Защо мрежов маркетинг (МЛМ) Аз го изберете

защо мрежа

Днес искам да кажа моята история за това как се заинтересувах от този вид бизнес като бизнес MLM. Все още се нарича мрежов маркетинг или просто МЛМ. Мисля, че вече сте чули, че - в този случай. Да, те казват различни неща, но искам да разкажете историята си, защо мрежов маркетинг аз избрах.Мрежов маркетинг - промяна в начина на живот

Бях млад и не знам как да стане завършен човек. В училище, аз не се научи да се правят пари. Родителите обеща работа като вторият ми баща е работил като директор. Имахме автомобил "Жигули" модел 01. Бъдещето изглежда добре.
Но след като научих, че вторият й баща е бил уволнен от работата си и колата се продава на родителите. Аз останах с нищо. Това беше тъжен. Аз трябваше да си търся работа. Но аз не знаех как да го направя. Започнах да търсят работа копаят канавки, които работят като товарач, общ работник, и други спомагателни дейности. Беше ужасно. Намаляване на моята история, искам да кажа, че аз не виждам никакви перспективи за бъдещето. Счупих много пъти за работа, но без резултат.

С мрежа от бизнес, или както казват MLM, срещнах случайно. Моят приятел Гриша даде ми да слушам аудио книга от Робърт Кийосаки "Богат татко Лош татко", което аз също препоръчвам четене на всеки, който иска да промени нещо в живота си в областта на финансите.
Не знаех, че все още какво огромно влияние на тази книга ще има върху мен. След слушане на няколко глави, аз съм доста отнесен. В крайна сметка, с мен никой не говори по темата за финансите, тъй като той успя да Робърт Кийосаки. По-късно се запознах и с другите му книги и икономическата игра от Робърт Кийосаки. Това наистина е революция на съзнанието.
След като прочетете книгата "Парични потоци Quadrant", в крайна сметка реших да направя мрежа за търговия, МЛМ, MLM. Исках да направя прехода към нова, вълнуващо пътешествие, и много доволни от него. Този преход се е променил начина ми на мислене, начин на живот и начин за генериране на приходи, които ще обсъдим по-долу.

Мрежов маркетинг - Развиване на лидерски умения

Също така този бизнес лидери. И аз го харесвам. В миналото съм последовател. Мисля, че фактът, че не знаех къде да отида и какво мога да направя някога с него, защото за изгаряне на живота си напразно. Но kopek упорита работа ми изчерпани, и аз започнах да се търси алтернатива. И благодаря на Бога за Робърт Кийосаки. Също така, аз съм много благодарен на Джон Максуел учител в областта на лидерството. Аз не съжалявате. Аз не искам да се извърши, мечтата на някого се сбъдне, но искам да приложи сам. Това е, което ви трябва да приемат предизвикателството да стане лидер, а не последовател. Кои са научени в мрежата за търговия. Това не се преподава нито заетостта, нито частна (класически) бизнес.Мрежов маркетинг - Доходи на отбора

В мрежата бизнес, Мрежов маркетинг, МЛМ са ни учили да се постигнат резултати заедно, си спонсор, който те изведе в този бизнес първата си половинка. Това е просто прекрасно. С преподаване на вашия екип, за да печелят, вие печелите заедно с екипа си. Само си представете, можете да направите търговия например 200 точки, а в шест от 6 х 200 = 1200 точки. Cool, нали?

Мрежов маркетинг - Способност да се помогне на хората

Това е, което аз все още също харесвам този вид бизнес, така че това е възможност да се помогне на хората. Не знам за вас, но аз наистина искам да помагам на хората. Но въпросът е как? Отговорът е да ги научи да се правят пари. Не мога да научи никого, както и повечето хора минават и някои от тях ще се хвърлят много пари за един просяк в близост до метрото, но казват, че ще си реши проблема? Мисля, че не. По-добре веднъж да научи да лови риба, отколкото да споделят една малка част от продукцията си. Тук са моите предимства при мрежов маркетинг МЛМ, MLM.

Мисля, че сега разбирате защо мрежов маркетинг избера?

Разбира се, аз разбирам защо хората днес, когато чуят за мрежов маркетинг или MLM или MLM или начало базирани бизнес или нещо подобно, те веднага сдружение, сякаш това е измама или пирамидална схема, но въпреки това аз препоръчвам да се разбере и погледнете в историята други успешни хора в бизнеса, преди да се правят прибързани заключения.

Аз не ви наложи този вид бизнес, аз просто оценявам мрежов маркетинг, МЛМ, Мрежов маркетинг, от негова гледна точка. Може би този бизнес модел не е за вас! Но както се осмеля да научите малко повече информация, отколкото вие знаете сега? Нищо!

Лично аз си сътрудничи с компанията на Amway, и ми харесва))) Разберете!
Написах тази статия само като алтернатива. Може би имате нещо прекалено. Един само, моля, нека заедно да промени живота към по-добро!

Е, най-накрая едно мнение милионер по този въпрос.

 • защо мрежа
  Как да започнете семеен бизнес от нулата
 • защо мрежа
  Бизнес-към-бизнес стартиращи фирми
 • защо мрежа
  Сътрудничество с милиардна компания
 • защо мрежа
  Международен бизнес расте
 • защо мрежа
  Как да направите бързи пари в МЛМ