Защо не си приятелка

Самотни хора всеки път, те виждат своите приятели или колеги с приятели, неволно си задават един и същ въпрос: "Защо не си приятелка?". В допълнение към банално нежелание да се влиза в една връзка, причината за самота може да бъде от редица фактори.психологически комплекси

Много млади хора започват сериозна връзка намесва комплекси, произтичащи от травма. Например, един силно отрицателно влияние върху механизма на образуване на взаимодействие с противоположния пол може да има майка в началото на предателство детство, унижение от връстници в училище или измама бившата си приятелка.

Неадекватно семейство

Психолози са установили, че доста често млади хора, които са израснали с един от родителите се движат опасенията от личния живот на децата си. Например, момчетата, които са на дете изоставено от майка си, несъзнателно се страхуват същото поведение за бъдещето на момичето.

Тези млади хора, често се отнасят към жените като потенциални врагове, или просто не ги вземат. Тъй като рискуват да бъдат оставени на мира.

Защо няма добри момичета

Такава ситуация може да възникне, когато като дете, младежът видя колко трудно беше на баща си или майка, която по някаква причина ги оставили. В резултат на това - паника страх да се започне една връзка от страх, че те биха могли да доведат единствено само разочарование.

комплекс за малоценност

Това е и причината, поради която възрастен мъж все още не може да действа момиче ниско самочувствие и неувереност. Тези хора вярват, че има млади хора, което е много по-добре за тях и по-достоен хареса на дамите.

Подобна ситуация може да възникне, когато младите хора са склонни да мислят, че си малко приходи могат да повишат момиче - друг очевиден комплекс за малоценност.

Предателството на приятелката си

Много двойки попадат заради коварното предателство, на виновните, че противно на общоприетото мнение, са нежния пол. В тази ситуация с лице на младите хора, след като претърпя разочарование и възмущение често се появява фобия да затворите взаимоотношения.

Защо няма добри момичета

В резултат на това много измамени млади мъже, които са пострадали в резултат емоционално към изневяра на другарите си, всички момичета започват да izmenschitsa види. Дори и с време за всичките си желание не може да започне да се изгради нормални отношения, постоянно се подозира всички.

Как да се избавим от комплексите?

Момчета, които комплекси, изброени по-горе се намесват в личния си живот, е необходимо да се харчат за дълбока психологическа работа, за да се опита да себе си и своите минали неправди разбере. В резултат на тази работа трябва да е признанието, че всички човешки същества не са съвършени, и всеки има право да прави грешки. Както и, че ако един човек в определена ситуация е измамник и предател, а след това не означава, че друг на негово място ще отиде по същия начин.Този принцип работи дори за тези млади хора, които никога не са имали едно момиче. Ако такъв самопознанието не помогне, трябва непременно да се потърси помощ от психолог.

"Коректност"

За съжаление, не всички са добре възпитани хора възприемат адекватно жени. Много жени (особено любители лудории страдат от "лошите" момчета) вярват, че тези млади хора, твърде "право" и се отегчават от тях.

Въпреки това, психолози смятат, че изправени пред такава ситуация "добрите" момчета не се разстрои, защото с такива личности, те никога няма да се чувствате комфортно и щастливи. Те само трябва да изчакате малко, а след това в течение на живота ще се срещне с приятно момиче, което може да тества всички свои положителни качества.

За да се ускори този момент, "положителна" на младите хора трябва да посещавате често и са по-добре запознати с жени в местата, където ще образовани общество: в литературни вечери, театри, филхармония и др ...

Поведение и обноски

До себе си задава въпроса: "Защо не си приятелка", мъжете обикновено не мислят за това, че причината може просто да ги скрие в некоректно поведение или лошо възпитание. Ако човек се държи твърде величествено, грапави и груби момичета, които не знаят основните правила на етикета, или просто не се грижат за себе си, че е малко вероятно, че ще се намери достоен спътник.

В този случай, единственият начин да се намери сродна душа е разбирането за необходимостта от по-фундаментални промени в поведението му. В крайна сметка, не момиче иска да се срещне с човек, с когото ще бъде жалко, в едно общество (с изключение на тези членове на нежния пол, които от своя страна са така).

А ясно позоваване на секс в ранните етапи на отношенията

Често младите хора са в самото начало на връзката постоянно поеме инициативата по отношение на интимност. Въпреки това, не всички дами са готови да влязат в сексуални отношения с един човек, който е малко познат.

Защо няма добри момичета

Когато един млад човек става прекалено настоятелен, жените смятат, че това основната цел на познат и се опитват да се прекъсне връзката. По този начин, човек с подобен модел на поведение, което може да остане самотен.

Младите хора, които се стремят към по-силна и дълготрайна връзка, не оказват натиск върху любимото си и силно загатват за секс още на първата среща. Тя поема инициативата, когато е готова.

финансов проблем

Друга причина за мъжката самота може да се нарече постоянна вяра, че момичетата се срещат само с обезопасени, момчета, и те просто се нуждаят от пари. След глупаво да се отрече, че днес много млади дами "лов" за бизнесмени и бъдеще (по отношение на финансите) на младите хора.

Въпреки това, ние трябва да разберем, че тези дами, за щастие, не по-голямата част. И двете обезпечени и не толкова млади хора ще бъдат много полезни за да научите да ги разграничава от тези лица, които са движени единствено материални цели.

Както и с висока степен на сигурност, че тя е безкористна?

Обикновено в този случай, дори да е в една връзка, тя е:

  • напълно самоносеща (или поне се опитва);
  • не иска да даде парите си за лични нужди;
  • То не изисква да плати на посещение солариуми, салони за красота, фитнес клубове;
  • не назначи среща в средните училища;
  • рядко започва разговор за пари и скъпи неща (на нови джаджи, автомобили и др.).

Защо няма добри момичета

В допълнение към наблюденията по време на посещенията на поведението на избраника, подозрителния любовник ще бъде по-добре за известно време да не говорим за размера на техните доходи или значително подценява размера му. Ако дори и в този случай, тя ще продължи да се срещне с него в продължение на 2-3 месеца, като се предполага, че той не се печелят много - можете да бъдете сигурни - това, че да не търси друга "портмоне".

срамежливост

Често момчета просто се страхуват да дойда при вас като момиче и да говори с нея. Като правило, те обясняват страха си от следната фраза: "Аз нямам приятелка, защото тя все още не е срещнал единствената!".

Нежеланието на младите хора, за да признае пред себе си и за обществото в неговата плахост, често води до дългосрочно самота. Какво да се направи в тази ситуация? Опитайте се да разбера себе си. Може би обикновен изглеждащи срамежливост е прикритие за вътрешни системи.