заболяване на очите при котките симптоми и лечение, снимка и описание на лечение у дома, kotizm

- увеит
Увеит се формира след възпаление на увеална тракт. Това заболяване често се случва, след като механични повреди. Придружен от катаракта и глаукома. Основните симптоми са помътняване на окото, обръщането на третото око, кривогледство. Ветеринари midriatiki използват които помагат за борба сепсис фактори.- Глаукома
Това заболяване не е без повишено вътречерепно налягане и след това се характеризира с увеличаване на очната ябълка. различни мазила и лекарства, които трябва да се овлажнява очната ябълка, предписан в началните етапи на заболяването. Курортът клиника за операции за премахване на болестта.

- птоза
Външният вид на птоза винаги е придружен от спад на нещо. В нашия случай, това понижаване на горния клепач. В този случай, лечението се извършва само чрез операция.Очни проблеми при котки британска

Най-често собствениците на наскоро отсечени британски котки се чудят за очни проблеми в новите си домашни любимци. Този въпрос е от значение за тази конкретна порода, както често британските котки в ранна възраст са изправени пред подобен проблем.

В периода от две до девет месеца от раждането те могат да образуват абсцеси или гной непрекъснати сълзи. Тези симптоми се дължат на все още слабо тяло на животните и се нуждаят от постоянни грижи и най-добрият пътуването до ветеринарния лекар, който може да направи всички необходими ваксинации за британско коте на тези проблеми вече не се случи.

Болести на очите Котки