Защо добрите момичета не могат да се срещнат достойни момчета

Днес светът е пълен с добри момичета те възпитание, образование, пътувания, изглежда страхотно, те спортуват и са в състояние да спечелят парче хляб с масло и един чифт нови обувки. Но често те не са щастливи в личния му живот: тези момичета имат много приятели и познати, но се завърнали у дома сам.Често тези млади жени са имали връзка, но човекът не е достигнала нивото на, или не ценят спътника си, така че тя е разочарован от времето в парната баня и стават все по-затворени, което доведе до самота. Но това не означава, че тези момичета не се нуждаят от един човек. Въпросът е, къде да намеря човек, достоен за добро момиче? На този ден и да поговорим.

Определението за "достоен човек"

Долната линия е, че идеята за "добро момиче" и "приличен човек" е напълно субективно и зависи от момичето. Почти всяко момиче се чувства добре, и се чуди защо тя се намира неподходящи момчета: дефицит е, идиоти, Алфонсо и др. Това може да се дължи на няколко причини. На първо място, правилния въпрос, а втората - неприязън към него и комплекси, което води до неправилно поведение.

Защо няма добри момичета

Неправилни искания. Ако правилно формулирани и желанието да постави високо летвата, можете да получите много лоши резултати. Например, една жена иска един човек, който ще я карам до ресторанти, най-доброто и да потърсите с нея да пътуват по света. Но за това се нуждаем от пари, и значителни. Ето защо, много свестни момчета са елиминирани чрез "филтър" в главата си. От друга страна, човекът, който ще кара за ресторанти, за да се получи цветя и си отиват по целия свят със своя спътник, не е задължително да я обичам, се грижи за и търсят начини за изграждане на дългосрочни отношения.

Много по-добре на време да се спре и да се запитаме: "Какво е важно за мен в един човек? Какво е важно в една връзка? ". В повечето случаи, отговорът е "любов, подкрепа, разбиране и взаимопомощ". Разбира се, парите и красиво ухажване - това е важно, но не е нещо, което е много по-важно - на истинските чувства.

А неприязън към него. Едно момиче може да бъде зашеметяващ. Но ако тя не се харесва и постоянно тормози, приличен човек, с нея не е на път. Не можеш да очакваш да обича друг човек, ако себе си не обичам, не ценят и уважение. Това често се случва, че едно красиво момиче да се срамуваме светъл външния му вид. На второ място, това е много хубаво, също се мъмрене пред огледалото, тя ражда диети и недоволни от себе си и живота. Докато най-обикновено момиче изглежда по-привлекателна за мъжете, отколкото първите две. Просто, защото самата тя обича и оценява. Доверието е много привлекателен, той привлича погледи, а след това на хората.

В грешното място търсите

Тази фраза може да се прилага безопасно към дадена ситуация. Ако тя реши да се забавляват, да отида в нощен клуб и се срещна там Жена, че е малко вероятно връзката им се разтяга по-дълъг от една нощ. Но добрата момичето тази опция и не смятаме, че връзката. За тях, връзката - това не е забавно, но нещо сериозно. И повечето от тези момичета никога не са в нощни клубове.Често жените са толкова заети с работа, хобита, приятели, че почти никога не излизат. На интернет, те също не започне запознанства. Така се оказва,: пълна с достойни момчета в света, но как да знаят за добро момиче ако остане у дома и да не се появява никъде другаде? Шанс да се запозная с нея - по-малко от нула.

Защо няма добри момичета

Промяна на ъгъла на

Често нашето щастие (в този случай - един достоен човек) в непосредствена близост, но не видяхме от близко разстояние. Това се дължи на нашите искания и очаквания, тъй като тя трябва да изглежда добра съдба. На момчета това също е покрит. Колкото по-образовани и самодостатъчна жената, толкова повече тя твърди човекът. Но не и факта, че тя дава вярна заявката, това, което говорихме в началото.

Ако тя счита, че наличието на машини и самостоятелен апартамент - са необходими за един човек, с когото тя ще започне връзката, момчетата, които нямат кола, апартамент, или нито едното, нито другото, просто не минават през "филтъра" на момичето. Това автоматично намалява повечето от добри отношения "навън" в зародиш.

Различаваме само на този набор. Ако сложите един мъж в средата на стаята и ги помолете да се търсят червените изглеждат нещата, то ще търси само в червено. И ако след това да го питам за неща, сини или зелени на цвят, то се бъркат и да не бъде в състояние да ги наричаме. Тези цветове са били в стаята, но човекът е търсил само определен цвят - червено.

Защо няма добри момичета

И в отношенията. Ако мъж, припомняйки си всички кандидати определен "филтър", но резултатът не е в резултат на което искате да постигнете, заслужава да се обмисли дали филтърът е настроен правилно? Може би, ако аз обръща повече внимание на начина, по който човек се държи с момичета, какво целите си, ако той има интерес към вас - и резултатът ще бъде по-различно?

След otreguliruesh "филтър", се вгледате внимателно в заобикалящата ги среда. Може би мечтата приличен човек, всяко момиче е по-близо, отколкото изглежда? Може би просто не забелязвате?

Погледни се през очите на един достоен човек

Достойни хора са красиви, добре поддържани, охраняем, с отлично чувство за хумор, следван от чувствам като каменна стена ... С една дума, мечтата на всяко момиче. Но често жените забравят, че връзката има две страни, а човекът ( "по-достоен") също има списък на изискванията за едно момиче, което той ще носят на ръцете си и да се обичат повече от самия живот.

Защо няма добри момичета

Ако имате нужда от един човек наоколо, да се научи да бъде жена. Не се стреми да направи всичко себе си, а още повече да се реши и за двама ви. Ако искате един човек там, да го спре да потискат. Ако на първо място трябва да имате партньор, с когото ще вървят ръка за ръка през живота, да се научи да бъде подкрепа и се развива като личност. Проучване, пътуване, направете своите проекти, а след това рано или късно там ще се поддържа приличен човек, който ще те обичам, и.

Но най-важното - в една връзка с момиче, момче трябва да е по-добре от една. Ето защо, ние трябва да се учим от женската мъдрост и любов себе си. Едно момиче, който се държи като дете, което е постоянно действащ нагоре, изисква внимание и не може да отделите време някак вълнуващо преживяване себе си на риск, за да "убие" далновидна нагласа. Достоен човек - да се издържа самостоятелно, и той се нуждае от едно момиче с самочувствие. Което, впрочем, е в състояние да създаде у него чувство на вдъхновение.