Защо едно дете е палав лягане

възможни причини

Ако едно дете е палав, първо трябва да се преразгледа си ежедневие и диета. Лош сън тези деца, които са прекалено много сън през деня. Може би най-скъпа болки в стомаха, нарязани зъб, той е студено или, обратно, много горещо.Ако ние говорим за трохи по-стара, може би той е палав лягане, защото на постоянни родителите караниците. Атмосферата в къщата трябва да бъде благоприятен. Също плач може да се използва за обработка на детето емоционално разтоварване, ако възрастни:

- да изиска от него твърде много (негово време се състои от постоянно натякване, извършване на поръчки на роднини, които живеят с трохите);
- напротив, не се нуждае бебето, да плаче и той привлича вниманието (например липса на това внимание води до прекомерно натоварване на нервната система на бебето).

Начини да се успокои бебето преди лягане

Новородено успокоява само след вие ще откриете причината, поради която той не може да спи и капризна. Внимателно огледайте бебето може да има всяка пелена обрив по тялото му. В този случай, да помогне бебешка пудра. Чувствайте корема. Ако е подуто, масаж и нека детето ви необходими медикаменти. Често в този случай, голяма помощ копър Vodicka и активен въглен.Проветрявайте стаята, погледнете колко градуса в стаята, може би детето студена или топла. Успокойте бебе, казвайки му, сладки думи, но в никакъв случай не гриза. Така че, детето ще се чувствате емоционалното си състояние и ще плаче още по-силно.

Помислете за това колко време бебето спеше през деня. Между деня и сън през нощта трябва да бъде най-малко четири часа. Ако се опитате да сложите детето си, преди да го има, разбира се, че не работи. Защо? Тъй като детето просто не иска да спи и по друг начин не позволява това.

За по-голямото дете е важно и режим на деня. Бебето трябва да се положи в определено време. Например, ако всеки ден мъника си ляга в девет часа вечерта, той няма да може да спи един час по-рано. Или, напротив, бебето няма да отиде в царството на Морфей в час, като просто perevozbudilsya. Дори ако едно дете хвърли гневно избухване, във всеки случай, не крещи по него, и със сигурност не смущаваща. Основното нещо тук - положително отношение от ваша страна, една усмивка на лицето си. Единственият начин да се успокои бебето, а той от своя страна да спи спокойно.