Занаяти като бизнес, в магазина - в света на ръкоделие

Много добра работа - високо платена хоби. (Хенри Форд)
7 признаци, че сте ангажирани в бизнеса,

1. Можете да извършват работата си живот по всяко време, при никакви обстоятелства, и във всеки здравословно състояние.2. Можете да въведете процеса на работа незабавно и завинаги. Съсредоточете се върху любимата си бизнес е като дълбока медитация. Час и всичко, което се случва наоколо, престава да има значение.

3. Ще се почувствате необходимостта от постоянен ангажимент за професионално израстване и придобиване на нови знания. Участвате ли в някоя дискусия, свързана с любимата си бизнес.

4. Вие сте свободни сподели натрупаният опит с други хора. Вашите знания идва лесно за вас, така че също толкова лесно готови да ги споделите. Не се притеснявате за идеята, че някой ще бъде по-добре от вас, като се използват знанията си.

5. Вие сте с либерално мислене. Любими нещо, което дава голям тласък на енергия, което искате и сте готови да похарчите за вълнуващи случаи. Вие сте отворени за нови запознанства, пътуване и експериментиране.

6. Парите не са си определящ фактор. Ако сте напълно потопени в бизнеса на живота си, че е лесно да се харчат за това значителна част от парите си. И след известно време, любимо нещо ви носи приходи със същата лекота.

7. Ще забележите, че желаните събития започват да се образуват, а ти просто трябва да гледате най-доброто от обстоятелства. Запознайте се с нови хора, творчески идеи, както ако сами влезе в живота ви.

"В магазин за хранителни стоки мирише на пресни сладкарски изделия в Салона на аудио играят хубава музика, кресла са поставени в книгата. Всички тези атрибути не са задължителни, но те правят пазаруването приятно, се увеличават шансовете, че купувачът да се раздели с пари.

На арсенал изтънява Интернет продавача. Тук не може да се отрази на обонянието и тактилни усещания, и малко, за да няма възможност да се насладите на слуха потенциален клиент. За да се оцени привлекателността на продукта остава визия. Необходимо е да се направи всичко възможно, за да покаже на клиентите стоката си в най-добрата светлина.

А "в най-добра светлина" - това не е фигуративен израз, но необходимо условие ".
Интересна информация тук:

Интересна идея. Това не е само за бизнес, разбира се. но и за него, така че реших да го публикувате в тази тема:

Заради страха да се провали на проекта, предприятието, отношения, или да получите отказ, а не в резултат на което мечтаем - ние не се включват в края.

Ние не се включат в проекта, компанията, връзката.

Страхът от провал създава страх от живия живот.

Страх необходимо, за да живееш живота си най-добрите награди.

Сигурен съм, че много от вас, особено в началото на своя творчески път, чудно - как да се изчисли стойността на играчки никой престъпление.
Как да не се понижават бара? Как да не прецакаш цената прекалено? Как да се определи оптималната стойност на вашия продукт?

Твърде много шивачка призная съществени грешки в началото на продажбите: "А някои материали доста, и ми харесва достатъчно, и 300 рубли, нямам нищо против ...."

Не # 33; # 33 няма да бъде достатъчно;
Не си губете собствен път? Човек би могъл да ходят на кино или просто на разходка с приятели или семейството в парка.


Знаете ли, не отиде в горещ ден или в студа на града в търсене на материали? И един ще си остана вкъщи под климатика, или пие горещ шоколад, увит в одеяло.
След като снимана тяхната работа, те се научават да се справиш с тях добре? И вие може просто да гледате глупав филм или прекарват време със семейството си.

Представете тази тема)))

Елена, благодаря ти # 33; Много интересна тема # 33; Можете, разбира се, сложи отметка в първата версия, но аз ако не се направи нещо, тя все още не се продава, а аз давам. Като цяло, много ми е трудно да се раздели с творенията си, но компенсира тези чувства, радостта, която ви донесе човек # 33; # 33; # 33; Вероятно се страхува от получаване изгори - Защото давам само близки, но и с непознати - не казват "Не се продават # 33;" # 33;? Но, според мен, във всеки случай, упражняват различни видове бродерия - е огромен плюс, културно развитие, антидепресант в края # 33; Аз все още съм в къщи с децата е участвал, както и други за разтегателен # 33; Чат с хора с еднакви възгледи и много vdohnavlyaet прави живота по-ярка # 33;

Вера, е доволен, че темата изглежда е полезно за вас. По отношение на разделянето от работа, това е може би всичко наведнъж. За себе си, да реша този труден въпрос, защото - опитайте се да правите снимки на тяхната работа върху паметта и. пусна (в противен случай би повечето от тях събира прах в кутии някъде на тавана, нашите жилищни пространства могат да се настанят рядко факта, че ние създаваме.))) И така, ние знаем, че някой те предизвика усмивка, топло) Сега като правило, аз съм се интересуват от идеята, с неговото изпълнение, решаването на пъзел - какви техники и какви материали са най-добрите? И тогава, когато кукла или плюшено мече създаде нова идея хваща мислите си и "цикъл" се повтаря. Е, за ползите от ръкоделието съгласен съм с теб сто процента # 33; Той помага в живота, vonosya pozitifff даде творческа енергия на изхода, позволява да изразяват себе.

10 правила, които позволяват по-продуктивни

2. Започнете малък
Докато нашите идеи в главите ни, ние обикновено се измисли големи проекти и безоблачно. Проблемът е, че този начин на мислене първоначално надценени летвата за реализирането на тази идея. За да се избегне "страхът от белия лист", започнете с малка представа, че може да се прилага бързо. Можете да получите опита да извърши фестивал мащабни, като страна, да се построи небостъргач в умален вид, както и iPhone приложение, за да започне да се направи на хартия. След като тества вашата идея в малък мащаб, ще имат много по-голямо разбиране за това как да го приложат на по-високо ниво.

3. Опитайте
На пробата и грешката - основна част от всяко творение. Както американския художник и преподавател Ze Frank, обикновено, когато се приложи идеята за първи път, се оказва, зле. Важно е да се подчертае, на опита, придобит по време на изпълнението, и да я използват за подобряване на идеята - да се създаде нова, подобрена версия. Тези креативни хора като Dzhek гръбен, Бен Кауфман и Studio 7.5, смятат, че създаването на прототип и неговото постоянно тестване - е ключът към превръщането посредствен идея в продукт, който се променя правилата на играта. Вместо да се паникьосвам след неуспехите, бъдете внимателни към тях и да се учим от тях. След това направете нов прототип. И отново. Рано или късно, ще стигнете до целта.

4. Формулиране на проекти за прости цели и постоянно да се върнете към тях
Когато се работи по големи проекти, ние произвеждаме много нови идеи. Това може да доведе до последователното разширяване на целите на проекта и да се гарантира, че започваме да произвежда същността. Този коварен навик може да направи невъзможно за постигане на реални цели. Най-лесният начин да се избегне това - да се формулира и напишете основна задача в началото на всеки проект (ако имате партньори, уверете се, че цялото споразумение между вас). След това трябва да продължават да се връщат към тези цели.

5. Работата по проекта си малко всеки ден
В проекти, които изискват по-голямо вливане на творчески ресурси (за развитие на нов бизнес план, за написването на романа или просто нови умения), тя е изключително важно да се запази набраната инерция. Например, ако ви свършат всеки ден, упражнения става по-лесно и по-лесно - точно както можете да тренирате мозъка. Насърчавайте го всеки ден и творчески потенциал ще се реализира много по-лесно. Джак Ченг твърди в своя текст Тридесет минути на ден, няма значение колко и да правиш, а как го правите редовно.

Всъщност бележка създаден за клиента :))) Но капитанът, за да вършат работата, предназначена за изпълнение не боли да го удобен;)