Защо добрите момчета не разполагат с едно момиче

Може да бъде грубо каза, но може би защото няколко добри момичета. Подобен, както е добре известно, привлича подобни. Сега на мода за момичета и момчета кучки лоши момчета. Един добър, прост и образовани не е на мода. И това е тъжно! Не е често чувал да се говори на младите хора от външната страна, казват те, ако не пушите, вие глупак и ботаник. Това културно казано. Така и станало. Освен това, при избора на човек с много модерни момичета важен критерий е размерът на кесията. А там, където все още не са се повишили до младия мъж на нощта много пари? Но това е само мое мнение.О, тук не съм съгласен. С добри момчета са обикновено се реди на опашка. Но уви, обикновено това място се състои от не много добри момичета, тъй като те са, съжалявам, задник вкуса на това производство, което е добро възпитание, ангажираност и чувство за дълг, е възможно най-малко половин живот да реализира ги капан план, който е толкова просто, колкото истината , бързо го върху себе си, да се ожени, да има бебе или няколко, за да продължи да живее за негова сметка, манипулиране и да се крие зад децата. Ето защо, отглеждани мъдър с житейски опит майка се опитва да парирам си наскоро отсечени Кугар момчета, по този начин може да има чувството, че добрите момчета не са момичета. Но в действителност това не е така.В зависимост от това как сте разбрали добър човек.

Kachek? - Това е малко вероятно, че той ще бъде едно момиче изобщо. Знаете ли, че - цялата власт отива на теглото.

Nerd? - той има само. ботаника ум.

Addict? - това не е до момичетата.

Портфейл ходене? - могат да се купят всичко. Но. добро момиче. не е купил.

Само един добър човек? - (разбира се, аз бих искал да се изясни кого имаш предвид), но просто horoschie момчета. Винаги много момичета. Добрите момичета.

Просто не съм намерил момичето, че той щеше да забележи. Може би добър човек не посети оживени места, където има момичета могат да работят по своя изцяло мъжки отбор, той все още не може да настъпи падежът преди да се налага да се направи едно момиче. Ако един човек е наистина добър, опитът вероятно не е необходимо да, защото той все още не разполага с едно момиче, както и за начина, по който той не не е Okrut добро момиче. По-добре безопасно, отколкото nedobdet.

Защо няма добри момичета

По принцип. ако човекът е ярка, общителен и очарователен, той е много популярен сред момичетата! И ако говорим за добрите момчета, тъй като приличен, образовани, по принцип, както се казва, "син на maminkinom". че тези млади хора, просто не се интересуват. в повечето случаи те са скучни, а понякога и срамежлив. въз основа на това привлекателни за противоположния пол.