Защо човек не прави първата стъпка - в хармония един с друг - добра домакиня - член - за жени

Животът е нещо интересно. често се случва, на двама влюбени човек играе "peepers" и идват да изразят своите чувства и емоции не са решени. Разбира се, много зависи от образованието и на съществуващия опит. Но в повечето случаи това поведение се обуславя от наличието на страх. Но това не означава, че една жена трябва да направи нищо. "До кон," Дами!


Защо човек не прави първата стъпка: от корените


За причините, поради които вече са започнали да се говори. Но в този момент това е полезно да се разгледат по-подробно. Според психолози между това, което човек се чувства, и какви действия той трябва да направи, за да получите това, което искате, това е голяма разлика. И попълнете своите страхове, комплекси, лош опит от предишна връзка.
Тази ситуация - не е причина да седи дама със скръстени ръце. Ако господинът е толкова нерешителен, по-мъдро и да получат сила. Като за начало се определи дали или не плах господинът се интересува от вас. (Виж също имам нужда от теб?).
  • Гледките говорят за себе си. Ако той vtihushku спира погледа си върху вас, докато можете да видите, че има основание да се мисли, че те е грижа за него. Гледайте, че ще бъде интересно и полезно.
  • Той постоянно се опитва да ви помогне. Например, един колега, един мой приятел, тъй като изрази съчувствието си: дори ако той все още беше на пет метра от предната веранда, той я видя, държейки вратата, за да пропуснете.
  • Вслушайте се в гласа. Ако вашето присъствие тя става по-мека и по-смекчено един извод: те е грижа за него. Това е една от физиологичните характеристики. Ако не можете да се покаже навън емоция, че природата не може да се заблуждавайте.
Това не е единственият признаци, че човек има за вашата обич. Но ако те са включени, че е време да поеме инициативата в ръцете си.

Защо човек не прави първата стъпка: "План Барбароса"


Въпреки, че тези действия и няма да има нищо общо с изземването, но трябва да покажат своята изобретателност, избира да покаже, че той също така, че означава нещо за вас. (Виж също и способността на жените).
  • Опитайте се да направите контакт с очите. И не бързо отмести поглед и мотам се. Кажете ясно, че трябва да доста.
  • Между другото, леко докоснете ръката до рамото. Движение на светлина, нежна. Остави го да се види, че сте готови да покажат своята загриженост за него.
  • Дълъг комуникира. Попитайте за съвет как да си инсталирате програмата на компютъра си, изберете лаптоп. Само предварително да провери дали изборът е добре осведомен по тези въпроси. И се оказва, че той не знае знам как инструмента. В такъв случай, тя ще ви се избегне още повече.
  • Опитайте с приятелски разговор с него за общи хобита. Със сигурност най-малко един и там. Може би и двамата обичаме да караш? Така че това ще бъде добре. Тук имате причина да прекарат уикенда заедно.


Основното нещо, което трябва да се направи в тази ситуация - да не се страхуват. В крайна сметка, по-добре е да съжаляваме, което е направено от това, което се е случило. Дори и от връзката ви няма да работи, най-малкото, съвестта ще стане ясно. След като сте опитали.

Завършете прочетете статията до края? Моля, вземете оценката, просто изберете броя на звездите в дясно.

Прочетете най-новите статии:

Светлината избледня, не искате да използвате сенки за очи, боядисани нокти и закупуване на зашеметяваща рокля. Не, по принцип, всичко е много добре - работа, понякога дори и бебета-почести причинят нежност. Единственият проблем е, че в една връзка с мъже, не е толкова розова. Какво правите, когато не залепени личен живот?

Лесно е да се каже - не обръщат внимание! Но реалността е много по-трудно да си тръгне. Но ние сме хората, които несгоди могат да бъдат преодолени, ако има тази сила и желание. Как да се научите да не се грижи изобщо?

"Всички жени - глупаци, пиле и нещастник кучка" - като често чуваме от мъжете. А казват, че това не само за бакалавър, те не спират да крещи за това в присъствието на дами. Какво ще направите, ако един човек е женомразец?

Топлите летни дни - това е прекрасно. Съвсем различни неща, когато температурата надвишава марката от 30 С. И след това, да не се нараниш, ще трябва да се чудя - какво да се прави в жегата?

Когато мисля за мъжественост почти всяка жена има приблизително същото сдружение. Тази концепция е често срещана и в устата на всички. Друго нещо - да се определи достойнство на жената, какво е да се разбере. Тъй като това се различава значително от мъжки идеи.

Възможно е, че не сте дългокрака елен, който се срещна с любимия. И понякога изгори бургери и дори не можете да избършете праха колкото е той иска. И все пак това не ви дава основание да бъда груб. Как да спре да отговаря на критиките на съпруга си?

През летния парите горещо е чудесна възможност да прекарват време с полза и удоволствие. Ако не разполагате с предградията, розите и звездички, може да излезе с идеи за дома парникови в своя апартамент. Той е не само красива, но също така е важно за сила и енергия на жените. Защо растителни цветя?

Изневярата е бил популярен още от древността. Вземете най-малко на Клеопатра, който се обърна глави мъжете. През Средновековието и още повече - на съда, както и императори, царе и се отдавали на удоволствията на любовта. Ние сме, както се казва, самият Бог заповяда. Как да приемате любовник, откъде да започнете?