Защо не си приятелка психолог как да се действа

Дългогодишен мнение, че момичето е трудно да се намери един човек, и обратното вице: младите хора имат много по-голям избор. В същото време много от тези, които не са щастливи в областта на сърцето. Победен няколко пъти един човек, може да се счита за провал, "Какво не е наред с мен? Защо не си приятелка и всички мои приятели с някой там? "Е, ако такива мисли не остават на етапа на самосъжаление. Какво може да се направи?Не всички генетика даде широки рамене, висок, мускули, както и други атрибути на стандарта на мъжката красота. И въпреки, че не всичко може да се промени в техния външен вид, на нещо, което да работи.

Защо няма добри момичета
Първо и преди всичко - хигиена. С човека, от когото миризмата е неприятно, че е трудно да се изправи рамо до рамо, да не говорим за разговора. Така че трябва да се грижи за чистотата на тялото, косата и дрехите.

Хигиена - това е проява на уважение към себе си и другите.

В по-възрастните мъже може да бъде още едно нещо: стара износени дрехи. Някой си мисли така: "Този костюм с повече изпускателната изглежда страхотно! Тя може да се носи на работа "дрехи. - Не коняк, а с възрастта тя не става по-добре. Ако едно момиче вижда, че ризата повече от пет години, тя може да размишлява по този начин: ако един човек не разбира защо актуализация гардероб, тя няма да одобри закупуването на нови дрехи за любимия си.

Стрес, лошо настроение и с наднормено тегло винаги са свързани един с друг. Ако се намали теглото ефективно, а настроението ще се подобри. Особено, защото да отслабнете много по-лесно през тази година. В края на краищата, не е решение, което е.

Това не означава, че трябва да хване всеки скърцат оставяйки мода. Тя не трябва да се, за да гледам. Просто трябва да се разбере, че облеклото губи своята форма и не точно правят ползвателя по-привлекателни с течение на времето.

Същото може да се каже и за лоши навици. Някои момчета осъдят за непушачи и злоупотребата с алкохол момичета, но за да ги очакват, ще си тръгне. Всеки мъж иска да бъде близо до някой, който ще се грижи за здравето си, както и другите. В допълнение, отхвърлянето на такива навици указва силата на волята - тъй като това е въпрос на уважение.

Добрите обноски - това привлича вниманието към тях веднага след появата. В прогимназии момчета издърпвам пигтейли момичета, които са се повлияли от тях да бие по главата с куфарче и се счита за знак на внимание. От един възрастен се очаква да повече зрялост. Учтивостта и такт - рядкост в днешния свят, така че е от голямо значение.Бъдете учтиви - да не бъде скучно. Учтивостта не ще поиска нетактични въпроси, да не кажа вулгарни комплименти непознат човек, а не да бъда груб, да се избегнат други неудобни ситуации.

Защо няма добри момичета
Навикът да се вземат предвид чувствата на другите ще ви помогнат да се избегне флирт - опасно близо до активно търсене. Ако един човек се флиртува с всеки брояч, тя не го фатален женкар, което някой иска да укроти направи. Това поведение произвежда самостоятелно съмнение и несигурност на гледката. В допълнение, повечето от момичетата разбират - ако един човек не се губи от поглед всяко момиче, че е малко вероятно той ще може да бъде верен на една по-сериозна връзка.

Въпреки че жените са се обръща специално внимание на външния им вид, те искат да бъдат признати като личност. В крайна сметка, на връзката - не е, преди всичко, комуникация. За да направите това, възможността за провеждане на разговор, и поради това не бъде в състояние да каже Интересно е, че подобно, но и да слушате внимателно това, което е интересно момиче. Задавайте въпроси по темата и да се опита да си спомни какво мисли за този или онзи въпрос.

Всички момичета споделят едно нещо: те са най-атрактивните в един човек е неговата отговорност и независимост. Възможност за създаване на важни решения и да отговаря за тяхното резултат показва зрялост и причинява радост на момичета. Докато човекът, който, като възрастен, живеещи с майка си на заплата си, и не може да се реши след една година на диалога, той се нуждае от това момиче, или не, е повод за безпокойство.

  • Резултатът е, че ако даден човек не си приятелка, той трябва да се проверява по няколко точки:
  • Как сериозно той поема неговото бъдеще?
  • дали той учтиво?
  • Ако той има репутацията на агресивен и неуравновесен човек?
  • дали то отговаря на хигиена?
  • Отговорен ако става дума за това, какво прави?

Какво повече може да се направи

Има хора, които могат да кажат с увереност за себе си: "Аз съм независим, отговорен и внимателен. Защо не си приятелка, че ще ми се побере? "И това може да е вярно. Въпреки огромното количество на нежния пол, които се случват в живота на хората, сред които и сравнително малкото хора, които ще бъдат в състояние да оценят добър човек и да бъде подкрепата за него.

Не трябва да се откаже - тези момичета са все още там, просто трябва да ги забележи и да бъде интересно за тях. Струва си да се обръща внимание на тези, с които работим заедно, или на когото можете да помолите за помощ. Важно е да имат свои собствени интереси и не е необичайно ситуация, в която е възможно да се осъществи общата заетост истинската любов.

Способността да свири на китара и пее - слабост на много момичета. Статистиката показва, че тя е на момчетата с китара привличат повече внимание - един вид начин на романтика. Такова умение да добавите коефициенти.

Щедрост - друго качество, което прави един човек привлекателен за момичета. Ние не говорим за скъпи подаръци, а желанието да й угоди.

Нашите читатели препоръчват:

Депресия, невроза и стрес уврежда мозъчната функция и намаляване на производителността. Но има и ефективен начин да се засили способността ви да мислите. За да направите това е достатъчно.

Важно е да бъде в състояние да приеме никакъв отговор, а не губи достойнство в него. Има моменти, когато едно момиче иска момче показа сериозността на намеренията им постоянство. Но ако той е специално даден отрицателен отговор, наложена - не е опция. Така че е възможно да пропуснете един, който е достоен и готов да бъде около. И това със сигурност ще се срещнат.

Наталия, Пенза