Защо да чакате за момичетата от момчетата и мъжете, това, което те се нуждаят в една връзка

Как един човек, в очакване на Жена

Разбирането на това какво е връзката, както и това, което те трябва да бъдат, в идеалния случай, при мъжете, така и жените се различават съществено, поради което доста често има сериозни разногласия и кавги, които водят до скъсване. Така например, по-голямата част от момчетата не разбирам защо понякога не успяват изречена дума или постъпка може да стане причина за сълзи и скандали, защото, всъщност, всичко, което може да предизвика подобна реакция, каза човекът. Но трябва да се разбере - момичетата са не само уязвими, но и коварни. сълзите на жените - в повечето случаи - на манипулация.За да разберем мистериозната жена душата е трудно, но е възможно, най-малко, ако отнеме известно усилие за това - най-малкото, че е необходимо да се разбере какво е в магазина за вашата половинка от вас лично и на връзката ви? Важно е да се помни, че чувствата, възникнали между двама души, които са много крехки и такива, на пръв поглед, дреболия, или е в състояние да прокара момичето да я накара да се прекъсне дори много дългосрочни взаимоотношения, а след това трябва да се опита трудно да се върне чувствата си обратно. За момичетата е наложително, че няма недостиг на емоции в една връзка. Ако човек не се произнася емоция - то става безинтересно.Очакванията на момичета на етапа на образуване на зародиши отношения

Всяко момиче мечтае в сърцата си за това как да се намери партньор в живота или доверен партньор. На практика, мъжете печелят симпатиите може да бъде много трудно. Фактът, че в началото на развитието на отношенията, жените са особено придирчиви и взискателни, за потенциалните партньори. Компетентен, съответната комплименти + еманципация и съвместно с опит емоции - да открият пътя към сърцето на жената. Трябва да се помисли за този аспект по-подробно, като вечеря на свещи и скъпи подаръци - не прекалено увеличи шансовете за успех. Но внезапни изненади kryshesnos и буря от емоции - са важни, с голямо.

Външен вид е важно, но това не е основният аргумент за Man или мъжки селекция. Значително повече професионалисти ще харизма и способността да се направи една жена да се почувства истински жив, за да преживеят мощни изблици на емоция. Понякога красотата се влюбва в не е най-забележителните членовете на противоположния пол, докато те самите не разбират как те са били в състояние да получи тяхна полза. Отговорът - емоция. Емоциите - свят на жените. емоции, които момичето да вземат решения.

BC, BB, CC и реч - основните изисквания на нежния пол

Оценяване търси мъж, една жена е за него възгледи по следните критерии:

Всички тези критерии се оценяват женския мозък несъзнателно. Те са тези, които решават дали едно момиче ще бъде в непосредствена близост до този или онзи млад човек там, дали да създаде семейство с него иска да или не.

Дали котенце, Споделете тази страница:


За момчета - да разполага с ефективна стратегия за връщане на момичето. Тя работи само перфектно.