Защо инхибира интернет - причини и решения

Всеки потребител често се сблъскват с проблеми, свързани с достъпа до интернет, така наречената спирачка. Доста често причината за това са факторите, които са се появили на наша страна и че можете да се поправи. Защо инхибира в интернет и как да го оправя - ще обсъдим това по-нататък.Силно потиска интернет какво да правя


Причината за спирачките до интернет

пинг -п 100 8.8.8.8

По този начин, ще ви даде команда за обмен на пакети с определения дистанционно устройство. Ако се получи 100%, т.е. 100 пакета, след това, свързващи всичко е наред, тя подценява скоростта на интернет от страна на доставчика, или вашите устройства. Ако пакетите не се прехвърлят в пълен размер и са загубили пакети, причината за проблема в спирачната линия.

Защо инхибира интернет на лаптоп или компютър

Най-честата причина за проблеми с достъпа до интернет на лаптоп проблем с достъпа до Wi-Fi, решение, ние ще опишем по-долу.

Силно потиска интернет какво да правяЗащо инхибира Интернет през нощта

Забавяне в интернет може често през нощта, когато в интернет се предлага голям брой потребители и при едни и същи линии и интернет канали не могат да издържат на такова натоварване, а след това като цяло скоростта на потребителя започва да пада. За решаване на проблема може да бъде само колективни потребители приложения към доставчика или увеличи своята интернет канал външен скорост (ако това е така), или ръка в "проблемни области" допълнителен ред.

Силно потиска интернет какво да правя


Защо инхибира интернет чрез рутер

Не по-малко често срещан проблем е спирачка Интернет рутера. За да се установи дали даден рутер предизвика ниска скорост и замръзва, че е необходимо да се измери скоростта на интернет чрез свързване през него, а след това свържете захранващия кабел директно към компютър или лаптоп. Ако рутера без нормалната скорост, така че причината в него.

Проверете всички ваши устройства са свързани към рутер, възможно е, че един от членовете на вашето семейство изтегля нещо от интернет.

Защо инхибира интернет чрез Wi-Fi

Друга причина за проблемите с интернет - тя Wi-Fi мрежа. Това означава, че мрежата може да бъде Wi-Fi устройство с точно същото име като твоя или една и съща Wi-Fi канала, в който работите, преуморен. В този случай, се препоръчва да преименувате Wi-Fi мрежа и да зададете друг канал. Как да се създаде Wi-Fi мрежа, ние вече ви казах.

Не забравяйте да проверите, че паролата за достъп до Wi-Fi интернет, защото ако не, тогава възможна причина за интернет спирачките, че някой, свързани към вашата мрежа и да използват интернет канал.