Защо котка яде котенцата си

Как да се хранят котка

Котките имат много добре развита майката инстинкт, той здраво свързва бебето и майката. По този начин, тя е изцяло дава на детето, показваща най-много нежност и любов. Но понякога нещо ни кара да мислим за това дали да се хранят малките си котка, или това е поредното необосновано легенда. И в нашия ужас, че времето е вече суровата реалност победи.Защо котките ядат котки?

Рядко, но това се случва, че котките ядат котенцата си, това се случи веднага след раждането на бебето. В този случай, майчиния инстинкт и миризмата на коластра остана далеч в сянката на канибализъм.

Причини изяждат бебето не е толкова страшно, колкото фактът, че това, което се случва. Обикновено котките ядат последващото и котенца родени мъртви. Понякога те могат да навредят на мечето, когато се мъча чрез пъпната връв, или по невнимание я унищожи заедно с плацентата. Но майката може да го направи и съзнателно. Има няколко причини, поради които котки се хранят малките си. Ако бебето се ражда слаб или инвалиди, това е напълно възможно, че той е обречен да умре. По този начин, на майката води до живот само силен и издръжлив на потомството.Друга причина, поради вашата котка яде котенца е, че майчиния инстинкт в животното не може да бъде достатъчно изразена, и бебето, отново, се хвърля на произвола на съдбата. Nature брутално прави своя избор живот.

Защо котките ядат котки?

Отелване обикновено се извършва по безопасен, топло и уютно място, че майка тя смята за подходящи за децата. Но има и такива нещастни случаи, когато котки разкриват където котенцата и брутално ги убиват. Те се хранят не само себе си, но също така бебетата си на други хора.

В продължение на хиляди години е имало теория, че животните правят толкова добре,

Как да се хранят котка
за да се върнете на котката да готовността да се чифтосат. След раждането на бебета, майката губи всякакъв интерес към противоположния пол, давайки на детето през целия си грижи и любов, и млад poterya провокира нов разгонване.

Някои експерти смятат, че котките ядат котки на други хора, за да направи място за потомството му. И ако те убия един млад мъж, а оттам и искате да се отървете от конкуренцията в бъдеще, което ще бъде в състояние да се класират за жени и територия.

Животински свят са достатъчно здрави, а понякога изобщо не е свързан с морала. Но ние трябва да разберем, че тяхното поведение със сигурност има разумно обяснение, тъй като в продължение на хиляди години, образувани стереотипните рефлекси и действия.