За боядисване на коса erayba хладен цвят - «цвят на косата, без амоняк и оксидант перфектно синьо,

Тази рецензия е написана в няколко подхода, но тъй като вие ще бъдете в състояние да се проследи хронологията на събитията преди / по време / след боядисване на коса това чудо на природата.

Наскоро бях болезнено, изготвен в синьо и реших да експериментирам. Реших да направя сини кичури. Моето "списък с желания" също се казва, че боята трябва да е деликатна и нежна към косата ми и аз реших, че трябва да си купите Erayba Cool Color. Цената беше малко kusyuchey не е цената, аз съм алчен. 297grn, но намерих изход и сътрудник, защото ние се съгласихме, че ние разделяме мастило на половина, така че цената е пропорционално на намаляването на теглото на разредител за боя бутилка.Малко за това. Обемът на тръбата е достатъчно голям - 100 ml, така че можете да търсите съмишленици и да действа като един евреин, умен човек, и да споделят разходите и обема от 2 или 3, разбира се, ако не е нужно толкова много цветове. Консултантът ми каза, че това е по-скоро професионален инструмент за melirovki от пълна боя, може да се използва като боя, но ефектът ще бъде да остане + - 10 пъти, за да се измие косата ми за разширение, можете да оттенък. И тя каза на феята, след като шампоан удари 12 пъти, магията му намалява и се върнете към стария облик!

боядисване на коса без окислител

Erayba Cool Color

Защо е изборът ми падна върху боята?

1 - цвят. О. ми. Бог. Да, той е божествен.

боядисване на коса без окислител

боядисване на коса без окислител

Цвят след изтегляне от флакона

2 - Боята използва без окислител, съгласно състава, е като без амоняк

Състав: Aqua, пропиленгликол, цетилов алкохол, олеилалкохол, парафин течен, стеарамидопропилфосфатидил Лиетиламин, бехентримониев хлорид, рапично семе амидопропил Ethyldimonium

3 - Не трябва да се смесват и да чакаме 2 часа

Sool Erayba инструкциите за цвят боя за употреба: Да не се смесва с оксидиращи емулсия. За промива и суши кърпа коса, прилага боята върху отделните нишки или по цялата дължина на косата. Оставете за 10 минути. След това изплакнете обилно с вода. За по-тъмен нюанс в съответствие с инструкциите на производителя, е необходимо да се прилага боя върху Цвят Erayba Sool предварително избелени или естествена коса много светъл (от ниво 7).

Това са първите ми впечатления от боята, аз купих преди 2 дни. Какво по време на работа ли си?

И тук е продължението!

Аз сресана ми неприятни малки ръце и реших, че трябва да се извърши анализът. При бременност и Възможност за няма такава дума

За моите желания и очаквания

Косата ми е светло кафяв цвят, а защото това би било да се надяваме на светло синьо глупаво, и аз не се надявам, поради липса на такава нишка. Deep и благородна синьо.

боядисване на коса без окислител

Като цяло, за работа!

И аз се уплаших, защото имах много фина нишка и намазани с боя

боядисване на коса без окислител

psevdopryad в боя

Използвани боя 12 минути, промиват се и се сушат

боядисване на коса без окислител

Psevdopryad след боядисване на 12 минути

Разликата изглежда, че е, но нещо не е наред.И да, пръст боя да рисува добре, само за 20-30 секунди

боядисване на коса без окислител

Не ставай глупав, носете ръкавици

Реших, че всичко в руса ми коса не е достатъчно и прекалено тънки нишки и реши на 2-ри тест.

Този път реших да не се подиграват и да вземе заключване и по-точно неговия мръсен в боята

боядисване на коса без окислител

Експериментална верига Test2

боядисване на коса без окислител

Strand в слоя боя и храната

И този път аз не забравяйте за защита!

боядисване на коса без окислител

"Защита" след употреба

боядисване на коса без окислител

боядисване на коса без окислител

сравнят своите цветове и новите

Да, това не е съвсем това, което исках, но това ми хареса! И нишката толкова деликатна и красива, след като боята. Бях доволен

Защо цветът не е същият, както бих искал?

Цвят се нарича "Арктически лед е" вероятно цветът е предназначен за светли момичета (и в действителност описанието се казва, че за по-интензивни цветове трябва да се облекчи коса), но повече се дължи на факта, че боята без окислител амоняк, той не се страхува да държи и 20 и 30 минути в косата, което го прави възможно да се постигне по-богати и по-дълбоко на цвета на косата.

Промени в желания

Тъй като цветът се оказа не толкова си го представях, промених мнението си. Промених мнението си и реши, че ще се опитам да направя нещо като Ombre. Аз не съм сигурен, че ще се окаже много хубаво, но аз съм готов да поеме риска!

И отново Здравей! Вашият Fasolka върна

В нашето семейство, не само, че аз обичам да играя с коса, все още има майка ми, но има една разлика между нас - тя е блондинка. И така, реших, че няма да е излишно да допълни преглед на новите снимки, снимки на това как Erayba Охладете цвят ще изглежда по руси коси.

Когато моята красота е в фризьор, тя предупреди, че тя е руса, със страхливост, и поради това ще бъде малко по-синьо и тюркоазено, но никой не ме е страх

Също така, името на цвета показва, че това е студено хладно синьо или синьо, защото майка ми отдавна се стреми варианти как да се смекчи синьото, че той не е бил подобен на Снежната кралица. Доходността е намерено, аз питам за вашето внимание - резултати снимка

боядисване на коса без окислител

Светлината от крушките

боядисване на коса без окислител

Ха, колко е красива!

Както можете да видите, решението е просто - добавете топло пурпурни кичури. Лилави кичури бяха направени през боя Естел Възпроизвеждане

И сега, някои от съпротивата!

След 3 шампоан и оформяне 3 (2 седмици)

боядисване на коса без окислител

Цвят след 3 шампоан и стайлинг 3

боядисване на коса без окислител

Цвят след 3 шампоан и стайлинг 3

боядисване на коса без окислител

Цвят след 3 шампоан и стайлинг 3

Цвят е станал много по-лек, но това не се разваля цялостния образ, дори напротив го прави по-леко, и го оставете за пети звезда.

  1. Боята не се разваля косата, благодарение на факта, че няма амоняк и няма нужда да се добави на окислител;
  2. След боядисване дава приятно, пълноцветен печат;
  3. Боята е подходяща за светлина за коса, както и за русокосият;
  4. Осветява 3 шампоан, но това не се развалят цялостната картина изглежда много добре.

Когато рус цвят на косата остава, тогава определено можете да регулирате цвета по обичайния студена избистрена косата. Цената е доста приемлива, ако правилно съм преведени рубли е необходимо да се разгледа по рафтовете на магазините ни.

Molly_Moon
Когато рус цвят на косата остава, тогава определено можете да регулирате цвета по обичайния студена избистрена косата. Цената е доста приемлива, ако правилно съм преведени рубли Smile е необходимо да се разгледа по рафтовете на магазините ни. Честно казано, изпитването е проведено с цел да се установи дали е задължително да се облекчи косата цветове за това, и то не искаше да разваля косата)
Прегледайте още ще допълни следващите 7 дни, когато върховете на боядисана и майка ми мисли над melirovkoy, а косата й е много светъл (боядисани в блондинка), тъй като с течение на времето това ще бъде възможно да се наблюдава, че някои съпротива в дадения боята и как се държи на светлина за коса
Цената е около $ 11,40, в действителност това не е скъпо, но като се има предвид нивото на S / N на нашия район доста скъпи (благодарение на инфлацията)