Защо тъгува Гилбърт Грейп (1993) - Гледай онлайн

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп

Какво # 'тъгува Гилбърт Грейп

В един провинциален американски град, една от тях, където дори и хлебарките умират от скука в малка къща във вилната зона на семейството живее Grape майка - Бони Grape (Дарлин Keyts), ранно загубила съпруга си, и така се е превърнал в отшелник, и то изгорял, така че дъските на пода в къща едва издържам; най-голямата дъщеря на Ейми (Лора Харингтън) - без перспектива за брак по такъв отдалечено място; син Арни (Леонардо ди Каприо) - едно момче на 18 години, психически увреждания, които според лекари може да умре във всеки втори, следван държи под око, защото всеки път, когато е оставена без надзор, той се опитва да стигнем до кулата на града вода; и по-малката сестра, Хелън (Мери Кейт Shellhardt), 16-годишен, който иска най-накрая да растат. За всичко, което се грижи за най-големият син на Бони - тъгува Гилбърт Грейп (Dzhonni Деп) - един човек, без никакви перспективи за бъдещето в такава пустиня. Но да се грижи за къщата и нейните обитатели се свързват ръцете и краката. Гилбърт работи в малък магазин за хранителни стоки, чийто собственик може да едва свързват двата края, защото на супермаркета открита наблизо. Гилбърт бди над Арни, че нищо не се е случило с него. Гилбърт от време на време се среща зряла омъжена жена, майка на две деца - г-жа Карвър (Мери Stinbergen). Гилбърт и след това попита един приятел на баща си, че той е коригирал къщата си, защото има реална опасност, че дъските не може да издържи на Бони и тя ще падне в мазето.Искам да видя Наблюдаваните Колекции

Гледайте онлайн

Вижте също

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп
Dzhonni Деп

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп
Леонардо ди Каприо

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп
Dzhulett Lyuis

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп
Мери Stinbergen

Тъгува Гилбърт Грейп Защо тъгува Гилбърт Грейп
Darlen Keyts

изтеглянеЕдин от най-важните филми, които съм виждал. Първото значително ролята на Ди Каприо и как талант има талант. Дует с Dzhonni Deppom оказа страхотно.

Аз попаднах на филма случайно, но както казват случайности няма!)
филмът е много живот, актьорите, които вярват, че знаете и да останете с тях всеки stsenu.Stsenary не разработва, малка къща, майката на пациенти със затлъстяване и четири деца ще .Kazalos че интересно?!
Но интерес се появява още от първия момент, когато започнете да гледате филм.
Аз няма да преразказват като smotret.A да се огледаш наоколо и да сте сигурни, за да приключите. ) Поставете 11 от 10.

Никога не съм мислил, че ми хареса този филм, много пъти го премина, а дори и най-малкото желание да се види не възникнат. След това Ди Каприо играе невероятно добре.

Тежка драма. Много е трудно да остане безразличен към съдбата на хората е счупен.
Бих искала да отбележа prevoskhdnuyu игра актьори, особено ди Каприо.

наведнъж филма.

Филмът със сигурност е добро, няма сложен, скалъпен заговор .Pokazana обикновено (не всички) американско семейство, с техните трудности, и то не само с тях. Ми хареса в този филм като режисьор предава атмосферата действащите в нея, и от актьорите са се справили добре с ролите, особено ди Каприо. Не мога да кажа, че филмът ми хареса. Мисля, че няма нищо в този шедьовър, тъй като много пиша тук, но ако го погледнах около 15 години по-рано, че може .За бихте soglosilsya

Аз не знам на кого и по каква причина беше приятно

Когато филмът е бил освободен бях 14.No Погледнах го точно сега, и много впечатлен.

Рядко пиша. Аз също бях впечатлен. Филмът, който може периодично да се преглежда. Нещо в него.

Доволна съм от играта ди Каприо, тя е просто нереалистично свикнали с ролята вече за този филм само може да му даде Оскар

Този филм в моя kollektsii.Shikarnaya игра ди Каприо! Voskhishena този брилянтен актьор.

стандарти, като филми в този стил, но защо Деп коса боядисана? ди Каприо е, че сте?)

Скучен и тъп. Защо тъгува Гилбърт Грейп, яде повече, а 90% от населението на света. Филмът за останалите 10% от населението.

Какво кълве него? Какво филм?
Мисля, че главният герой пази къщата, майка му е "изхвърлен като огромен кит до брега," по-малкия си брат, за когото е било необходимо постоянно да се грижи заради опасността, че може да умре във всеки един момент. Какво прави това семейство в края на филма, защото на настъпила драма, Гилбърт отново освободен от тази тежест. На последно място, той може просто да живеем, просто обичам. и нищо че вече не кълве, защото това е време за всичко: време да обичаш, и време, за да живеят. ако са предназначени. умре.

Голям филм! игра Актьорът е само на върха! Лео удари от и до
Винаги следвайте мечтите си. Не позволявайте обстоятелствата да са по-силни от вас
9/10

Само положителни отзиви. и рамки имат всички там има непреодолими непреодолими.

Шедьовър! Но за каква роля трябва да се дава на Оскар Лео Като дете свири страхотно! Мисля, че те ще изглежда в бъдеще, се уверете, че щеше да оцени таланта си в този филм!

Ах, да, Ди Каприо, ах, да, кучи сине! Той вече е в юношеска възраст "намокрен". Да, той е в този филм играе по-стръмен от "Сървайвър", но той още тогава, че трябваше да се даде Оскар))) Въпреки, че филма и не изглежда много nudnovato, общата картина е, по принцип не е лошо, но не за всички.

Ясно е, че филмът не се дава на обикновения семейно положение. И директорът - не един американец. Но не може да се отрече на обикновените американци в нормални човешки качества (особено в светлината на сложните взаимоотношения между двамата и техните политики). Филмът - за тези, които могат да съчувства и да се обичат. А за тези, които могат по този начин да стане. И той иска.

Драматично. Не е изненадващо, Ди Каприо е обиден, че той е за ролята не беше даден Оскар. Там наистина изглежда, че той е с умствена изостаналост. Och.silno игра и Деп норми. И това, а друг е време да се даде на Оскарите, поне на набор от роли.

Има такова специална порода - американецът. А има и филми от откриването му. Това - едно от тях.

Преглед интересно. защото за разлика от останалата част от тази порода.

Ужасно доволен! А Лео така на всички! Как е възможно да не можете да си представите)))

Ти ми прости за dizlayk! Обичам филми и като Деп и Ди, но с изключение на мача Леонардо sverhpotryasayuschego нищо в този филм не е uvidel.Ochen монотонен и еднообразен, че е много проста, по искане да се обадя emotsii.Nu не. не шедьовър

Подобно на всичко, освен смазана края. Аз препоръчвам филма.

Този филм, игрални филми, както и да не се показва. Цялата налична и кратко описани. За какво искаше да свърши. Определено хладно филм, който заслужава 10s (++++)! 👍🏻😛

Soulful филм. Много подобно на тях, ми се струва, безразличен, не трябва да си тръгне. Периодично преразглеждане.
До момента един от най-добрите филми в Филмография на Деп. Много от неговия принцип се смята за най-добрите.
Деп и Ди Каприо се снима в един филм, когато бяхме млади, Лъв обикновено млад, само началото актьор в този филм той поддържаща мъжка роля, както и всички останали, все още близо тъгува Гилбърт Грейп история е построен е, всички останали герои само добавка , въпреки че много ясни, тук и сестри и майка и Беки всички не на място.
Е, тогава, много фенове бяха в очакване, когато Шварценегер и Сталоун ще бъде премахнат в един екшън филм, чакай бе наскоро хит "избяга план" не е най-доброто в себе си тяхната филмография, но фактът, че появата им в един филм-приятна.
Мисля, че много би искал да види в момента, Деп и Ди Каприо отново играе в един филм, на каква жанр на този филм може да бъде всеки, актьорите са много разнообразни, аз се надявам, че някой ден Холивуд kinodela все още се намерят начини за тях, за да направят съвместен проект.

Все още Ди Каприо абсурдно ясно актьор