Защо не изтеглите торент причини и решения на проблема

Този материал ще бъде полезна за много потребители. Ако често използвате BitTorrent клиент Utorrent. знаете, че процесът на изтегляне не винаги вървят бързо и гладко. Ние ще се опитаме да разберем защо торента не се люлее, както и да предложи няколко решения на този проблем.Има три основни причини за липсата на връзка:

 1. Неспазването на доставчика: рядко, но много важна основа, с която потребителят, за съжаление, не може да направи нищо. Единственият вариант - да се обадите на доставчика на услугата техническа поддръжка и попитайте колко време няма да има връзка.
 2. Неправилни настройки на торент клиент. За повече информация за това как да конфигурирате популярен Utorrent можете да прочетете тук.
 3. Липсата на сеялки и връстници.

Това последното причина най-често е източник на проблеми, когато zakruzka, така че ние ще го обсъдим по-подробно.

Какво става, ако потокът не е свързан с връстниците

 • Първото нещо, което трябва да се направи, за да се провери наличието на същите тези връстници (членове на процеса на зареждане). Отсъствието им означава, че за момента никой не е публикувал необходимите файлове от които се нуждаете на ръка. Можете да изчакате показваното на тракера или изберете друг ресурс, за да изтеглите.
 • Anti-Virus или защитната стена на Windows може да бъде причина, че потокът не е свързан с връстници. Прекъсване на защита, защитна стена и вместо да си изтеглите безплатно защитна стена. Ако не искате да заредите допълнителни програми, опитайте да добавите входящи връзки към защитната стена изключения.
  Защо не зарежда
 • Причината, поради която Utorrent не е свързан с връстниците може да бъде вашия интернет доставчик, но този път той не е прекратяване на услугите, както и да се ограничи P2P-трафик. Някои компании изкуствено свиват трафик за торент клиенти или напълно блокират работата им. Можете да опитате да "трик" на доставчика, включително криптиране протокол. Този метод не винаги работи, но си струва да се опитва. На снимката по-долу показва как да се даде възможност за криптиране протокол в Utorrent.
  Защо не зарежда
 • Изключете IP-филтър, той ще се разшири кръга на свързаните връстници. Можете да изтеглите файлове, не само с членовете на мрежата, но и от други участници, включително и тези от различни страни.
  Защо не зарежда
 • Последният метод - презареждане торент клиент, тя помага за премахване на дефекти и конфигуриране на нормалното натоварване на файлове. За да направите това, натиснете "File / Exit" и след това рестартирайте програмата.
  Защо не зарежда