Защо не можете да ядете пред огледалото

И аз мисля, че има огледало пред можете да. Мисля, че по някое време в миналото, някъде, където вярваше в поличби, има някой, маса за хранене застана пред огледалото, а хората през цялото време пред себе си хранене. Но един ден, по стечение на обстоятелствата, нещо лошо се е случило с тях. Може би метеорит падна върху къща или мълния го удари, точно както са били седнали на масата. И хората от околните къщи са вярвали, че техният бог наказан за това, което яде пред огледалото. От тези инциденти се раждат различни вярвания и суеверия. Като се има предвид, че пред огледалото, изработен от метал полирани до блясък (бяхме на вила), а след това за достатъчно голям размер на огледалото, то би могло да дръпне ципа.Като цяло, има неудобно пред огледало, така че да се види, че пред вас е човек, който е точно възпроизвежда движенията ви и този разсеян на подсъзнателно ниво и координация на ръката с лъжица или вилица може да бъде по-лошо.

Защо не може да има пред огледалото

Кой го казва? Вон Фаина Ranevskaya дори специална диета за жени дойде - ако искате да отслабнете, яжте гола и пред огледалото!

Така че това е напълно възможно, според мен. И всички тези суеверия и поличби - безсмислени)))).

Доколкото ми е известно, Ranevskaya това не е диета, а сентенция. и нямаше изглед, че преди да има нужда да погледнат себе си гол и да реши дали тя трябва да се консумират в такива количества, или трябва умерено апетита им! преди 4 години -

Аз не ям пред огледалото, защото на знаците, който гласи, че по този начин може да се консумира тяхното щастие и памет.Огледала отдавна са считани за магически предмет, в съчетание с паралелни светове и неземни сили. Ето защо, за огледалото, има много знаци. Например, тъй като не може да спи пред огледалото - така че огледалото не може да отнеме живота си на енергия.

Да вярваш в знаци или не - един личен въпрос. Но учените способността да съхранява енергия в огледалото бе наскоро доказаха, че могат по никакъв начин да се отрази на лицето. Затова е по-добре да не рискуваме и да се вземат предвид националните знаци.

Защо не може да има пред огледалото

От въвеждането на огледала тя все още не е много време за човечеството престана да ги видите като свещен обект. Те са в момента на раждането на поговорки са скъпи, неразбираем, ви позволява да виждате себе си, любим човек в целия си блясък с всички недостатъци, които се криеха водата във ваната. Преди появата на огледало отразява нещо в него, точно в рекичка / река / езеро.

Ето защо, огледалото е свързано толкова много да се вземат. Break - за съжаление. Ясно е, че за съжаление, такава мила нещо, но такова е необходимо в една икономика, където има една жена. Искам да кажа, навсякъде. Тогава жената proest плешивост, е по-лесно да умре.

не може да има пред себе си - красотата му се яде. Огледала инсталирани навсякъде, но не и в поле яденето. И ако ви се яде на грешното място - nasorish, oblyapaeshsya. Просто излезе с една поговорка, свързана с красотата, а не като го обяснявам.

Изслушва няколко пъти тази Omen.

Баба ми казваше, че не можете да ядете и се погледнете в огледалото, така че трябва да прекарват цялото си красота, може да прозвучи смешно, разбира се, но аз някак си този факт е страх, тогава аз няма да се погледнете в огледалото.

Смята се също, че не е възможно да се погледнете в огледалото по време на хранене, за да не се губят щастието и здравето.

Въпреки, че един от моите приятели, често яде пред огледалото, добре, има такава особеност на този човек, и направи всичко, за да му.

От древни времена, хората смятат, че огледало магически предмет, като че ли портите на паралелен свят. Вярвало се е, че е невъзможно да се спи и яде пред огледало. Това се дължи на факта, че при храните в пред огледалото човек може да "яде" здравето им, тяхната съдба, тяхната красота. Дори смята, че всичко, което е добро в човека по време на хранене може да отиде в друг свят, сякаш откраднат. Бъдете внимателни с признаци. Или просто не вярват в тях.