Защо бебето плаче преди лягане

Много често, малки деца, които викаха преди лягане. Проучванията показват, че тридесет на сто от децата нарушен сън. Поради това, че има проблем с нощно събуждане, детето отива да спи лошо и нарушен сън. Тези проблеми често страдат от деца в предучилищна възраст, което води до хиперактивност детето поведение, депресия и психични разстройства.Каква е причината за плачеш? Когато децата, например, продължават да гледате за дълго време, те претрупват на информация и преди да заспя, те трябва да изпръсквам натрупаната запасът от енергия. Но симптомите са различни. Понякога бебетата плачат преди лягане не защото искат да се яде или нещо боли, но просто не мога да заспя, че не е извикаха. Те могат да плаче заради ярката светлина или силен звук.

Ако децата започнат да плаче без причина, според вас, се уверете, че те не се нарани. Ако имате новородено бебе, на базата на сълзите му са коремна болка или спазми. За този случай, има специални капки могат да се масажират корема, поставени пелена върху топла корема или дават копър чай.

Защо децата плачат през нощта


Има психологически факт: когато децата се събуждат през нощта, те виждат, че майка не е наоколо, но те са свикнали да я види през деня, толкова загрижени и да започне да плаче.

По време на сън възстановява сила, но ако децата плачат преди лягане, за родителите, тя трябва да е знак, че нещо не е наред. Ако научи детето да спи режим от ранна възраст, то няма да бъде дълго и той ще се възстанови пълната ритъм на живот.

Ако бебето не е достатъчно сън, то ще бъде лошо са се превърнали в мрачна, раздразнителни и ще плаче през цялото време. Сънят е засегната от вътрешния биологичния часовник, където се формира от цикъла още в първата седмица от живота на новороденото.

Това се случва, че детето плаче след време басейн с различни каузи. Тя може да бъде болка в областта на корема, изригна зъб, желанието да се спи, болки в главата, или просто perevozbudilsya.

Много хора вярват, че децата трябва да се къпят преди лягане преди хранене, тъй като бебето е заспал след това. Докато за къпане гладен дете не може, защото, след като сте го къпят, апетита се увеличава. Също така не забравяйте, че вие ​​не може да се измие на бебето си, веднага след като той яде. Ако, обаче, бебето продължава да плаче, къпят го на всеки друг ден или през нощта.

Ако сълзите от изтощение, а след това се успокои само загриженост на майка си. Всеки ден децата се уморяват на получаваната информация, емоции и нови открития за себе си. Ако правилно се развива и оформя личността, тя може да се развие в навик за деца, за да действат в съответствие с правилата в името на здравето му.

Направете една среща, за да отидеш на лекар по интернет