Защо мечтата на цветя - мечтата тълкуване на линия

Защо мечтата на цветята

Благодарение на тази страница ще разберете какви цветя мечти мечта според тълкуване на сънища.

За да мечтая за един красив, ярки, свежи цветя, а след това получи в реалност на нещо забавно и вълнение. Ако не виждате много свеж, и вече леко накуцване цветя, да бъдат подготвени за неприятности. Ако сте имали бели цветя - това е да бъде тъжен.Една мечта, в която младо момиче получава букет от различни цветове, така че в действителност има много фенове. Ако мечтаете ли видя, че небрежен сайт цъфнало красиви цветя, а след това в реалния живот, ще намерите признание и успех, но само при условие, че ще положи всички усилия, за да постигнат целите си.

Защо мечтата на цветя за Милър

Какво мечтата на цветя, Милър дешифрира, в зависимост от ситуацията. Например, ако те растат в градината, ще се насладите в действителност или ще получите нещо ново. Но ако има много бели цветя, тя ще напротив силно натъжен от нещо. Също така, проблемите и скръб ще говорят увехнали цветни пъпки. Един добър сън е, ако можете да получите красив букет от различни цветя. Това означава, че сред вашите роднини има хора, много богати и силни, но още не го знае. Все пак, това не ви пречи тя да бъде наследник на цялото си имущество. След като една мечта можете също да се забавляват с хубава млада двойка. При смърт или тежко заболяване ще говори наръч изсъхнали цветя. За момичетата са много добри, за да се получи букет цветя, в които най-различни представители на света на цвете. Това загатва за популярността на противоположния пол. Какъв тъжен случай да каже на снимка, където цветята може да нарасне на мястото на мъртвия почвата. По-добре ти да вземе маргаритки. Тъй като тя е символ на скръб. Но за да ги видите отглеждане на свежа зелена поляна - за щастие, е много положително и забавни събития.

Защо мечтата на цветя на Ванга

Ако мечтаете да решите да вземете цветя себе си, това не е смъртоносна, но и за това, което искате да получите нови знания и по-дълбоко да се разбере света. Така че това е, което мечтае цветя, може да се тълкува от различни гледни точки. Интересното е, че ако ти дам един букет, а ти се случи да попадам на пръст върху трън скрит вътре. Това е индикатор за състоянието ви. Така че наскоро сте предали, променени или тежко ранен. И вътре все още имате рана, която боли. Бъдете предпазливи, ако сте навън в градината и осъзнах, че всичките ви цветя стъпкани от непознати хора. Той винаги е на машинациите на враговете. Освен това, Уан дори знам какво са намислили. Има някои много важна информация, която ще се опита да се скрие от вас. Но, но ако се насладят на богат аромат и да се полюбувате на здравословен външен вид, можете бързо да се влюби в един много романтичен човек. В допълнение, засади цвете - и се отличава като градински чай. Ако вашият дом е пълен с аромата на цветя, не бързайте да се радвате. Тя ви характеризира като човек, който е свикнал да скрие чувствата си. Лошо, ако сте заобиколени от Кавс, които са обсипани венчелистчета. В действителност, а напротив, да се чувствате чувство на меланхолия самота, което може да бъде много дълъг.Защо мечтата на цветя според Фройд

Той предположи, че е това, което мечтае за цветя, ти обещава някаква актуализация. В този период трябва да се изострят вниманието си върху необичайни моменти. Защото, за да се шанс - не случайно. Обещаваш ли да неочаквана среща с добра компания или дори атрактивна спътник. Можете също така да добрата новина или да получите това, което чака толкова отдавна. В този период, хората често правят големи покупки. Но Фройд предупреждава, че един сън може да доведе всички тези добри моменти, само ако мечтата на пъпка ще бъде чист. В противен случай няма да намерите усмивки. И не очаквам нищо добро от бели цветя. Freud ги възприема като символ на разделяне и желание за напусналия лицето или събитието (възможно шанс). Въпреки това, има изключение. Ако сте мъж и видя снежнобял букет цветя или дори в четвъртък, можете да намерите много красива и интелигентна спътник. Лошо, ако станете собственик на мъртвите цветя или бавно избледнява. Трябва да приемем загубата и много да се опита по някакъв повод. И ако сте заобиколени от хиляди пъпки, а след това е сигнал, че наистина сте в любовта.

Защо мечтата на цветя на Нострадамус

Подобно на останалата част от съновиденията книги и астролозите, Нострадамус казва какво мечтаят цветя, поради тяхното състояние и цялостната картина на съня. Така че, ако сте собственик на градина или непознат влезе в градината, в която всеки наличен см, пълна с красиви цветни растения, а след това в най-скоро можете да се срещнете своята съдба. Тя ще бъде внезапно непланирана среща навсякъде. Така че не си седят вкъщи. Всеки увехнали или мъртъв цвете има за цел да загатне бързо отделяне от някого. След тези снимки, можете да оставите вашия любим човек. Много добре, ако не просто се разходете из градината, но също така реши да започне градинарство. Дори и кацане в земята на цветето казва, че ви покажа най-голямото благородство или да отнеме много мъдро решение в случай на един труден проблем. Най-добрият сън е един, в който сте седнали в тази област, и се вие ​​венец от диви растения. Ако се чувствате страхотно, много скоро се срещна любовта на живота си и играе сватба.