Защо не работят или не отваряйте EXE файлове на Windows 7 или Vista

Здравейте скъпи приятели! В тази статия, нека се опитаме да решим проблема, защо не работи или не отваряйте Търсейки файла. Причините за които не са отворени EXE файлове са няколко:Основната причина, ако не изпълните файла ЕХЕ - компютърен вирус или друга форма на прилагане на трета страна по време на инсталацията се промени или повредено по някои параметри на регистъра по подразбиране. За да разрешите този проблем, направете следното.

Щракнете върху бутона "Старт" и лента за търсене, въведете "Regedit". Кликнете с десния бутон върху "Regedit" и изберете "Run като администратор".

В прозореца на Registry, щракнете върху раздела HKEY_CLASSES_ROOT.

1 Изберете .exe на папките
2 Кликнете с десния бутон на мишката върху опцията, (по подразбиране)
3 Ако линията "Стойност" или нещо не лимец или спелта нещо друго, след това да промените стойността на exefile и натиснете "ОК".

В същия раздел HKEY_CLASSES_ROOT1, намерете и изберете папката exefile
2 Кликнете с десния бутон на мишката върху опцията, (по подразбиране)
3 Ако линията "Стойност" или нещо не лимец или спелта нещо друго, тогава променете стойността на "% 1"% *, а след това щракнете върху "OK".

След това, ние правим едни и същи.

1 Отворете exefile на папката
2 Следваща, отворен корпус папка
3 Изберете отворена папка
4 Кликнете с десния бутон на мишката върху опцията, (по подразбиране)
5 предписва стойността "% 1"% * и натиснете «ОК».

След това рестартирайте компютъра.

Друга причина да не работи EXE файлове на Windows 7. Питали са ме много пъти: Изтеглих една програма или игра, и не мога да отворите файла Търсейки или архива, че има грешка, какво да правя? Бих искал да отбележа следното, със самия файл Търсейки или архивирате всичко е наред, точно когато си изтеглите програма или игра с определен сайт антивирусна система може частично да блокира изтеглянето на файл за изтегляне, това се случва - ако антивируса установи, че във файла има заплаха за вашия компютър така че, когато се опитате да отворите файла, след като изтеглят имаш грешка. Ако имате 100% доверие на сайта, от който сваляне на файлове, просто превърнете antivirusnik, и едва след това да си го свали.

Вижте също свързани статии: