Защо добрите момичета толкова често сам, приложната психология

Към днешна дата, по-често тя се появи друг проблем: защо добър и достоен момиче не разполага с личен живот? Има много красиви момичета, добре поддържан, образовани, адекватно, добре. В общи линии, с всички предимства. Но те са сами, абсолютно сам. Изглежда, че е вниманието там, така че не е това. И подобно на "онези" съществува, но някак си не се намира. Подобно на взаимоотношения и дълго искате, а някои от семейството, но това не е невъзможно. И така, какво е сделката?Разбира се, причините могат да бъдат много по-точно, всеки те притежават. Но има и много често срещана тенденция, която се предотврати само като достоен кандидат е да се намери съвпадение на двойки.

За съжаление, за да бъде един достоен момиче, приличен булка е много по-лесно. Защо? Тъй като най-достоен и достолепен, добро момиче може да печели пари. Един човек, който е на едно момиче картина трябва да се печелят много, дори ако то е много млад мъж, той трябва да има прилична възможност за ухажване, вероятно е добра кола, а може би жизнено пространство ... Това като принц, за да ни се каже, ние се нуждаем себе си, не е ли нали?

Нека си го кажем: са красиви, добре поддържан и облечен момиче на ухажване е много добър и достоен млад човек, но без кола, която живее със своите родители, подаръци ще направи рядко, от време на време на шофиране някъде "кафене" или суши? Мисля, че това трябва да бъде премахнато. Това означава, че няма просто добър човек, добър човек.

Следваща падне от само себе си глупави, пияни, прями новодошлите, гейовете (който сега е много), блудниците и притесняват, дефицит по текущата сметка и едър рогат добитък (дори по-заможните). Обхват на кандидати за приличен момиче е много тесен. Плюс това, нека не забравяме, че мъжете имат по принцип по-малко от жените.

Аз не говоря за това, че всички вдигна своя човек като обувки в магазина, а защото нашето подсъзнание, очите ни, нашите емоции са автоматично "проверяват" всички кандидати през призмата на собствените си идеи и, следователно, не причиняват никакви чувства, няма любов, не Choice Award. Всяка мома се оплаква, че не вижда прилично, е подходящо, интересно. Разбира се, тъй като броят на потенциалните "ухажори" за тези момичета, приятна във всяко едно отношение, е много малък. И така, те се включат в много активни дами. В резултат на това той "добър джентълмен" става пасивен. И като резултат: или той е зает, или той става разглезено и прекалено "придирчиви" (и в действителност, постоянно самотен).

Точно поради тази ситуация "на пазарните отношения" и страдат приличен момиче.

И така, какво правиш? "Хванем бика за рогата", "откъсне ноктите", или дори да се прибягва до всякакви трикове? Вероятно не всеки се побере този начин на действие, както и дали всичко това е вярно удовлетворение ... Но можете да се опитате да се мисли за някои неща, от друга гледна точка и малко да промените живота си, да се направи най-малко една малка първа стъпка към съдбата си.

1. За да се получи връзката, трябва да бъдат отворени и готови за него. Необходимо е в същото време и да чакат за тях, както и да се направи нещо много (случаи на употреба, измислят оправдания, създаване на ситуации). Важно е да погледнете на света не от гледна точка на "не, че не ми харесва", но "всичко е наред, но аз намирам чувството му, само му и той ме намери." Колкото повече по този въпрос на отворени желания, намерения, а не в капан, в очакване, след толкова повече хора ще могат да "знаят", можете и вие ще ги погледнат с други очи.2. Не се ръководи само от един източник на обратна връзка със самия: или на главата или на сетивата. Комбинирайте тези два подхода. В някои размишлявам и анализ на потенциала на младия мъж, но някъде тя трябва просто да се почувства доверявам емоции. Понякога това се случва, че едно момиче си мисли, само главата му е добро - не е добро, е подходящ - не е подходящ, трябва да имате - не е необходимо. Това е много трудно, трябва да се включи емоции, можете да изпитате интерес, шофиране, сетива за движение. Един различен случай - е, когато едно момиче е в очакване на светкавицата, в очакване на любовта, в очакване на приказка, но всичко е там. И всъщност, трябва да се мисли за студената главата може да бъде с този човек, първо се опитайте поне да общуват, хората постепенно се отварят един към друг и може да постепенно дойде и емоциите и чувствата.

3. Погледнете си бар: Защо не харесваш? Какви са недостатъците в хората около вас мъжете? Какво ви пречи да се покаже дори само първоначален интерес към тях? Може би това се оказва, че е просто си бар твърде висока, че е прекалено перфектна си представяте бъдещето си избира. Може би трябва да се надценяват някои от вашите изисквания. Освен тези, които вече провеждат мъжете имат достойни млади хора с добър потенциал. Тя не винаги е щастие и неземна любов да бъде с елегантен красив склонни да дадат повече на себе си и да бъде добър семеен мъж, способни мъже са по-малко разглезено женски внимание. Не винаги е по-достоен за живот ще онзи, който излезе от "чистокръвен" и заможно семейство, често хората, отглеждащи сами, много по-наясно с живота и по-стегната задържане на краката си във всяка ситуация. Не е задължително знаем много за автомобили и ресторанти мъж, също ще безкористно обичам децата си заедно. Не е факта, че хората без особени затруднения, които иска да вземе вашите проблеми за себе си, трябва да са възникнали. Идеалите не съществуват. Или те са изключително редки. Така че това може да бъде разумно да се надценяват някои неща, защото някъде за някои добри качества намират друг голям проблем, но някъде извън външния посредствеността отваря голям потенциал.

4. Погледнете кръга на общуване: с кого сте запознати за дълго време, с когото се срещна наскоро с някой пресича периодично. Тя не винаги чувствата изригне изведнъж, не винаги е ясно на пръв поглед. Понякога, за да видите наистина лицето, което трябва да го научат добре, погледнете от другата страна или да видите различна ситуация.

С добри отегчен =) Boys правилно образоват =) растат безделници и лентяи =) Добра жена - е бременна. Защо nitwits семейство? Те искат забавление. И момичетата, също не се повдигат. Все повече и повече лоши майки. Така че това, което ви е необходимо? За да спечели конкурса за най-добър мъжки =) Добрите хора често сами в нашето време. Надяваме се, че добрите момчета плюят лоши момичета и да избира доброто. Но има един проблем. Подути от личната любов тема. Любовта не е в ума, за достоен човек, и темата за любовта zavismosti и сексуални заблуди, които водят до безсмислени празно съществуване = жител) Всички надежда за любов и разбирателство. Само те са в един свят съюз, в състояние да спаси света, а всеки поотделно =)

Да, защото те искат, без да знае какво # 33;

Rasil. В това, което не е наред))) ще преразгледа становището си. има момичета, които са довели до добри копелета)))

защото си седи вкъщи през повечето време: някой страда от несподелена любов към някакъв човек, някой предпочита книги, някой просто домакинството. И сега е времето, което трябва да получат образование, и колкото повече толкова по-добре, да намерят добра работа с приличен п / пл. и да направи кариера, защото има определен стереотип да изглежда добре поддържан и просто да бъдат красиви, като по този начин е необходимо да се инвестира в себе си прилично. Освен това, много хора, независимо дали те дори искат добра половинка по-богата в материално отношение. а някои се страхуват да се създаде добро семейство, както те искат и трябва да, но да поемат отговорност за себе си, че не искат. Защо? на разположение много. и голяма част от добрите момичета взискателни. това е всичко,

Николай. Ами има на всеки какви са параметрите на красота и привлекателност? Трябва всяка своя, така че аз написах до 10 от 10 - подходящ за всички предпочитания.