Защо не си приятелка женствена визия

Защо няма добри момичета

Много момчета, момчета, мъжете питат: "Защо не си приятелка? Защо не ми харесва момичета? Какво съм аз греша? "В действителност, има много причини.
Да започнем с това, че всеки е различен и вкусове на хората са различни, също. Много често се оказва, че тези, които сме избрали, изберете друг. Той е не само в човека, това е в неговите интереси и вкусове. Някой обича мъжете "по-големи", които, напротив, кльощав, някои несериозни, някои сериозни, и т.н. Но всяко момиче винаги иска да бъде с някой, който ще се грижи за нея и да я защитава.

В днешно време, повечето от момчетата е престанал да се интересуват от това, което искат момиче, и така много често можете да чуете от момичетата на фразата "Откъде тези хора?", "Какви мъже станаха невнимателен и груб." Но това зависи не само от мъжете: себе си момичетата ги правят така.

Преди всичко нека да кажем, че всеки човек, който се влюбва в (независимо от пола), се дава в пълен размер, но ако в един момент на разочарование, всеки започва да мисли: "Защо правя това", "Защо съм дал толкова много на тяхното физическо и морална сила, когато всичко за нищо? ". Това е! Един човек, който за пореден път разочарован от момичето, следващия път няма да даде толкова много сила, защото той вече е "изгори" веднъж. Едно момиче става ясно защо приятеля си пасивен и наистина не прави нищо за нея. Момичето започва да се навива: "Той не ме обича", "Той ме използва", "Нямам нужда от него." Тогава тя започва да изразят недоволството си от всички мъже, които, разбира се, не го харесват. И пламва друг конфликт, идват на ум: "Защо ми е необходимо това празно конфликт, искам да живея в мир и, така че не ме докосвай за нищо, аз искам да разбера." Тя завършва с тази ситуация много често друг раздяла.

Също така, голяма грешка мъже е желанието в който на всяка цена да не бъде сам, желанието да бъде с всяко момиче, но не и самотен. Имам един приятел, който се държи по този начин. Напоследък често чувам от него фразата "Аз винаги попада в не любов онези жени!", Това означава, че той отново разочаровани. Освен това, на такъв човек е почти винаги с надпис "кавалер" виси, въпреки че той не е бил женкар, но просто твърде активно иска да намери момиче, така че да не бъде сам. Няма нужда да се хвърли в басейна с главата си, да вземе първото свободно момиче от съдбата си, в крайна сметка, може би, това не е вашият човек. Това е голяма грешка, много мъже: те не се опитват да се запознаят с момичето преди влюбването за ушите, например, моят приятел. След като всички разочарования и скърби, младите хора започнат да се доверявайте на момичетата загубили изобщо да е необходимо да се започне една връзка.

Защо няма добри момичета


Има и тип мъжки "умници": те често имат много ниско самочувствие, те не вярват в себе си, така че винаги да обичаш само тайно, поради страх от отхвърляне. В действителност, много хора не разполагат с достатъчно доверие в първото място, самочувствие. В крайна сметка, може би това е това момиче, че е бил толкова искали да предприемат реципрочни отговор, може би, че тя е в очакване на някакво действие от него.

Вземете друг тип, аз ги наричам "мъже-сингъла". Те не са просто "уволнен" не се доверявайте на никого, се интересуват от други въпроси: спорт, работа, купоните, концерти, компютърни игри и т.н. По този начин човек е по-лесно да си сам и да започне една проста отворена връзка, но въпреки това те понякога се мисли за другите. И само тогава, когато те отговарят на много жената (това може да отнеме години или никога не може да се случи), които ще бъдат напълно сигурни, само ако тези хора ще хвърлят всичките си сили, за да се изгради сериозна връзка.

Да се ​​върнем на мъжете, които са несигурни. Ако човек не е сигурен в себе си, защо момичето трябва да бъде уверен в него? На първо място, трябва да се мисли за това. И за да се справят с това. В крайна сметка, всеки човек е уникален, както и факта, че е видяла едно момиче, който вижда другия. Но прекалено нагли, също не си струва, защото това плаши много жени, доверието в такъв човек изчезва веднага, а ако доверието се губи, а след това шансовете на бъдещите отношения, твърде изпълнен.

Защо няма добри момичета
След провеждане на интервю много млади жени показват, че мъжете не са в състояние да се съчетаят "полезното с приятното". Например, приятели-момиче, момиче-работа, компютър момиче. Много от интервюираните жени се оплакват, че техните момчета прекарват повече време с приятели, на компютъра или на хартиен носител. И момчета, от своя страна, не го обичат, когато тя ги поставя в състояние на "или - или", така че не е нужно също! В тази ситуация, аз вярвам, че може да се намери компромис. Защо, например, да прекарате една вечер с приятели или да се вземе едно момиче, че тя изглеждаше, как прекарвате времето си? И това ще бъде по-тих и вас. Представете си на приятелите си, за да й позволи да знам с кого да прекарате времето си и вероятно в следващите пъти си фраза: "Скъпа, аз отидох днес с моите приятели на футбола", отговори тя. "Е, драги ми" Но не се злоупотреби с него: днес отидох с приятели, за да се отпуснете, да отида утре с момичето. Що се отнася до компютри и различни компютърни игри: това е болен въпрос за всички. Имах един млад човек, който е обсебен от интернет, и аз ще ти кажа всичките ми борбата с него е безполезно. Тук можете да използвате същата техника, като с приятели: играе за малък период от време, се обръща внимание на момичето. Ето още един пример от моя живот: моят човек работи от сутрин до вечер, тоест, се завръщат у дома много късно, много уморен. Той дойде и падна на леглото и заспа. С течение на времето, той започна да ме да не се правят, аз започнах да мисля: Може би, тя се променя? Или аз го абсолютно не стана интересно? Стигнали до конфликт, недоразумение. Как да се измъкнем от тази ситуация, човече? Да, вие работите, например, 12 часа на ден, да, вие сте много уморени - тя може да бъде разбран. Но това, което ви спира, се върне у дома, прегръдка, целувка си жена и да каже: "Колко ми липсваш по цял ден" или "Толкова се радвам да те видя." Това е! Всичко, което една жена се нуждае - внимание, тя винаги е необходимо. Така че, човек, внимавайте да не бъде егоист.

Това са мъже се оплакват: "Защо не си приятелка?"

И наистина сте готова за сериозна връзка? готови да се оженят и да отглеждат децата си?

Вярвам, че вие ​​се страхувате от отговорност и да се ожени, в повечето случаи, само ако момичето е бременна или вече родителите правят.

Има няколко мъже, които искат тих семеен живот, деца, комфорт. И момичетата са необходими!

Наистина уморени от изгаряне, толкова малко доверие, след като толкова много епична Feil започне да се мисли, че така трябва да бъде. Но фактът, че в 29 години не е установена значима връзка, някои опити, това е показател. Подобно играе в казино - колкото повече играете, толкова повече губят. Но в живота, всичко е свързано - ако не носят с мен, след това носи другата. Добре.

Всички момичета - кучки и курви, с много малки изключения.

Тези кучки всички ние би трябвало и те ни направи фигура! И в действителност, нещастен тъп папили, която не може да бъде всичко друго, но просто дръпнете заграбеното и по-силен равенството на своите момчета.