Защо отново какво да облека и как да го оправя

Опитайте се да направите тук е, че

Признайте си, че въпросът ви се иска себе си навреме.

Но днес, ние се опитваме да го спре. В крайна сметка, вечния женски "какво да облека" все още е възможно да се отърве от. И това въпреки факта, че:  • Това ви притеснява почти всеки ден;
  • Вие вече сте се опита да реши проблема с помощта на база и гардероб капсула, но все пак възниква въпросът, а ти е писнало от него.
  • Вашият килер пълен опаковани, но какво е то, не ви харесва.

Вие не сте сами. Аз ще кажа още: такъв проблем притеснява цялото женско население на нашата планета. Освен, че това не е много важно за жителите на тропическите страни. Те са красиви, а в някои Boucicaut).

Но нека да стигнем до точката вече. Бързам да ви донесе добри новини: дори ако гардероба ви само 5 неща, които вече трябва да се носят. Само дрехите и всички комбинации, които вече са уморени или просто не харесват. Но това е друг аспект на нашия проблем.

Така че, защо те мразя това, което имате, и защо искате винаги нещо ново?

1. Имате твърде много неща, единични

Преценете сами: защо се нуждаете от друга риза, която не се вписва в никоя един панталон или пола? закупуването, вие няма да можете да го носите, докато не obzavedetes за нея приличен чифт. И нещо, което не го правят "уреждат" в празното гардероба. Облекло е вече там. Така че независимо дали се примирим с допълнителните разходи, ако толкова много прекрасни veschichek в гардероба си просто чакат да им обърнем внимание. Помислете изображения, които можете да създадете от нещо ново, а това е и добро пазаруване в живота ви ще бъде много повече.

Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че

2. Имате малко основни неща

Класически винаги е на мода, така че е от тези неща е основната женска гардероба. Когато имате го направи правилно, за да бъде модерен, че е много проста. Купете си чифт модни неща, разредена класическото си и да получите стилен имидж, от която всички ще бъдат щастливи.

Съгласен съм да купуват основни неща не са толкова забавни като светъл и модерен. Но това ще бъде вашият класически магическа пръчка в продължение на няколко сезона. Ето защо, ще бъдат разгледани с факта, че има в гардероба си. Изберете най-основните неща, оценка на състоянието им и отношението ви към тях. Ако нещо е класически, но ти не ми харесва, да се отървете от него.

Изхождайки от лявата, изготвя списък на нещата, които липсват в основната си гардероб и план, какво, кога и в каква последователност ще купуват. Дръжте под око на Паралелни и модерни неща, които ефективно допълват база през този сезон. Такъв подход да използвам за много години. Тя работи безупречно. Чувствайте се свободни да се опита.

Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че


Опитайте се да направите тук е, че

3. Имате твърде много от едни и същи неща

Използвах същия този грях. Така че в моя гардероб, че трябва да плати 3 пъти повече, отколкото е необходимо. И всичко това, защото ми харесва стила на един и същи цвят. В резултат на това съм се събраха в килера, колкото 6 тъмно синя рокля случай, който се различава само в декор. Но като цяло, изображението дава едно и също значение.

В един момент осъзнах, че това е твърде. Обичам всеки един от тях, а защото от тях не изглежда по-различно. В резултат на това, аз няма какво да облека. Ето защо, да погледнем в дрехите си: колко комплекта едни и същи неща, които имате? Анализирайте всеки един от тях и изберете 1-ви, с повече от 2 неща, които трябва да напуснат. Останалите го замени с нещо ново и съвсем различно.

Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че

4. Имате много на един и не е достатъчно други неща

С това искам да кажа, че имате отделните елементи на изображението, но няма ключови подробности, които се свързват ансамбъла заедно. Наскоро "уволнен" от гардероба на около дузина стари пуловери. тест Сила преминал само 3 от моя домашен любимец, който изглежда елегантен, с дънки и пола и класически панталони. Оказва се, от една универсална нещо, толкова по-необходимо е за вас.

Мода мода, но е трудно да живеят в непосредствена близост до гардероба, където много модерни неща, които не могат да се комбинират помежду си. Така че опитайте се да направите това:

Тези проверки трябва да се правят всеки път, когато хвана себе си мисля, че няма какво да облека. Гардероб, смесване с вашите нужди в дрехите - това е щастие истинска жена.

Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че

5. Животът диктува, вие не слушате

Днес можете дама-шеф. а утре може да захвърля всичко и да се превърне в свободен артист. Животът се променя, но зад него понякога не е време нашия гардероб. И често след точно такива фундаментални промени и идва да се разбере, че няма нищо за носене.

Ето защо аз отново ви съветваме да се анализира всеки нов сезон гардероб. Това ви позволява да го пазят, а не само в модерния тон, но и време, за да го възстанови в рамките на промените в живота си.

Какво друго можеш да направиш?

  • Нещата са били тествани и останали в гардероба, след като общо почистване композира готови лъкове.
  • Направете снимка на получените ленти, отпечатване на снимка и да го окачите в гардероба.
  • Опитайте се да се разделят на върхове и дъна: поли и панталони висят от дясната страна на кабинета, и блузи и блузи - в ляво. Така че много по-лесно да вземем това какво да облека.
  • Носете каквото е в шкафа. Нищо чудно, че сме се отървали от излишъка, оставяйки само за фаворит.

Когато се знае точно това, което имате и това, което се облича, никога няма да имате проблем, изрази в заглавието. Ето защо, ще бъдат разгледани с техните вещи, се сприятеляват с тях и да ги намерите за добра употреба.

Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че
Опитайте се да направите тук е, че

най-после

Някои се обърна философски пост. Помислили сме за причината и следствието, една и от друга страна, да направи изводи и се опита да стигне до истината. Искрено вярвам, че от този момент сте критичен преглед на гардероба си, отделете необходимото от ненужното, да определят и добавете основна тенденция, махнете отметката изморителна и вземете вдъхновяващо. Направете това и винаги ще има нещо за носене. Проверени. Бъдете стилни винаги и навсякъде.

Вашият Вера Avdonkina

Вече сте подготвени гардероб през лятото? Сигурни ли сте? След това е необходимо да не се забравя нищо. За да направите това, точно сега чета поста: "якето за лятото: стилни варианти за извънредни ситуации."