Защо човек не прави първата стъпка, womanico

Защо един човек, първата стъпка

Вероятно всеки от нас познават ситуацията, когато един хубав млад мъж, усмихнати, има явни признаци на внимание, които трудно могат да бъдат обяснени само с любезното съдействие и рицарството. И нещо в очите му дава надежда, че това - нещо повече от просто приятелство. Вие знаете, че той е безплатен, а той знае, че ти не си женен и не е в сериозна връзка. Въпреки това, някои не-очевидни на пръв поглед, причините той не направи първата крачка ... можем само да гадаем - защо тези peepers и флирт може да продължат неопределено време?!. Най-вероятно, нерешителност му причината за една от следните причини.Защо един човек, първата стъпка

Понякога човек е пълен със съмнения и страхове

Защо човек не поема инициативата

1. Може би си обект на желание просто изяжда емоции на жените. Той се усмихва и очите на всички в един ред, което го прави толкова умело, че всяко момиче на пътя му се чувства "много едни и същи." И още, той не е готов ...

2. Въпреки очевидната бруталността в отношенията с жените той страхлив като заек. Той може да вземе решение за това какво да ви отведе до вечеря доста дълго време и само ако е сигурно, че няма да се откаже на 100%. С такъв случай първата стъпка е вероятно да се наложи да направите своя собствена. Само внимателно, и след това да го проследят и да получите студено.

3. страхува фиаско в леглото. Може би той дори има тази желателно. Или може би просто невнимателно изявление вашия предшественик на сексуалната си изпълнение е оформен в нея комплекса. Той разбира, че след buketno-бонбони период и невинни целувки все още имат да преведат отношения в хоризонталната равнина и в момента той има проблем с това.4. Той те обича, той разбира, че вие ​​- не е момиче за една нощ и търсят сериозна връзка. Но жена му, или дългогодишна приятелка, той е малко по-различно и не искат да се даде допълнително надежда.

5. Може би той се страхува, че не е "дръпне". Без значение колко пари в портфейла си и степента на неговите бицепси, и самочувствието му може да бъде ниска. И според него такова момиче като теб заслужават някой по-добър от него.

6. Преди отношенията му бяха в нетрадиционна схема: обект на завоевание беше себе си. И сега той просто не мога да си представя друг сценарий. Това не е да се каже, че той - под чехъл, той просто даде шанс на заинтересованите дами.

7. Ти си този, да се държи като срамежлива ученичка, когато хареса едно момче - правене на каменната стена и се появи носа му, така че никой не дай, Боже, не мисля, че можете да диша неравномерно към него. Човек трябва да има железни нерви да почукат на вратата на дъб.

8. Наскоро той претърпя болезнен почивка и гъсто населен в своята черупка. Той може да се страхува от нови взаимоотношения: какво, ако отново не работи, или ще се развали отново всички? Такива мисли могат да бъдат успешно гъмжеше в главата му.

9. Сърцето му е заето. Той просто гледам през останалите жени. Знаете ли му кажа, общо взето, като теб, но ти - не тя.

Защо един човек, първата стъпка

Интересно занимание носи

И ако се опитате себе си?

Ако наистина харесва този човек, трябва внимателно и деликатно трябва да се възползват максимално от първата стъпка. Може би вашият интерес към него, толкова красив и нежен усмивка podtopit сърцето му. Опитайте се да питам за помощта му при някои много важен въпрос, където той - професионалистите. Или вместо това предлага да отиде на изложба от любимите му постмодернисти, при условие, че вие ​​сами дори малко се интересуват от изкуството. Дори и да не успее, все още се опита и няма да бъде измъчван от мисълта - или може би трябва да поеме инициативата? Така че, това просто не е твоя човек, и можете спокойно да продължите да търсите или да изчака търпеливо за нея.

Може да се опасявате, че той няма да те оцени. тъй ли е лесно. Но тук всичко е много просто: ако това е подходящо, ще оценявам вашата решителност и смелост, но ако не, то ще излезе скоро се, и ще имате пълното право да му каже: "Хайде, довиждане". Знам, че много от двойките, в които първата стъпка е явно или неявно, направени една жена - те не се различават от тези, при които инициаторът беше човек.