам ръка и нахален obrozom но с усмивка, кажи и няма да се откаже, който падна беше изчезнал, но ако ми позволиш ли да ви отведе от лечение след това ще ги върне тя също е необходимо да се приеме има нещо за вас, както вие го събуди, за да заблудят и колко езика отстранен от, но аз не ви посъветва нервна просто raslabtes и да общуват с него точно като с моя приятел, че е в Kanz всичко, което тя не хапят такос Същите хора като вас! Между другото, всички момичета са много любители на безплатна и лесна комуникация с момчетата, и повечето случаи води до секс още на първата среща и защо, защото си мисли, че тя не е запознат с вас в първия ден!
Е, може би всичко, което имам raskazal един от най-мощните начини за това как да се просто и лесно да се срещне с момиче! Докато разходите само 100rubley добре или 200, защото lutshe я дам obescheniya 100rubley и лечение го кажа ягода коктейл предпочитам да стоя с червена боровинка коктейл от ягоди, защото това нещо старо и не се очаква Brusnichka, и това е за момичето в нов познат! имам същия курс са много различни подходи за да се запознаят с момичетата, защото за мен това е нещо, Tipo страст и винаги обичам да експериментира ДДС! ми истинско име нови приятели добре, а някои от моите бивши приятелки ме наричат ​​Казанова!

Можете Роман казва момичето ще кажа моето, и че ако тя ви казва, че това е уран?
Какво да правим тогава?