живот Бутон k911 - мнения, ревюта, къде да купя

Какво е животът на един бутон

Какво е животът на един бутон

Дъщеря ми в ранна възраст се различава любопитство и прекомерна жажда за познание за света. Научете пътя между къщата и градината за детето не беше трудно. Отзиви за живота на децата в детската градина, показват, че те постоянно се случва всякакви трагедии не споделят бонбони, те не дават да се види една карикатура, принуден да яде безвкусна каша. Един ден дъщеря ми омръзна да толерира тези безобразия, и тя загуби от proshmygnuv бдителни преподавател, се прибра у дома. Alone счупи път, детето дойде в къщата, където съседите му са забелязали и поеха контрола. В градината тя има всичко - от портиера до главата, но тъй като на този инцидент, ние сме до заключението, че за родителски контрол трябва да е постоянно! Дори въпреки факта, че е било нещастен случай и преглед на градината бяха само положителни. В присъствието на дете часа живот на бутоните k911, просто щеше да получи сигнал, показващ, че детето се приближи до оградата на детската градина, и могат да бъдат взети за предотвратяване на възможните последствия. Контактни преподаватели лично и да избягаш. Но по онова време такова устройство не съм бил.Какво е животът Бутон k911?

Какво е животът на един бутон

Така че, живот е ключов k911:

настойник на детето, за да се осигури комуникация с родителите, ако е необходимо;

начина, по който родителите не налагат постоянен родителски контрол, но в същото време ефективно да контролират своята сигурност.

устройство за непрекъсната комуникация с детето, което не може да бъде счупен или изгубен, както и че може постоянно да бъде с него, какво би детето прави;

стилен аксесоар, който прегледи на които децата са много добри и че детето не е принуда.Защо е животът Бутон k911?

Аз използвам основно три функции на това устройство:

Проследя местоположението на детето. Много успокояващо, когато видите къде е дъщеря ми.

Обадих се на детето. Попитах как се чувства и гласът знам дали всичко е нормално.

Децата чуват разговори лично да се оцени поведението на дъщерята на един приятел, а не да слуша коментари за тях към други хора. Това ми помага да направим правилните изводи за комуникация кръг на детето ми. Всичките ми действия не са в противоречие с дъщеря си, която продължава да се занимава с важните неща. Спешни повиквания досега, за щастие, не са полезни веднъж.

Какво е животът на един бутон

Към дете часовника не пречи на ежедневния живот. От нейна гледна точка, те са стилни и също така вярваме, приятели. Аз трябва да кажа, че повече от половината от приятелки вече стана с помощта на родителите на същите устройства и мнението на родителите възторжени. През нощта, часовник, разбира се, се отстранява.

Както живот Бутон k911 предпазва детето?

Когато гледам предаването от наказателен характер или постоянно в новините чувам за случаи на отвличане на дете, аз разбирам колко нервен беше запазена поради размера на парите, които се изразходват за k911 часа. От една страна, можете да сте сигурни на детето, а от друга - да не ограничава свободата и развиват умения за живот, че в бъдеще е много полезно. Себе си дъщеря и разбира важността на часа живот Бутон k911 и нейните лични отзиви за тях най-добре.

Какво е животът на един бутон

Гледайте, че сме купили, работи без проблеми за повече от една година и не губят привлекателен външен вид. Боята не избледня, без вдлъбнатини и драскотини не могат да се видят. Работно време редовно, независимо от факта, че те падна във водата, да ги пусна периодично, и носи непрекъснато, без да прекъсвате. Обратна връзка от тези родители, знам, те казват, че те също с часовника досега нищо не се е случило. Но това, което е важно - не се страхуват, че батерията е внезапно "седни" и уредът спира да работи. Технически данни за зареждането на батерията в часове k911 следното:

общ капацитет батерия 320 ма;

работно време с "очакването" на 1 седмици;

по време на работа в "разговора" от 36 часа.

Не жалби относно дейността на сензора или GPS не е, те работят добре. Конфигуриране на устройството също е лесно, ако прочетете инструкцията, която идва с него приключи.

Къде да купя часовник живот Бутон k911?

Тези часовници се продават в магазини и имат продавача да представи обезпечение. Също така е напълно оборудвана и с гаранцията на часовника могат да бъдат закупени от официалния сайт на производителя. На официалния сайт ще бъде по-евтино, тъй като няма магазини маржове, както и риска от развитие на фалшив нула.

Какво е животът на един бутон