Защо един човек знае, че той трябва да направи и не го направи

Защо един човек знае, че той трябва да направи и не го направи

"Целта на човек - оптималния способността да живеят с позитивен тон и творчески себереализация", пише известният съветски физиолог PK Анохин.И ето един въпрос: Всеки знае (почти винаги) каква е оптималната активност да го направи, за да стигне до желаната цел. И защо той го направи.

Желанието за незабавна удоволствието е по-силна от всички мотивационни моркови.
Подобно на мишката в определена експеримент, който натиска и натиска бутон, който е свързан с електроди в мозъка й, стимулира центъра на удоволствието.

Той знае какво искаЕдин от изходите от естествения жизнен комфорт вътрешния кръг е "натрупването на критична маса" - ". Ниво на енергия, която е необходима за стартирането на реакция на самоподдържаща" срок на физиката, което означава,

Т.е. с цел да се човек започва да действа, трябва да има критична маса, която ще се създаде необходимата сума на натиск и повишаване на тревожност, задължително за работа на системата.
Включено в действието на закона: напрежение генерира разширяване.

Интензивността на натиск за постигане на критичната маса на всеки.
Някой само един неприятен осъзнаване, че се промени поведението на план ще бъде много по-полезен за собствените си интереси.
Други хора също се нуждаят от по-голям натиск, за да ги извлечете от цикъла на услуги и да ги пусне на външната орбита изисква огромна експлозия.

Професионални знания за себе си www.irinafeodoro.ru