Завеси в стаята - Снимка идеи за селекция

Хол - това е не само лицето, но и сърцето на апартамента. Това е мястото, където цялото семейство в вечери за обесване, които споделят своите впечатления от деня навън, да говори за своите постижения и провали, той е тук, че да отведе гостите. Ето защо, в интериора на хола трябва да бъде добре обмислена, за да се вземат предвид всички особености на собствениците на семейни начала на апартамента, както и техните предпочитания, стремежите и желанията.Защо да изберете завеси в стаята

Щори в интериора на залата

В тази статия ще разгледаме как да изберем пердета за хола, така че те са създали комфортен интериор, илюстрирайки нашите препоръки качествени снимки.

Точните размери - ключът към по-правилен избор

  • Преди да оборудва помещението, се препоръчва незабавно за определяне на реда точно това, което възнамерявате да използвате завесите в своята украса. Преди да отидем на пазар за пердета или завеси, трябва да измерите разстоянието от стрехите така на пода. Също така, трябва да се обмисли и следната информация:
  • ?? Размер на прозорец отвори;
  • ?? върху всяка част на света "външен вид" на прозореца;
  • ?? цвета на лигавицата на стаята.

Защо да изберете завеси в стаята

Защо да изберете завеси в стаята

Съвременни тенденции в пространството за дизайн

Както водещите дизайнери, могат да правят необичаен интериор, дори и в най-простият стаята, днес, има някои функции, които трябва да се разглеждат, за да се вдигне завесите в стаята. Така че, за прозорци в хола в момента е най-често използваната малка завеса с добро ниво на прозрачност и е желателно да се светли нюанси. Подобна завеса трябва да покрива отвора на прозореца. Но от двете страни на завесите - плътни завеси.

Защо да изберете завеси в стаята

Защо да изберете завеси в стаята


изберете цвят

Така че, как да изберете цвета на завеси? Погледнете внимателно в снимките - има няколко наоколо. Всичко зависи от това какъв цвят "боядисани" стая, т.е. покривният материал кои цветове, използвани в своята украса. Препоръчително е, че вътрешността на техните цветове съвпадат с нюанси на пердетата и завесите.

Това означава, че ако в стаята "е боядисан" в светли тонове, а след това пердетата трябва да са такива цветове могат да бъдат на подови нюанси на по-тъмно. Светлина, едва забележима разлика води до вътрешността особен чар и необичайност.

Защо да изберете завеси в стаята

Също така имайте предвид, че, от коя страна на светлината прозорец изход. Това ще зависи от това какво точно какво завесите трябва да бъдат закупени. Така че, ако погледнете през прозореца на север, в стаята е най-добре да вземете завесите на топли тонове - жълто и същ, пясъка, шоколад, злато и така нататък. Тези цветове ще ви помогнат да създадете в уюта на всекидневната. Откажете се от прекалено ярки оттенъци и цветове, които ще се адаптират към агресивността и отвличат вниманието от случващото се в стаята.

Защо да изберете завеси в стаята

Защо да изберете завеси в стаята

Ако залата, или по-скоро прозореца си, се обърна на юг, завесите трябва да изберат студени цветове - синьо, синьо. Но по-добре от други годни зелена завеса, като на снимката. Това обаче е само общи съвети и препоръки. Основното нещо, което завеси напълно в хармония с нюанс, който е доминиращ в цялостния дизайн на хол интериорен дизайн.

В зависимост от модела

По-важното е образ, отпечатан на завесите за хола. И най-вече - това е флорални мотиви, но най-важното е, че те ви допада и отговаря на настроението ви, съответстват на вашия вкус.

Ако стаята е малка, а след това в този случай, можете да изберете завеси с една малка, малка цифра, но че тя е видима. Тези модели позволяват завесите за визуално разширяване на пространството, въвеждат в свежестта и простор.

Но ако в стаята е голяма, а след това пердетата трябва да са възможни и големи модели.

Защо да изберете завеси в стаята

Защо да изберете завеси в стаята

Ние избираме материала на завеси за залата

Обърнете специално внимание на материала на завеси, които искате да се мотае в хола. Продукти, изработени от естествени материали, не са трайни, не търпи дълго излагане на пряка слънчева светлина, както и изключително взискателни грижи, е много придирчив към условията и методите за пране, но това е напълно екологично чист и не е вредно за здравето на другите. Но синтетични пердета модели са трайни, но могат да бъдат импрегнирани със специален химически разтвори, отблъсква прах, но в същото време за разпределяне и отрицателни за здравето на човека, плаващи вещества.

Защо да изберете завеси в стаята

Споделете полезни статии: