Защо - сладък - момчета не са момичета

Защо няма добри момичета

Аз пиша много хора: "Знам, красива, интелигентна и привлекателна момиче. Тя и аз сме много добри приятели, имаме отлични отношения ... но тя казва, че не се чувства на "дръпне" за мен ... "Били ли сте някога мислех, че:

  1. Най-красивите и интересни жени "се срещат" с момчета, които в общи линии ги възможно най-добрия начин лекуват.
  2. Колкото повече "добър / сладък", което е една жена, толкова повече тя ще настоява "ние сме просто приятели"

Това е, което се случва? Дали майка не ти казах, че е "добър" с момичетата?

Ето отговора: момичетата почти никога не привличат "добрите" момчета.

Разбира се, ако се вгледате добре, то не боли, но ако не сте под два метра на растежа и лицето и тялото модел, трябва да се научите как да привлече момичета на неговата личност.

И за да бъде "добър" не е нещо, което ще ви помогне. Четох за рок музиканти на книгата, и както аз го разбирам, те се срещнаха с най-добрите жени в света. Тези момчета не са много "добри" - те взеха наркотици, те бият жените си, както и борбата с около тях винаги има някой умира ...

Сега, разбира се, най-много ще каже - "да, но те са били богати и известни ..."

Да, това е вярно, че са богати и известни. Но има и нещо друго ... .Всички жените, с които те се срещнаха, сключили брак, и гласове, те са богати и известни TOO !!

Това е супермодел, който може да се срещне с някой, те не са искали да. Томи Лий е бил женен за Hizer Loklir (Хедър Локлиър) и Памела Андерсън, помниш ли?

Двете жени не се нуждаят от пари или слава, Томи Лий Джоунс ... те се срещнаха с него по някаква друга причина!

Разбираш ли ме? И най-важното, как тази информация може да ни помогне да бъдат по-успешни с жените?

Първото нещо, което, разбира се, не започнете да приемате лекарства или бие приятелките си. )

  1. Жените бързо да вземат решения по отношение на мъжете - "просто приятели" или "има нещо там". И ако един ден това решение, тя на практика не се променя.
  2. Това решение е на жената "несъзнателно", съответно, то се взема бързо и инстинктивно.
  3. Както знаете, по-добре е, че тя се е почувствала "атракция", а не "приятелски" чувства.
  4. Единственият начин за това - спрете да се държите "хубаво / добро" и да започне да действа ... е, в ... иначе ... и аз не искам да кажа "не е добро"


Така че това, което привлича жените? И как това знание може да се приложи на практика?

Мога да се идентифицират три основни функции: хумор. Ситуацията и загадъчна.

Преди да продължим, искам да ви напомня, че жените по главното не правят смисъл. Не забравяйте, че.

Това е добра метафора: ли си, когато той е шофиране на кола? Вие се обърна волана наляво и колата се обърна наляво, вие завъртете волана в дясно - колата е прав ...

Сега си спомням, когато сте били учат да управляват на заден ход? Всичко, което знаех, е работа на друг. На първо място, да се чувствате дезориентирани. Аз завъртете волана в ляво, а колата е карал в дясно ... и трябваше да се научи да маневрира, когато задните колела са прави, а вие се превърне в предната ... .Всички в главата ми се случва обратното.

За повечето хора, имахме малко практика. Но когато сте разбрали всичко, можете да го направите, когато той искаше да.

Всички жени са еднакви. На първо място, това е много неудобно. Вие се опитвате неща, които изглежда, че няма смисъл. Но след като се разбере на парче, а след това да видим как работи и как можете да направите това ще работи ... - това е също и как да карам колата на гърба на предаването.

Повечето жени не обичат да го признае, че има нещо много привлекателно в един човек, който току-що е малко по-уверени, отколкото трябва да бъде. И ако го skombiniruesh с чувство за хумор, ще получите една невероятна комбинация, с която завладява почти всяка жена.

Ето няколко практически съвета за това как да използвате тази идея:

  1. Когато за първи път се срещне момиче, "убождане" си. Няма значение как, най-важното, за да го направи по-рано. Например, може да се каже, "Уау, какъв велик чантата! Вие носите пистолет там? "Или" Какво красиво високи обувки ... без тях, най-вероятно сте четиридесет височина метър? "Когато се дразни момичета, това показва, че не сте" страхуват "от нея, а след това имате чувство за хумор. НО. Уверете се, че ще кажеш нещо смешно. Ако не знаете как да бъде смешно, купуват книга за хумор. Тест: ако тя не се смее, а след това не е смешно!
  2. Огледайте се, това, което я заобикаля, какво прави, преди за първи път да се говори за нея. го дразни с безгрижен, спокоен тон. Тя трябва да звучи като говорите с най-добър приятел. С красиви жени, които се опитват да се срещнат някога. Той няма да работи, ако се вгледате в жената, като че ли се срещна Мадона.
  3. Не отговори на въпросите директно. Жените обичат да се зададе, е: "Какво правиш?" И "Къде живееш?" Или "Разкажи ми за семейството си." Отговор хумористични отговори и не й каже това, което тя иска да знае. Повечето хора реагират: "Е-в, аз съм инженер" или "Аз съм финансист." Boring скучно!

ВАЖНО. Не казвам, че за да бъдат тежки с жени! Аз казвам, бъдете уверени, хумористични и загадъчна.